De weg naar ontwikkeling

Innerchanges: gids naar verandering, verandering is jouw keuze!

Aankomende events

Innerchanges biedt verschillende events aan zoals de Zweethutceremonies midden nederland, Grote Drumcirkel midden Nederland, Drum making weekend, Zweethut Vision Quest, Moederdrum Making reizen, Vision quest en Zweethut weekenden. Hieronder meer info en een overzicht. Onder evenementen zijn alle tickets direct te boeken en alle informatie uitgebreid te lezen. Ik ontmoet je graag.

Geen evenementen gevonden!
Bekijk de volledige agenda hier

Wordt de mooiste versie van jezelf!

Innerchanges ondersteunt je graag bij het realiseren van veranderingen. Ik nodig je van harte uit om de eerste stap te zetten naar de beste versie van jezelf!

Hoe werkt Innerchanges

Op de persoon en vraag afgestemde coaching en training voor mens en bedrijf. Authentiek, inspirerend en verhelderend.

Missie van Innerchanges

Innerchanges inspireert en begeleidt mensen naar onafhankelijkheid, authenticiteit en innerlijke vrijheid door persoonlijke groei te ontplooien,

Wie zit er achter Innerchanges

Hallo mijn naam is Erik Roesink, oprichter van Innerchanges. Ik heb een passie voor persoonlijke groei  en met 13 jaar praktijk ervaring heb ik een heldere, unieke en inspirerende manier gevonden om mensen te ondersteunen om hindernissen te overwinnen en hun ware potentieel te ontplooien.

Innerchanges ondersteunt je graag bij het realiseren van veranderingen. Ik nodig je van harte uit om de eerste stap te zetten naar de beste versie van jezelf!

Ja, ik ben er klaar voor!

Kernwoorden die bij Innerchanges horen

Coach

Passie

Persoonlijke groei

Hindernissen overwinnen

Transformatie

Bewuste keuzes

Unieke aanpak

Sjamanisme

Inspiratie

Natuurlijke Rituelen en Ceremonies

Potentieel

Toewijding

Waarom Innerchanges?

Elke uitdaging die je ervaart in je leven is een kans om te groeien als mens, bedrijf en samenleving. Ik ben graag jouw weg naar onafhankelijkheid, authenticiteit en innerlijke vrijheid. Vaak worden we door de gevolgen van de keuzes die we maken geleefd. We zijn dan eigenlijk niet bezig om vanuit onszelf in het moment te kiezen waar wij gelukkig van worden. Ik, Erik Roesink met mijn bedrijf Innerchanges, sta voor verandering van binnenuit, want alleen zo kan er iets veranderen in de buitenwereld dat blijvend is.

Het is mijn missie te inspireren op elk niveau zodat ieder mens en bedrijf het beste uit zichzelf kan halen en zijn eigen potentieel volledig kan benutten.

Een expert


Een professional die me begrijpt


Zweethutceremonie


Moederdrum Making de droom en realisatie


Ernst van der Zee
Ernst van der Zee

De hut van zondag was uitermate prettig. Het pure gevoel is nog enkele dagen bij me gebleven. Kortom, bedankt voor de intense zweethut ervaring, goede sfeer met fijne mensen, prachtplek! Een volgende keer gaat geen jaar duren!

Thom Stam
Thom Stam

"Een prachtige ervaring, daar op Free-Man. In verbinding met Erik en het team mogen bouwen aan de zweethut. Diep geraakt in een initiatie ronde in de zweethut. Door een prachtige samenloop in een andere workshop (kwetsbaar handschrift) wilde deze ervaring in rijm verteld worden.

Thom stam, 11/09/2021 Free-man training

Kracht van kwetsbaarheid

In de zweethut, diep in de mud. Voelde ik mij kut. Een rauwe wond van verdriet. Zuchten en willen vluchten, dit mag niet. Diep contact met moeder, vond ik mijn hoeder. Ik wil leven, geen medeleven. Met mijn pijn, kan ik zijn. Een gevoel van kracht, oh zo fijn. Met mannen diep in deze aarde. Daar vond ik mijn waarde. Mijn kwetsbaarheid mag er zijn."

Reinske Muis
Reinske Muis

Er was verdriet en boosheid over het kind in mij, waar ik vergeving vond van mezelf en anderen. Waar ik de acceptatie vond die ik al zolang zocht. Het kind in mij mocht er gewoon zijn.  Rust en ruimte kwamen in mijn hart wonen en ik wandelde verder. Er was een struikelblok over het zijn in het nu en vond vrede met mezelf en liefde voor mijn eigen zijn. Aan het einde van de reis was er een prachtige ceremonie waarin de healingdrum die ik tijdens de reis heb gemaakt werd ingewijd. Niet met woorden te beschrijven zo bijzonder.

Leo Keuvelaar
Leo Keuvelaar

Ik ken Erik als een dynamische, flexibele en integere docent. Hij geeft al vele jaren trainingen voor KOI. Ook bij moeilijke doelgroepen weet hij altijd een lach op het gezicht van de deelnemers te toveren. Wat ik vooral waardeer is dat Erik in staat is te reflecteren op zichzelf en adviezen van collega docenten en omgeving gebruikt om zichzelf te verbeteren. Hij is leergierig en ontwikkeld zichzelf, waar nodig, door studie en ervaring om zijn kwaliteiten te optimaliseren.

Denyse Pierik
Denyse Pierik

Ervaringsgericht leren, leren door te doen, is vooral oefenen. Een trainingsacteur inzetten vergroot dan het rendement van je training aanzienlijk. Erik speelt zijn rol naturel en authentiek. Hij is uitstekend in staat verschillende (DiSC) rollen stevig neer te zetten en weet gedrag van de ander feilloos te benoemen en van positieve feedback te voorzien. Met zijn spel inspireert hij en voegt veel waarde toe voor de deelnemer maar ook voor mij als trainer.

Carolien Tiethoff
Carolien Tiethoff

Hij heeft me geleerd hoe ik naar mijn eigen gevoel mag luisteren en te ontdekken wie ik zelf ben en hoe ik in het leven wil staan. Niet (meer) te handelen naar wat de ander altijd van mij verwacht of verlangt, maar te luisteren naar wat ik, Carolien, als prettig en fijn ervaar.  Hij heeft me ervan bewust gemaakt dat ik grenzen mag en kan stellen, op werkvlak maar ook op privé-vlak. Hij heeft me inzicht gegeven, me laten zoeken en vinden en me bewust gemaakt van mijn eigen kracht.

Tip! Lees alle reviews en testimonials

Inspiratie van Innerchanges

Hieronder vindt je verschillende artikelen,  blogs, publicaties om je te inspireren en te genieten van het leven. Het leven te vieren in al zijn schoonheid. Veel lees plezier. Verzoeken over iets waar je graag meer over leest? Dit is altijd mogelijk. Neem contact op hier

Over Erik Roesink

De Sjamanistische levensvisie en rituelen, de natuur en mijn dierbare familie en vrienden zijn voor mij grote inspiratie bronnen. Ik ben erg rijk en dankbaar met deze liefdevolle vriendschappen om me heen. De Drum Making Weekenden en Moederdrums die ik mag begeleiden en de drumcirkels die ik mag geven inspireren mij om mezelf te blijven ontwikkelen. Naar een zweethut gaan, boswandelingen en de natuur voeden mij en laten mij continue weer in alles het leven zien. Uit mijn enthousiasme voor het leven, leergierigheid in alles wat met mensen te maken heeft en mijn speelsheid haal ik mijn passie.

Ik hoop met mijn bedrijf Innerchanges een bijdrage te leveren aan een mooiere bewustere wereld. Ik sta graag voor verandering van binnenuit, want alleen zo kan er iets veranderen in de buitenwereld dat blijvend is. Zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden en visa versa. Deze levensvisie is voor mij de basis van waaruit ik leef en werk.

Lees meer over Erik
Top sunleafsmilethumbs-upmenu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat