Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid

Sjamanistische Jaartraining Innerlijke Wijsheid

Opzoek naar een unieke ervaring? Voel je welkom bij de Sjamanistische jaartraining innerlijke Wijsheid in 2023!
Even weg van alles in de wereld en naar je binnenwereld waar je alles vindt wat je nodig hebt.
Verscholen in de bossen rond Eindhoven, ligt hier de plek waar de Sjamanistische Jaartraining Innerlijke Wijsheid plaats zal vinden. Volledig verzorgd en begeleid in je persoonlijke proces nodigen Erik Roesink & Joanne May en mede begeleiders je van harte uit. Maak de reis van je leven, door jezelf te initiëren en weer jou innerlijke wijsheid te herinneren op alle lagen in deze Jaartraining.
Gebruik makend van al je zintuigen, je lichaam, je ziel, je hart, je hoofd en jezelf.  Wordt je uitgenodigd om de grootste schatten in jezelf te vinden. Ze te belichamen in deze Sjamanistische jaartraining Innerlijke wijsheid bestaande uit 1 totem introductie dag en 4 opleiding weekenden.

 

Sjamanistische Jaartraining Innerlijke Wijsheid wat kan het voor jou doen?

Als je een authentieke ervaring wilt hebben en jouw verbinding met de natuur wilt herstellen, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Want dat is waar onze sjamanistische jaartraining voor innerlijke wijsheid over gaat. In feite maakt het niet uit wie je bent, wat je doet. Wat je deed of waar je naar toe wilt of dat je nog niet weet waar je pad naar toe leidt. Deze jaartraining staat voor verbinding met alles in jezelf om zo je innerlijke wijsheid wakker te maken.  Wanneer je contact maakt met je eigen persoonlijke gidsen, kracht & totemdieren, zul je een essentieel aspect van je reis hier op aarde gaan begrijpen. Onze Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid biedt voor een ieder die inzichten. Dit is een reis om jou innerlijke wijsheid weer te herinneren. Je bent al helemaal compleet. Sta je open voor het bredere perspectief waarbij het zielenleven meespeelt. Op mentaal, emotioneel, fysieke, spiritueel en energetische zin die we als mens ervaren. Wil je met jezelf de diepste dieptes in om blokkades te herkennen? Wil je een jaartraining beleven waarmee je emotionele lagen en de daarbij behorende gedachten- en gedragspatronen in positieve zin kan laten stromen, loslaten en ombuigen? Zodat jij je makkelijker kunt uiten, bewegen en handelen.

Sjamanistische Jaartraining Innerlijke Wijsheid  staat voor verbinding met je ziel, intuïtie, jezelf, je medemens en de aarde!

2e jaargang nieuwe data voor een nieuw jaar Zuid-Amerikaans Sjamanisme
Data Sjamanistische Jaartraining groep 2 Innerlijke wijsheid  2024:

Totem kennis making dag 21 januari 2024
1e weekend 23 t/m 25 februari 2o24
2e weekend 7 t/m 9 juni 2024
3e weekend 23 t/m 25 augustus 2o24
4e weekend 25 t/m 27 oktober 2024

Wat kan een Sjamanistische jaartraining innerlijke wijsheid jou opleveren?

Contact met je innerlijke wijsheid en je ware missie gaan leven op aarde
Je levenskracht gaat nog meer stromen
Sterven in af gescheidenheid en geboren worden in verbondenheid
Verbinding met je ziel, intuïtie, de aarde en al het leven
Een helende reis voor je lichaam, hart en ziel
Je ego en mind in heelheid laten thuiskomen in jezelf
Oude lagen en huid afleggen en afwerpen, een thuiskomen bij jezelf op alle lagen
Je krijgt zicht en inzicht over jezelf, patronen en innerlijke structuren.
Geen evenementen gevonden!

De Sjamanistische jaartraining innerlijke wijsheid is een helende reis van hart & ziel. Om je oude huid en lagen af te werpen, de elementen in jezelf weer in balans te brengen. Contact te maken met je innerlijke wijsheid. Thuiskomen bij jezelf, authentiek leven en staan voor wie je bent en wat je ware missie op aarde is. Sterven in af gescheidenheid en geboren worden in verbondenheid.

Wil jij nog meer rust? Vertrouwen? Geluk en flow ervaren? Met compassie voor jezelf en compassie naar al jouw relaties? Wil je nog meer verbinding voelen met dierbaren, je medemens en ook met de aarde, de natuur en je ware zelf? Wil je je focus van vastzitten in oud en opzoek naar bevrijding loslaten? Ben je al langer opzoek naar iets nieuws? Naar in verbondenheid leven met jezelf en de wereld om je heen. Wil je dit ook echt gaan ervaren vanuit innerlijke wijsheid? Wil je je levenslessen tot in de diepste diepten leren kennen en tevens verbonden zijn met jezelf en met alles wat is. Zodat je nog sterker op jouw pad, jouw missie, jouw rode draad in je leven komt te staan? Zoek niet langer maar ga voor de Sjamanistische Jaartraining Innerlijke wijsheid.

Ritueel verbindende deelrondes

Dit zijn de momenten waarop we middels een talkingstick onze ervaringen delen met de groepsgenoten van de Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid. Je kan heel veel leren van anderen als je waarachtig durft te luisteren naar anderen. Zonder oordeel en interrupties kan iemand zijn/haar hele verhaal vertellen. Als het je raakt dan krijg je een mooie spiegel aangereikt van de ander.
De talkingstick leert ons om weer aandachtig en open in verbinding met onszelf en de pratende ander te zijn. Het gebruik is dat; wanneer de persoon die de talkingstick heeft, de rest stil is en geen vragen stelt. Iedereen luistert aandachtig en oordeel loos en ontvangt op deze wijze de ander.

Ritueel Verstilling momenten

Dit zijn momenten waar de mogelijkheid bestaat om voor jezelf te mediteren. Te wandelen, je gedachten en gevoelens op een rij te zetten. Te schrijven, even niks te doen. Of juist wel om hulp te vragen als dat nodig is. Naar behoefte kan er tijdens de verstillende momenten een coaching gesprek aangevraagd worden. Met een van de coaches in de opleiding weekenden van de Sjamanistische Jaartraining Innerlijke Wijsheid. Weet dat iedereen in de groep een spiegel kan zijn waar je veel van kan leren. Aangezien ieder mens iets anders weerspiegelt kan het je dus veel rijkdom opleveren als je de spiegels durft te ontvangen.

Ceremoniële Zweethutten 

De oorsprong van de zweethut ceremonie hebben we te danken aan de Native Americans. Er zijn vele bekende stammen. Enkele daarvan zijn de indianenstammen Lakota-Sioux en Hopi. Zij bouwden van lange wilgentakken een raamwerk wat eruitziet als een iglo. De indianen noemen dit liefkozend een Inipi. Over het raamwerk gingen vervolgens meerdere lagen wollen dekens zodat het binnen donker is. In het midden van de Inipi is een stenencirkel. Hierin worden de hete oranje gloeiende vuurstenen gelegd, komend uit het vuur wat ceremonieel is aangestoken. Als de hut gesloten is gaan er water en kruiden over de stenen om de ervaring en de warmte in de hut compleet maken.

Inipi betekent letterlijk het huis van adem. De warme lucht die vrijkomt als er water over de hete stenen gegoten wordt staat symbolisch voor de adem van grote geest.

Vanuit welke traditie komt de zweethut

Vanuit het sjamanisme, waar de zweethut ceremonie vandaan komt, is alles bezield. Grote geest, bij de meesten bekend onder andere namen (bijvoorbeeld God, Allah, Krishna of Universum), is aanwezig in alles wat leeft. Van het kleinste insect tot aan de grote zon. Elke cel van elk levend organisme is bezield. Door respectvol om te gaan met de ceremonie, de natuur en de elementen kun je weer dichter in contact komen met jezelf en grote Geest.

Betekenis zweethut ceremonie

Symbolisch gezien staat de zweethut voor de baarmoeder van Moeder Aarde, het vrouwelijke deel in onszelf. Het vuur staat voor het zaad, het mannelijke deel in onszelf. Zowel mannen als vrouwen hebben een mannelijk en een vrouwelijk deel in zich. Het is van belang deze beide te ontmoeten en samen te brengen. Je wordt in de zweethut uitgenodigd om te reizen in je lichaam, in jezelf en op reis te gaan met de windrichtingen.

Een zweethut ceremonie zorgt ervoor dat je lichaam en geest op verschillende niveaus worden gereinigd. Dit gebeurt op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Een zweethut ceremonie kan je lichaam en geest reinigen. Reinigen van zaken die niet meer voedend zijn. Je wordt uitgenodigd om bewust contact te maken met je lichaam en geest. Hierdoor kunnen oude, niet meer voedende ideeën, gewoontes en/of patronen losgelaten worden. Losgelaten worden om daarna getransformeerd te worden en te kunnen veranderen.

Vuurceremonie

In vele tradities is vuur bekend als een transformator, geleider van energie, het symbool voor passie en liefde. Tijdens deze Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid gaan we ons verbinden met het element vuur, wat in onszelf ook aanwezig is. Hoe bouw je nu precies een heilig vuur op, wat doe je wel en wat niet.
Waar stroomt jou vuur wel of niet? Heb je nog wat meer passie nodig?
Gedurende de vele andere rituelen en ceremonies deze jaartraining, zullen we het vuur gebruiken om te verwarmen. Het vuur gaat ook als transformator dienen bij de processen die er zijn en waar we ons door heen bewegen.

Ceremonie Soul Retrievals

Wanneer we traumatische gebeurtenissen meemaken, is het mogelijk dat een deel van de ziel zich afscheidt en een deel van ons essentiële zelf meeneemt. Dit zielsverlies kan zich op verschillende manieren manifesteren, waaronder ziekte, emotionele stilstand, angst en onzekerheid. Gelukkig is het mogelijk om niet-lineaire tijd – het tijdloze nu – binnen te gaan om het verloren zielsdeel te herstellen. Gebeurtenissen uit het verleden te genezen en zelfs de loop van het lot te corrigeren.

Een traditie van de zuid Amerikaanse Indianen uit het Andes gebergte uit Zuid-Amerika. Dit komt omdat de reis van het ophalen van de ziel inhoudt dat er opnieuw moet worden onderhandeld.  Over verouderde zielscontracten en het weggooien van beperkende overtuigingen. De taal van de ziel is heel anders dan wat we gebruiken. Het is rijk aan beeld, mythe, archetypen en mysterie; vol poëzie en magie, intuïtie en liefde.

In welke werelden wordt er gewerkt?
In het sjamanisme kennen we de midden wereld, de boven wereld en de beneden wereld. We leven, werken en voeden onze gezinnen op in de midden wereld; de hoogste wereld is het onzichtbare domein van ons lot en onze geest; de lagere wereld, waar het verslag van de hele menselijke geschiedenis wordt bewaard, is het rijk van de ziel. Dus, om een ​​verloren zielsdeel terug te krijgen, is het noodzakelijk om naar de lagere wereld te reizen. De reis zelf is een unieke bewustzijnsstaat die je binnenkomt door middel van geleide meditaties en ademhalingsoefeningen. Het stelt ons in staat om het verleden opnieuw te bekijken om gebeurtenissen die lang geleden hebben plaatsgevonden te helen en om meer wenselijke bestemmingen voor onszelf en onze dierbaren te vinden tijdens deze Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid.

 

Ritueel Het sjamanistische levens ritueel om jouw leven te eren.

In Sjamanistische culturen of het nu, de indianen zijn in noord west Amerika, zoals de Hopi of de Lakota-Sioux. Of de stammen uit Zuid & Midden Amerika of de stammen uit Siberië allemaal beschouwen ze de dood niet als een einde maar als een overgangsrite naar het nieuwe, een initiatie naar heelheid in jezelf. Als je bereid bent het oude echt los te laten kan er ook werkelijk pas wat nieuws in je leven komen. Eigenlijk hebben wij mensen in ons leven tot nu toe al veel momenten meegemaakt van loslaten. Zo groot en klein als het overlijden van een huisdier of familielid of het verlies van bezit, baan of een vriendschap. Wij willen je uitnodigen om deze sjamanistische dood te zien als een initiatie waarin je het oude (alles wat je wil loslaten en transformeren) achter je laat en aan het nieuwe begint. Jouw nieuwe leven in verbondenheid en innerlijke kracht.

Wat ga je precies doen
Bij dit ritueel van de Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid ga je je eigen graf graven. Je wordt begraven en je staat na een tijdje weer op ​​voor een nieuwe geboorte van jezelf in de wereld. Maak je geen zorgen... Je hoofd blijft boven de grond!

Je graaft zelf de kuil waar je later in gaat liggen. Wij nodigen je uit en moedigen je aan om te mediteren over wat je zou willen loslaten en hoe jij herboren zou willen worden tijdens het graven. Vragen die je kan meenemen; Waar ben ik nog gehecht aan? Wat zijn mijn angsten? Wat zijn mijn verslavingen? Welke verbindingen heb ik nu en wil ik die nog langer, voedt het me of niet?

Nadat jouw graf is gegraven, ga je in het graf liggen(hoofd boven de grond). Een begeleider begint dan aarde op je te scheppen om de initiatie ervaring te stimuleren. Terwijl de aarde op je rust, herbeleef je het leven dat je hebt gehad. Je wordt aangemoedigd om met de aarde te praten die op je is gegooid om een ​​gesprek met de goddelijke moeder, moeder aarde, te hebben. Dit is een krachtige methode van loslaten van trauma en de af gescheidenheid in jezelf en het leven. Laat alle plaatjes en beelden voorbij komen alsof dit je laatste dag is van je oude leven.

Zodra de sjamanistische doods initiatie voltooid is, kan je nadenken en voelen over de aard van het leven dat je nu wilt gaan ervaren. Waar kies je voor? Waar wordt jij blij van? Waar gaat alles van stromen? Waar zeg jij volmondig ja tegen? Het volgende moment sta je herboren op uit je zelf gegraven graf ​​​​(met hulp van de begeleiding) om jezelf en de wereld opnieuw te ontmoeten vanuit verbinding.

 

Monkey mind truffel magic tijdens de Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid

Een reis om de dieptes van jezelf te leren kennen. De monkey mind truffel magic is een reis die je meeneemt van brein naar gevoel. Daar waar de verloren/ vergeten delen zijn van jezelf. We leven in de westerse maatschappij waar we veel te veel met onze gedachten bezig zijn. Onze gedachten springen van de ene denk tak naar de andere denk tak. Wat nogal vermoeiend is. Dat niet alleen! Ook de beperkingen van anderen en van jezelf. Je raakt dan wel eens verdwaald van je werkelijke gevoel. Je "ZIJNS" gevoel - je essentie - je bron.

De Monkey mind truffel magic staat voor: Trauma verwerking, het hart helen, de verbinding met jezelf aangaan, rouw verwerking, meer zelfvertrouwen ontwikkelen, je zielsmissie leven, creativiteit, je chakra's openen, positieve mindset ontwikkelen en innerlijke rust. Voor de ene persoon is dit heling, blokkades wegnemen, angsten onder ogen zien of confrontatie. Voor de ander kan dit betekenen om in onvoorwaardelijke liefde te komen, te herinneren wie je bent, waar het leven over gaat en waarom je hier bent.

Een reis die je meeneemt naar je onderbewustzijn niveau. Daar ligt jouw schatkamer van antwoorden en innerlijke wijsheid.

Dit kan betekenen dat je bliss ervaart, maar ook dat je pijn en verdriet tegenkomt. Heb compassie voor jezelf. Verzet je niet, maar laat alle emotie toe die ontstaan. Met een open hart kan je transformeren. Doordat je daadwerkelijk voelt kan je het herkennen, als je het kan herkennen kan je het ook erkennen. Op deze manier zul je het transformeren in jezelf.
Er zullen momenten van verstilling zijn, en er zullen momenten zijn dat er gedrumd wordt.
Eventueel andere muziek instrumenten zoals de klankschaal of een ratel. Dit alles kan je tot een diepere laag brengen in jezelf.

De dosering bepaal jezelf - dus ook de diepte van je reis. De duik naar binnen met het plantenmedicijn.  De intensiteit en diepte is afhankelijk van het aantal truffels die je neemt. Hierin wordt je uiteraard begeleidt.

Truffels zijn een bijproduct van paddo’s: paddo’s groeien boven de grond en truffels groeien onder de grond. Beiden bevatten psychoactieve stoffen die je naar een andere staat van bewustzijn kunnen brengen. The monkey mind truffel magic neemt je mee in een staat van zijn om diepliggende kwesties aan te pakken, ver voorbij wat mogelijk is met alleen gesprekstechnieken.

Is een Monkey mind truffel magic reis verslavend?

Het antwoord daarop is nee. Uit meerdere studies is gebleken dat het zowel lichamelijk als geestelijk geen schade of een verslavend effect heeft.

The Monkey mind truffel magic reis vindt plaats in een zachte bedding vanuit de juiste intenties die het waardevol maken. Zo kun je je reis met overgave aangaan. Er worden meestal weinig tot geen bijwerkingen de volgende dag ervaren. Een rustdag na het weekend is aan te raden, om je inzichten te laten zakken en te integreren.  Je dromen kunnen wat intenser zijn de dagen erna.

De Truffel kan je beelden, licht verhoogde zintuigen en een euforisch gevoel geven. Het geeft de mogelijkheid om vanuit een ander perspectief te kunnen kijken wat kan resulteren in nieuwe ideeën en concepten. Het besef van tijd verdwijnt langzaam aan .

Wat kan je verwachten tijdens een Monkey mind truffel magic reis?

*Je derde oog wordt geactiveerd - dit heeft een hallucinerend effect.

*De truffels kunnen je tot een diep niveau raken - je ervaart het aardse leven anders nadien.

*Ze kunnen wegen openen naar diepere bewustzijnslagen en nieuwe energie geven.

*The Monkey mind truffel magic kan sensaties geven over het hele lichaam en de verbinding met de natuur binnen en buiten versterken.

*Het belangrijkste advies is echter: heb geen verwachtingen! Verwacht geen wondermiddel dat al je problemen oplost. Ga er open in en focus vooral op je lichamelijke sensaties. Uit je "Brein" gaan en naar je gevoel, dan heb je de mooiste reis. Je wordt hier uiteraard ook in begeleid.

*De reis duurt 8 tot 10 uurtjes - afhankelijk van de uitwerk tijd.

 klik hier om het 1 op 1 te ervaren bij Joanne May

Het medicijnwiel tijdens de Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid

Wij zijn allemaal energie (een Spirit) van de Great Spirit, net als de dieren, planten en stenen. Ons fysieke lichaam is het vervoermiddel van onze ziel, om zo ervaringen op te doen waar lessen uit geleerd kunnen worden. Zo worden we steeds wijzer en het medicijnwiel kan ons hierbij helpen. Het medicijnwiel symboliseert als het ware onze levensweg. Het heelt daar waar je in balans mag komen. Het is een reis die je meeneemt en waarmee je je verbindt met alles wat bezield is.

De cirkel van het medicijnwiel kent diverse wegen, de weg die je volgt door je ziel te volgen wordt de "Red Road" genoemd of de "Beauty way". Dit is niet de makkelijkste weg, en daarom zullen veel mensen kiezen voor de zogenaamde sluiproutes, omdat alleen de tastbare dingen belangrijk zijn.

Voor de indiaan heeft het woord Medicijn een heel andere betekenis dan die van de westerse wereld. Het betekent een krachtige energie waar je onbeperkt gebruik van kunt maken, het betekent ook hogere kennis en wijsheid. Dus het medicijnwiel kun je omschrijven als de cirkel van kennis die kracht geeft en alles omvattend is.

Het medicijnwiel symboliseert de kringloop van het leven en de schepping. De 36 punten van kracht hebben hun eigen plek en betekenis in het wiel. Al voor de prehistorie maken sjamanen en andere natuurvolkeren gebruik van het medicijnwiel. Vanuit elke traditie is de leer dan ook anders. Wat overeenkomt is de cirkelvormige krachtplaats - een plaats die jouw levensloop zichtbaar maakt. Daar waar je uit balans bent wordt zichtbaar en kan geheeld worden.

De Sjamanistische jaartraining Innerlijke wijsheid neemt je in het eerste jaar mee naar de indianen uit Zuid Amerika. Het vervolgjaar van de Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid zullen we ons verdiepen in de kennis van de indianen uit Noord Amerika.

De invloed van het wiel - werkt door in de dagen en weken die volgen. Het medicijnwiel is een krachtig instrument om balans te herstellen, zowel geestelijk als lichamelijk, bewust en onbewust.

10 Munay-Ki inwijdingen

De indianen uit Zuid Amerika leren ons de lessen van de Munay-Ki inwijdingen, die jij allemaal gaat ontvangen tijdens de Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid. Deze inwijdingen zijn energie overdrachten die van generatie op generatie worden doorgegeven. De Q'eros zijn vanuit het Andes gebergte, 60 jaar geleden naar de mensen gekomen om hun kennis, levens wijsheden en rituelen beschikbaar te stellen voor de mensheid.

Zodat deze levenswijsheden en rituelen bij de hedendaagse mens bekend worden, doorgegeven worden en dus ook bewaard blijven.

Wat betekent letterlijk het woord Munay-ki
Munay betekent liefdeskracht en Munay Ki betekent letterlijk ik hou van je/ ik hou van je vanuit het alle diepste van mijn hart of wees zoals je bent. Munay Ki zou je ook kunnen vertalen als wil en liefde in één. Te weten echte onvoorwaardelijke liefdeskracht.

Wat kan Munay-ki voor jou betekenen 
- Het activeert je energieveld en innerlijke kracht om te manifesteren en creëren.
- Munay Ki, transformeert je leven, je gaat van schaarste naar een leven op basis van overvloed.
- Munay ki activeert je hartchakra, zodat jij weer vanuit liefde kan gaan leven.
(echte veranderingen vinden altijd plaats via Harts energie)

Welke 10 inwijdingen ontvang je precies
- De inwijding van de heler (Hampe Karpay)
- De initiaties van banden van kracht (Chumpi Karpay)
- De Initiatie van harmonie (Ayni Karpay)
- De initiatie van de ziener (Kawaq Karpay)
- De inwijding van de hoeder van de dag (Pampamesayok)
- De initiatie van de hoeder van wijsheid (Altomesayok)
- De initiatie van de hoeder van de aarde (Kuraq Akuyek)
- De initiatie van de hoeder van de sterren (Mosoq Karpay)
- De initiatie van de schepper (Taytanchis)
- De inwijding van de godin ( Nusta Karpay)

Soulfood tijdens de Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid

Eten is voeding en brandstof voor ons lichaam de tempel waar onze ziel in woont. Eten dat met aandacht, liefde en zorgvuldig gemaakt is wordt Soulfood genoemd. Het voedt je ziel en lichaam, het laadt weer op zodat je er weer tegen aan kan. Hoe voedt jij jezelf is de mooie les van Soulfood.

 • Praktische zaken bij de Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid
 • Toilet spullen
 • Kussen, slaapzak en een extra dekentje of schapenvacht. (eventueel een kruik)
 • 1 grote deken die 1,5 keer om je heen kan
 • 2 kleinere dekens (wol of andere stof) en yoga mat
 • Dikke mat voor in de tent om op te slapen
 • Regenjas en dikke winterjas, muts waar nodig en warme sokken
 • Het advies is om na de zweethut te gaan slapen zonder te douchen, zodat je door kan reizen in de nacht op de energie van de zweethut.  Desgewenst neem je een extra beddengoed mee als je dit de volgende dag wilt verschonen
 • Bij voorkeur een eigen tent, neem contact op met Erik van Innerchanges als je deze niet hebt voor de Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid
 • Kleding die vuil mag worden en geschikt is voor de elementen je bent immers veel buiten
 • Kleed je ook aan in laagjes zodat mocht het koud/warm zijn je wat uit of aan kan doen
 • Waterfles/bidon
 • Neem voldoende handdoeken mee (gemiddeld 2 handdoeken per zweethut) en voor gebruik na het douchen
 • Slippers, laarzen, wandelschoenen, schoenen die smerig mogen worden
 • Badjas of sherpa's (omslagdoek voor de vrouwen).
 • Je persoonlijke kracht voorwerpen of instrumenten
 • Een zaklamp, voor als je s 'nachts wilt gaan plassen
 • Een schep om je eigen graf te graven
 • Wat lekkers om te delen met anderen en jezelf (neem mee wat jij lekker vindt)
  voor de avond na de sjamanistische dood om het leven te vieren.

Programma Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid
Totem kennismaking dag
10.00 uur - 18.00 uur | dagprogramma
Onder andere met: 
verbindende deelronde, maaltijden, totemdieren, kennismaken, krachtstok, monkey mind kaarten

Elk opleidingsweekend van de Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid zal een andere windrichting de hoofdrol spelen om zo ook de windrichting te leren kennen en er bewust mee te leren werken.

Gemiddeld genomen zien de opleiding weekenden er qua tijdsindeling zo uit voor de Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid:
Vrijdag
16.00 uur - 18.00 uur | Aankomst en tent opzetten
18.00 uur - 22.00 uur | avond programma*
Onder andere met:
Verbindende deelronde, maaltijd, verstillingsmomenten

Zaterdag
08.00 uur - 22.30 uur | dag en avond programma*
Onder andere met:
Zweethutceremonie, stenenceremonie of sjamanistisch levensritueel, verbindende deelronde, verstillingsmomenten, maaltijden, Monkey Mind Truffel Magic, Medicijnwiel,

Zondag
08.00 uur -17.00 uur | dag programma*
Onder andere met:
verbindende deelronde, verstillingsmoment*, maaltijden, Munay-Ki inwijdingen, gezamenlijk opruimen en afronden.

*De tijden kunnen afwijken, dit naar behoefte van de groep tijdens de Sjamanistische Jaartraining Innerlijke Wijsheid

Vanwege grote interesse is er nu een 2e jaargroep met nieuwe data voor een nieuw jaar Zuid-Amerikaans Sjamanisme
Data Sjamanistische Jaartraining groep 2 Innerlijke wijsheid 2024:

Totem kennis making dag 21 januari 2024
1e weekend 23 t/m 25 februari 2o24
2e weekend 7 t/m 9 juni 2024
3e weekend 23 t/m 25 augustus 2o24
4e weekend 25 t/m 27 oktober 2024

Advies voor optimale beleving van de
monkey mind truffel magic en zweethutceremonie

Maaltijden, alcohol of drugs bij de monkey mind truffel magic en zweethutceremonie bij de Sjamanistische Jaartraining Innerlijke Wijsheid

Wij adviseren je om vanaf woensdag voor het weekend van de Monkey Mind truffel Magic plant-based te eten. In het aanmeldformulier staat alle informatie vermeld, die je krijgt na aankoop van je online ticket. Drink 3 dagen van tevoren geen alcohol of gebruik geen drugs, voor een optimale beleving en innerlijke reis. Eet licht en voedzaam zodat je de reis optimaal kan beleven en er het meeste uithaalt voor jezelf. Hoe schoner je lichaam is, des te fijner je reist dan hoef je er namelijk niet meer doorheen tijdens je reis. De maaltijden zullen afgestemd zijn op de reizen die innerlijk worden gemaakt gedurende deze jaartraining en zijn van biologische aard. Uiteraard weet je vroegtijdig welke weekenden we in de zweethut zullen gaan en wanneer de monkey mind truffel magic is.

Seks & Masturberen voor aanvang van de monkey mind truffel magic tijdens de Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid

Het is aan te raden om 3 dagen voor de ceremonie geen masturbatie te hebben.  Door seks tot vijf  dagen voor het betreffende weekend te hebben, neem je de energie van je partner mee, die blijft tot vijf dagen actief in je energetische lichaam. In je eigen draagkracht staan is waardevoller. Wees je ook bewust dat je vooral de eerste drie dagen na het opleidingsweekend open staat. Seksuele activiteiten kunnen anders ervaren worden! Ons advies is om na het betreffende truffel weekend enkele dagen vrij te hebben minimaal 1 en maximaal 3 of meer om zo alle indrukken en ervaringen te verwerken voor dat je weer het dagelijks leven instapt.

Vrouwen tijdens hun maantijd in de zweethut of tijdens de truffel magic

Vrouwen in hun maantijd zijn welkom, graag wel even aangeven van tevoren. Je kunt de zweethutceremonie of de truffel magic doen als je in je maan dagen bent. Houd er rekening mee dat je gevoeliger kunt zijn op deze dagen, maar ook extra krachtig bent. Voel aan of dit voor jou wel of niet goed voelt om een innerlijke reis te maken als je in je maandagen bent. De eerste drie dagen van je menstruatie ben je gevoeliger en sta je meer open voor energieën.

Gezondheidsklachten bij de monkey mind truffel magic of zweethutceremonie?

Mochten er tijdens de Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid gezondheids- of psychische-klachten zijn. Of is er sprake van medicatie gebruik of dieet wensen graag dit even van tevoren aangeven op het deelnameformulier wat je ontvangt na je online aankoop.

*Bij twijfel raadpleeg van tevoren je huisarts

*Een voorwaarde voor deelname is dat je tekent in gezonde toestand te verkeren.

Heb je vragen stel ze gerust via de mail door te mailen naar [email protected] of [email protected] onder vermelding van Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid.

Koop je Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid ticket online,
betaal via de Webshop en betaal slechts €350,- per opleidingsweekend.

Reserveer, daarom nu jou plaats voor deze aantrekkelijke Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid.
Dit alles is;
inclusief totem kennismaking dag, 8 overnachtingen in tent. Medicijnwiel kennis, vuurceremonies en Soulretrievals. 10 Munay-ki inwijdingen en monkey mind truffel magic. Sjamanistisch levensritueel, 3 zweethutceremonies en verbindende deelrondes.  Stilte momenten, ontbijt, lunch, diner. Koffie/thee, alle (les)materialen en begeleiding.

Na je aanmelding ontvang je het inschrijf formulier en gezondheidsverklaring. Met alle verdere informatie om te beginnen met de Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen door het contact formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Na je aanmelding ontvang je het inschrijf formulier, en alle verdere informatie.

Aangezien wij graag met je meedenken over de mogelijkheden. Willen wij je ook graag laten weten dat er verschillende betalingsmogelijkheden zijn:
- 1x per opleidingsweekend 4 termijnen van €350,- per weekend* en **
(bijvoorbeeld voor 21 januari 2024, 23 februari 2024, 7 juni 2024 en voor 23 augustus 2024)
-  De mogelijkheid bestaat om het hele bedrag in een keer te betalen voor € 1400,-.

*De eerste termijn dient voldaan te zijn voor totem kennismaking dag.
**Wanneer je bedrijfsmatig een factuur wilt zijn de kosten excl. BTW.

We hopen je te ontmoeten! Hartsgroet,
Joanne May, mede-begeleiders en Erik Roesink

Wees een avonturier van het leven.
Ontdek je eigen innerlijke schatten tijdens de Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid

Het aanbod van Innerchanges

Elke uitdaging die je ervaart in je leven is een kans om te groeien als mens, bedrijf en samenleving.
Ik ben graag jou weg naar onafhankelijkheid, authenticiteit en innerlijke vrijheid.
Top menu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat