De weg naar ontwikkeling

Innerchanges: gids naar verandering, verandering is jouw keuze!

Aankomende events

Innerchanges biedt verschillende events aan zoals de Zweethutceremonies midden nederland, Grote Drumcirkel midden Nederland, Drum making weekend, Zweethut Vision Quest, Moederdrum Making reizen, Vision quest en Zweethut weekenden. Hieronder meer info en een overzicht. Onder evenementen zijn alle tickets direct te boeken en alle informatie uitgebreid te lezen. Ik ontmoet je graag.

Geen evenementen gevonden!
Bekijk de volledige agenda hier

Wordt de mooiste versie van jezelf!

Innerchanges ondersteunt je graag bij het realiseren van veranderingen. Ik nodig je van harte uit om de eerste stap te zetten naar de beste versie van jezelf!

Hoe werkt Innerchanges

Op de persoon en vraag afgestemde coaching en training voor mens en bedrijf. Authentiek, inspirerend en verhelderend.

Missie van Innerchanges

Innerchanges inspireert en begeleidt mensen naar onafhankelijkheid, authenticiteit en innerlijke vrijheid door persoonlijke groei te ontplooien,

Wie zit er achter Innerchanges

Hallo mijn naam is Erik Roesink, oprichter van Innerchanges. Ik heb een passie voor persoonlijke groei  en met 13 jaar praktijk ervaring heb ik een heldere, unieke en inspirerende manier gevonden om mensen te ondersteunen om hindernissen te overwinnen en hun ware potentieel te ontplooien.

Innerchanges ondersteunt je graag bij het realiseren van veranderingen. Ik nodig je van harte uit om de eerste stap te zetten naar de beste versie van jezelf!

Ja, ik ben er klaar voor!

Kernwoorden die bij Innerchanges horen

Coach

Passie

Persoonlijke groei

Hindernissen overwinnen

Transformatie

Bewuste keuzes

Unieke aanpak

Sjamanisme

Inspiratie

Natuurlijke Rituelen en Ceremonies

Potentieel

Toewijding

Waarom Innerchanges?

Elke uitdaging die je ervaart in je leven is een kans om te groeien als mens, bedrijf en samenleving. Ik ben graag jouw weg naar onafhankelijkheid, authenticiteit en innerlijke vrijheid. Vaak worden we door de gevolgen van de keuzes die we maken geleefd. We zijn dan eigenlijk niet bezig om vanuit onszelf in het moment te kiezen waar wij gelukkig van worden. Ik, Erik Roesink met mijn bedrijf Innerchanges, sta voor verandering van binnenuit, want alleen zo kan er iets veranderen in de buitenwereld dat blijvend is.

Het is mijn missie te inspireren op elk niveau zodat ieder mens en bedrijf het beste uit zichzelf kan halen en zijn eigen potentieel volledig kan benutten.

Een expert


Een professional die me begrijpt


Zweethutceremonie


Moederdrum Making de droom en realisatie


Ernst van der Zee
Ernst van der Zee

De hut van zondag was uitermate prettig. Het pure gevoel is nog enkele dagen bij me gebleven. Kortom, bedankt voor de intense zweethut ervaring, goede sfeer met fijne mensen, prachtplek! Een volgende keer gaat geen jaar duren!

Mariska
Mariska

Mijn leven en ik

Vandaag mocht ik deelnemen aan de workshop ‘mijn leven en ik’. Wat een reis, wat een ongelofelijke ervaring. En voor mij persoonlijk vooral heel intens. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit mocht ervaren in een veilige en geborgen omgeving met Joanne en Erik als begeleiding en houvast. Dank jullie wel voor deze bijzondere dag.

Gerben
Gerben

Contact met mijn gevoel

Ik kwam bij Erik met een sterke behoefte om contact te maken met mijn lichaam en gevoel. Erik begeleidde mij op zijn eigen, waarachtige manier naar steeds meer herkenning van gevoelens en sensaties in mijn lichaam. Op liefdevolle wijze, maar zonder zich te laten afleiden door de strategieën van mijn hoofd. Zo leerde ik stapje voor stapje te vertrouwen op wat zich in mijn lichaam aandient en mijn hoofd te bedanken voor de bewezen diensten, maar niet meer (altijd) op de voorgrond te laten zijn. Daar voel ik dankbaarheid voor.

Bjorna Ter meer
Bjorna Ter meer

Een ademsessie bij Innerchanges is een zeer bijzondere ervaring. Als je iedere cel in je lichaam, onder de spontane, bezielde en professionele begeleiding van Erik Roesink, van nieuwe energie wil voorzien, dan is een ademsessie een aanrader. Het geeft je de mogelijkheid om je ware zelf te ontdekken, belemmeringen los te laten, grenzen te verleggen en je lichaam te ervaren zoals het is.

Sabina Bakker
Sabina Bakker

Het was een avontuur waar ik ingestapt ben nadat ik een ademhaling sessie had gedaan bij Joanne May en Erik. Na deze ademhaling sessie realiseerde ik dat er meer nodig was voor mij. Ik heb een 1 op 1 coaching traject gevolgd bij Erik. Ben de diepte ingegaan om mijn heftige blokkades die er opgeslagen waren in mijn lichaam, geest en ziel aan te gaan. Dat was niet een makkelijke route kan ik je vertellen. Ademhaling sessies, intensieve brieven schrijven, CMFT en de innerlijke delen die je als persoon hebt, helder krijgen. Door Erik zijn expertise, rust, geduld, empathie en niet te vergeten zijn humor. Heb ik tijdens deze coaching mijn blokkades los kunnen laten, is mijn brein gereset. Waardoor ik mezelf zoveel lichter voel en mezelf daardoor eindelijk mijn authentieke zelf ben geworden.

Raad het iedereen aan om dit als dit nodig is om contact met Innerchanges op te nemen. Dit waardevolle cadeau aan mezelf was voor mij echt een innerchange. Erik dank je wel voor deze fantastische ervaring!

Liefs Sabina

Karoline B
Karoline B

Het is alweer een poosje terug, de herinnering als de dag van gister, a real innerchange!
…Dank Erik, voor de veiligheid, oprechte aandacht en ruimte om alles te laten zijn…
De eerste stappen op weg naar eigenwaarde en zelfliefde zijn gezet.

Tip! Lees alle reviews en testimonials

Inspiratie van Innerchanges

Hieronder vindt je verschillende artikelen,  blogs, publicaties om je te inspireren en te genieten van het leven. Het leven te vieren in al zijn schoonheid. Veel lees plezier. Verzoeken over iets waar je graag meer over leest? Dit is altijd mogelijk. Neem contact op hier

Over Erik Roesink

De Sjamanistische levensvisie en rituelen, de natuur en mijn dierbare familie en vrienden zijn voor mij grote inspiratie bronnen. Ik ben erg rijk en dankbaar met deze liefdevolle vriendschappen om me heen. De Drum Making Weekenden en Moederdrums die ik mag begeleiden en de drumcirkels die ik mag geven inspireren mij om mezelf te blijven ontwikkelen. Naar een zweethut gaan, boswandelingen en de natuur voeden mij en laten mij continue weer in alles het leven zien. Uit mijn enthousiasme voor het leven, leergierigheid in alles wat met mensen te maken heeft en mijn speelsheid haal ik mijn passie.

Ik hoop met mijn bedrijf Innerchanges een bijdrage te leveren aan een mooiere bewustere wereld. Ik sta graag voor verandering van binnenuit, want alleen zo kan er iets veranderen in de buitenwereld dat blijvend is. Zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden en visa versa. Deze levensvisie is voor mij de basis van waaruit ik leef en werk.

Lees meer over Erik
Top sunleafsmilethumbs-upmenu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat