Soundgift

Soundgift

Een soundgift is zoals het woord al letterlijk zegt vertaald uit het Engels een cadeautje van geluid voor jezelf, je lichaam eigenlijk je hele wezen. In de sessie werk ik met onder andere klankschalen, drums, moederdrum, windgongs en mijn stem om zo letterlijk een bad van trilling en geluid te creëren waar jij er helemaal mag zijn met alles wat in je leeft. Jij mag ontvangen en genieten van alles wat er is, in en om je heen. Een moment van nix moeten en alles mogen en genieten in jezelf.

De kracht van geluid het ontstaan

Van vroeger uit heeft geluid al een bijzondere werking op mensen gehad. Het bekende muziekje waar je je prettig bij voelt tot aan het geluid dat nagels op een krijtbord veroorzaken. Het is allemaal geluid dat een reactie in ons, mensen, veroorzaakt. Geluid is trilling. Trilling is overal om ons heen. In de moderne wetenschap en de kwantum fysica is al bewezen dat zelfs het allerkleinste deeltje trilt. Deze trilling is een golvende beweging, een frequentie die binnenkomt en weer verder gaat. Bij binnenkomst in ons lichaam kan de trilling iets veranderen. Wij mensen hebben ook een trillingsveld om ons heen en in ons. Ons energieveld, aura genaamd, en elke cel in ons fysieke lichaam heeft ook een eigen unieke trilling.

Dit wisten ze heel vroeger ook al. Zo ruim 500 jaar voor christus waren de Essenen al bezig met trilling. Als er daar iemand ziek werd ging men om die persoon heen staan en begon men klanken te produceren afgestemd op die persoon. Door bewust intentie met klank te gebruiken werden de klanken naar de persoon gestuurd. De persoon stelde zich “open” om de klanken te ontvangen. Dit zorgde ervoor dat de “ziek makende trilling” uit het lichaam getrild werd.

Wat kan Soundgifts jou opleveren?

Actiever immuunsysteem.
Ontspanning in jouw lichaam, stress vrij zijn.
Intensieve stimulatie van jouw lichaam met haar zelf genezende vermogens.
Je gaat weer ‘lekker in jouw vel” zitten.
Ontlading van vastgezette emoties.
Blokkades in het lichaam worden opgelost.
Vermoeidheid verdwijnt en je krijgt weer energie om dat te doen wat je leuk vindt.
de energie kan weer vrij stromen

Jouw vragen kunnen allerlei gebieden beslaan van werk, relaties, toekomst tot gezondheid of het verleden. Door werkelijk contact te maken met je kern en je innerlijke belevingswereld kun je meer uit je leven halen en ontdek je wie je werkelijk bent en ervaar je dat er nog heel veel meer is. Kortom er is een verandering.

Ik begeleid je graag bij het maken van de eerste stappen op jouw nieuwe ingeslagen weg naar je onafhankelijkheid, authenticiteit en innerlijke vrijheid.

 

Als Innerchanges coach en therapeut bied ik meerdere werkvormen aan, zoals Wandel coaching, Ademcoaching, Lichaamsgerichte therapie, Regressie therapie, Soundgift

Afhankelijk van de vraag en daar waar gewenst biedt Innerchanges verschillende coachingstrajecten aan van meerdere sessies. Klik hier voor de tarieven – een investering in jezelf.

Kies voor ontspanning?! Maak nu een vrijblijvende afspraak, klik hier.

Een soundgift van Innerchanges is een cadeau om meermaals aan jezelf te geven en te ontvangen. Een soundgift is voor iedereen die wat extra ontspanning kan gebruiken en stress wil loslaten. Het is een prettige manier om spanning op te ruimen. Door regelmatig terug te komen blijf je ook lekker ontspannen en senang in je lichaam. Dit is mijn ervaring en ik beveel het daarom ook van harte aan.

  • Als je wil ontspannen.
  • Als je jezelf een cadeautje wil geven.
  • Als je alles even wil loslaten en gewoon wil genieten.
  • Als je lekker wilt wegdromen op klanken.
  • Voor stressvolle mensen.
  • Voor Hypersensitieve mensen en gevoelige mensen.

Er is niets ontspannener dan dat er muziek, klanken en trillingen gemaakt worden die speciaal afgestemd zijn op jouw lichaam en jouw energie.

 

Door je over te geven aan en open te stellen voor de klanken kun je even weg uit je hoofd. Je mag ervaren wat er in je lichaam gebeurt. Dit bewustzijn neem je mee in je lichaam waardoor je jouw lichaam weer voelt. Jouw bewustzijn gaat wakker worden. Door diep te ontspannen kom je in verbinding bij jezelf.

Geluid komt op verschillende manieren bij ons binnen, bewust en onbewust, het doet iets met ons. Tijdens een soundgift wordt er gewerkt met geluid dat bewust en onbewust, door gerichte intentie, healing geeft op meerdere niveau’s.

Binnen een veilige en vertrouwde sfeer wordt er op een liefdevolle manier gewerkt. Hierbij wordt aandacht besteed aan datgene waar je aan wilt werken en dat wat er op dit moment speelt in jouw leven. Je ervaart de soundgift liggend op een bed, met desgewenst een deken. De verschillende healingdrums, instrumenten en klankschalen hebben een enorme kracht die mensen op een zachte manier dragen.

Het monotone ritme, met zo’n 180 tot 220 slagen per minuut, balanceert de hersengolven en brengt diepe ontspanning. De alpha en theta golven worden sterker. Deze golven zorgen voor diepe ontspanning, informatieopname, creativiteit en toegang tot de droomwereld. De beta golven, die verbonden zijn met het waak-bewustzijn, maar ook stress en angst, verminderen in kracht. Een bewust en gericht gebruik van een lichte tot diepere trance is voeding voor het lichaam. Dit maakt het zelf genezend vermogen in het lichaam wakker.

Door het werken met de healingdrum wordt het immuunsysteem actiever, stress smelt weg en de stroom van inspiratie en creativiteit worden groter. Kortom een Soundgift brengt ontspanning, laat stress uit het lichaam los, stimuleert het zelf genezend vermogen van het lichaam en heeft een balancerend en genezend effect op de menselijke geest.

Gebruikte instrumenten bij een Soundgift;
Ik ben de bevoorrechte gebruiker/hoeder van 4 healingdrums en een moederdrum.
Een healingdrum is een drum gemaakt met de intentie te helen. Ik had de drums eerst gemaakt om mezelf te helen om ze daarna te mogen gebruiken om anderen te ondersteunen en te helen.
Hieronder een beschrijving van de drums en hun werking:

De Bizondrum werkt aardend, voedend en helend. De bizon vraagt je om dankbaar te zijn voor alles wat je kunt ontvangen en geven aan jezelf en anderen. Hij nodigt je uit om te gaan staan op een liefdevolle manier en aanwezig te zijn in jezelf.
De Edelhertdrum brengt heling op een liefdevolle en zachte manier. Het Edelhert vraagt je om jezelf te respecteren, lief te hebben en vooral niet te veroordelen. Laat de zachtheid voor jezelf weer stromen en geniet van alles in jezelf.
De Paardendrum werkt aardend en uitnodigend. Het paard vraagt je om jouw eigen kracht te vinden, jouw talenten en kwaliteiten te eren en weer te gaan spelen en te genieten van de schoonheid die de wereld je biedt.
De Everzwijn dubbeldrum werkt aardend en werkt diep in op gevoelslagen.
Het everzwijn, is een stille aardende kracht, die goed instaat is daar te komen waar nodig is. Hij nodigt uit om gevoelens te laten zijn en maakt van kwetsbaarheid een kracht.

Mijn stem en klank gebruik ik ook om te helen. Door klank te geven met intentie ontstaat er een helende trilling die het lichaam binnengaat en daar de balans weer helpt herstellen. Hierdoor kunnen het fysieke lichaam en energetische lichaam weer resoneren op een optimale manier die jouw gezondheid bevorderen.

Werkwijze

Een werkvorm die weinig woorden nodig heeft maar gekenmerkt wordt door liefdevolle aandacht, bewustzijn, veiligheid, transformatie en klanken.

 

Wat ik een belangrijke basis vindt om tot resultaat te komen is vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. De inhoud van de gesprekken is daarom van vertrouwelijke aard. Hierop maak ik alleen een uitzondering als er sprake is van een wettelijke verplichting of in het kader van een klachtenregeling.

Tijdens het hele traject ben jij zelf verantwoordelijk voor de realisatie van het gewenste resultaat in je dagelijks leven. Wezenlijke antwoorden liggen in onszelf te wachten om ontdekt te worden. Ik geef je praktische tips en tools om in je dagelijks leven door middel van oefeningen en opdrachten stap voor stap jouw doel te bereiken.
Door je eigen verantwoordelijkheid op te pakken, neem jij het roer van jouw leven weer in handen en vaar je niet langer stuurloos rond.

 

Ik begeleid je graag bij het maken van de eerste stappen op jouw nieuwe ingeslagen weg naar je onafhankelijkheid, authenticiteit en innerlijke vrijheid.

De magie van een soundgift ervaren?

Vul het formulier in en ontdek de magie van een soundgift, de ontspanning, de trillingen, het geluid een waar cadeau aan jezelf!

Het aanbod van Innerchanges

Elke uitdaging die je ervaart in je leven is een kans om te groeien als mens, bedrijf en samenleving.
Ik ben graag jou weg naar onafhankelijkheid, authenticiteit en innerlijke vrijheid.
Top menu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat