The Monkey Mind Jaartraining

The Monkey Mind Jaartraining "van brein naar gevoel"

Opzoek naar een Jaartraining?  Zoek dan niet verder! Deze training zal je dat geven wat je zoekt om van brein naar gevoel te gaan. Zodat jij weer kan kiezen vanuit je ware zelf. Je gaat ontdekken wie je bent en er ontstaat vrede met je verleden. Deze heling brengt je dichter bij je werkelijke essentie! Je leven krijgt vorm en wordt weer de rijkdom die het bedoeld is te zijn, volledig en verbonden in vrijheid!

The Monkey Mind Jaartraining van overleven naar leven

De grote kracht van The Monkey Mind Jaartraining ligt hem in het feit dat het bijna alle aspecten van je leven omhelst. Zodat jij van overleven naar leven kunt gaan en vanuit je eigen kracht gaat stralen! Bedenk dat wij elke dag, ongeveer 50.000 verschillende gedachten hebben. Je zou je kunnen voorstellen dat elke gedachte een tak is. Dat jij, of in ieder geval de aandacht van je bewuste geest, een aap is. Die de hele dag van "denktak" naar "denktak" slingert. Dit klinkt misschien leuk en vrolijk. Maar onze gedachten zijn vaak gevuld met angst vanuit pijn en trauma delen. Die analogie van die aap is natuurlijk prachtig, maar het is knap vervelend als deze aap over onze gedachten heerst. Terwijl ons gevoel, onze authentieke ik, ons bewustzijn de leiding zou mogen hebben. Toch is het aapje er niet voor niets… Het resultaat van een Monkey Mind die niet voldoende getraind is. Leidt vooral tot mentale en fysieke vermoeidheid met alle gevolgen van dien. Het doorvoeren van innerlijke veranderingen in je leven hoeft niet veel "werk" te zijn. Of een moeilijk en pijnlijk proces. Het kan ook een avontuur zijn! Jij kunt je eigen avonturier zijn! Je eigen schatgraver! Kom naar de open dag en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Zeg je ik wil eens kennismaken, wie zijn Joanne & Erik nu? Dan zijn de workshops een uitstekende manier om ons te leren kennen en de werkwijze te ervaren en beleven. Tevens levert het je gelijk nog wat op, een leuke avond, je kan wat leren en je ontmoet ons. Meerdere vliegen in een klap.

De geplande workshops van The Monkey Mind Jaartraining zijn op;

Wat kan The Monkey Mind Jaartraining je opleveren?

Je leeft vanuit je eigen creatie - elke gedachte creëert de toekomst!
Jouw verleden en jezelf heb je vergeven, je leeft weer in vrijheid!
Jij zegt volmondig ja tegen alles in jezelf je straalt vanuit je kern!
Goedkeuring en bevestiging komen van binnen, en niet langer van buiten!
Je neemt je eigen verantwoordelijkheid en regie op alle lagen van je leven!
Geen excuses meer, Jij leeft in het hier en nu! Kan elk moment kiezen hoe jij wenst te reageren!
Van overleven naar leven en van hoofd naar hart en van belemmering naar vrijheid!
Van onbewust naar bewust en van geleefd worden naar zelf kiezen!
Geen evenementen gevonden!

The Monkey Mind Jaartraining waarom?

Waarom The Monkey Mind Jaartraining het brengt je praktische handvatten die jij direct kan toepassen in je dagelijks leven. Om meer helderheid en inzicht in jouw diepere gevoelslagen te brengen. De daarmee verbonden (onbewuste) belemmerende overtuigingen. De (onbewuste) strategieën en het gedrag dat wij als mens hanteren om juist die gevoelens te vermijden.

Kennis en vaardigheid zijn de sleutel tot nieuwe bewegingen. Het los komen van toxische emotionele lagen en daarmee leren omgaan om van brein naar gevoel te bewegen. Veranderen van je denken en gedragingen. Je doet dit voor jezelf en leert daarin ook de rust over te brengen in al je relaties. Dit kan persoonlijk, sociaal of werk gerelateerd zijn. Een waarlijk cadeau voor jezelf!

Je hebt geleerd na de jaartraining hoe je toeschouwer kunt zijn. Van je eigen opgelegde beperkingen en die van anderen. Dat je niet vanuit je brein handelt maar eerst voelt en ervaart, en dan de keuze maakt die voor jou kloppend is. Je zult met compassie naar jezelf leven. Vanuit die ware kracht ook compassie hebben voor een ander. Je leert regie te nemen over jouw leven. Jouw zielsmissie en dat wat je wilt inzetten om te stromen op jouw voorwaarden. Waar jij je geluk in vindt. Deze innerlijke stroming levert je zelfverzekerdheid op in al je relaties. Privé, werk gerelateerd en sociaal.

Deze Jaartraining is geschikt voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen. Van particulier tot aan coaches, therapeuten en psychologen. The Monkey Mind jaartraining geeft een extra verdieping op alle vlakken van het menszijn. Iedereen is welkom, ongeacht je ervaring. Het programma verdiept op alle vlakken die nodig zijn, dus voor een ieder wat wils. Je kan alleen maar dat aan wat past, bij jou, waar je nu staat in je ontwikkeling. In The Monkey Mind Jaartraining ontdek je, hoe jij denkt over een heel aantal aspecten van je leven. Ben je werkelijk bereid om te veranderen? Het vraagt om je gedachten te gaan voelen en anders met innerlijke overtuigingen om te gaan.

Wij hebben een aantal vragen voor je:

 1. Wil jij verantwoordelijkheid nemen voor jezelf op alle lagen en alle niveaus?
 2. Je wilt het niet meer uitstellen, je wilt geen excuses meer verzinnen?
 3. Je wilt de zelf de regie over jouw leven, je wilt "JA" tegen jezelf kunnen zeggen?
 4. Zeg jij "JA" tegen verandering? Zeg jij "JA" tegen nieuwe bewegingen in je leven?
 5. Zeg jij "JA" tegen persoonlijke ontwikkeling?

Zegt jouw gevoel op drie vragen "JA" dan is de The Monkey Mind Jaartraining passend voor jou en nodigen we je uit op de geplande opendag.

De training is voor iedereen te volgen, van jong tot oud. Zijn er beperkingen dan denken wij graag mee om de lessen te volgen. De ruimte is toegankelijk voor de rolstoel. Even als de zweethut ceremonies.

Vul je leven met liefde. Ga staan voor vrijheid. Jij bent waardevol!
Je verdient het beste! Wij staan je graag bij.

Wil jij graag kennismaken om te ervaren en beleven wat de Jaartraining precies inhoudt? Dat kan op onze workshop avonden.
Hier liggen ook de inschrijf formulieren en kun je de trainers vragen stellen. Die zij graag beantwoorden over jouw Jaartraining.

De  locatie is de Industrieweg 11E, 3738 JW, Maartensdijk

De geplande workshops zijn:

Mocht je er niet bij kunnen zijn, je kan ook altijd een 1 op 1 kennismakingsgesprek aanvragen. Dit is een vereiste om deel te nemen aan de Jaartraining. Door de omvang en intensiteit vinden wij het belangrijk om eerst een intake met jou te doen. Zodat wij en jij een duidelijke, JA, voelen voor we gezamenlijk deze commitment aangaan.

The Monkey Mind Jaartraining Werkwijze
Op een liefdevolle en soms confronterende wijze wordt je meegenomen in alle thema's die The Monkey Mind Jaartraining rijk is. We maken gebruik van NLP technieken, regressie en soul retrieval meditaties. Lichaamswerk, ademwerk, initiaties en ceremonies en coachings -vaardigheden. Om je helemaal vanuit je innerlijke bron te laten stralen.

Leer werken met oude en nieuwe kennis, wijsheden, rituelen en ceremonies. Zo wordt jij op diepe innerlijke lagen geraakt zodat je weer gaat stromen. Het maakt je bewust, zodat jij in een nieuwe stroming komt, die voor jou werkt. Met meer focus, harmonie en balans zul je meer vanuit je gevoel gaan leven en minder met het brein. Dit ondersteunt je om veel fijner te bewegen op alle lagen en alle niveaus in je dagelijks leven.

Thema's van The Monkey Mind Jaartraining
Wij zullen elke lesdag een ander thema behandelen van The Monkey Mind, tot jouw energielichamen en leefstijl. Van dader- tot slachtofferschap. Ook de aangeleerde gedragingen van kinds af aan tot aan je ziele imprint komen voorbij. De mantel der liefde, controle en eigen verantwoordelijkheid kunnen niet ontbreken in de lesdagen. Kortom alles wat ons leven zo rijk maakt als mens komt voorbij in deze jaartraining. De zweethutceremonies dienen als integratie momenten om dieper te zakken in jezelf en jou proces.

Dit jaarprogramma vraagt om liefdevol naar jezelf te kijken. Goed voor jezelf te zorgen en positieve veranderingen in gang te zetten in jouw leven. Onszelf onvoorwaardelijk liefhebben in hoe en wie we in essentie zijn. Je zult merken dat je veel meer plezier, harmonie en balans gaat ervaren wanneer je alles gaat toepassen in je leven.

Data en programma The Monkey Mind Jaartraining 2024

Er wordt training gegeven met aandacht aan een groep deelnemers. Dit om de veiligheid en de groepsprocessen te waarborgen. De andere deelnemers zijn vaak waardevolle spiegels in deze jaartraining. Twee trainers die je meenemen naar innerlijke verdieping. Van brein naar gevoel! Praktische tricks en tools om te integreren in je dagelijks leven.  In Maartensdijk heten we je welkom voor de lesdagen en in Eindhoven e.o. voor de Zweethut ceremonies.

*  Op beide plekken kun je gratis parkeren.
* Inloop vanaf 9.30 uur - de lesdagen starten om 10.00 uur
(mochten we sneller meer mensen hebben kan een extra groep gestart worden in overleg)

 • 13 januari 2024  start 10.00 uur - 16.00 uur
  locatie: Industrieweg 11E, 3738 JW, Maartensdijk
 • 14 januari 2024 Zweethut Ceremonie start 10.00 uur - 18.00 uur locatie: Eindhoven e.o adres volgt bij inschrijving
 • 3 februari 2024 start 10.00 uur - 18.00 uur
  Locatie: Industrieweg 11E, 3738 JW, Maartensdijk
 • 2 maart 2024 start 10.00 uur - 16.00 uur
  Locatie: Industrieweg 11E, 3738 JW, Maartensdijk
 • 23 maart 2024  start 10.00 uur - 16.00 uur
  locatie: Industrieweg 11E, 3738 JW, Maartensdijk
 • 6 april 2024  start 10.00 uur - 16.00 uur
  locatie: Industrieweg 11E, 3738 JW, Maartensdijk
 • 4 mei 2024 start 10.00 uur - 16.00 uur
  locatie: Industrieweg 11E, 3738 JW, Maartensdijk
 • 25 mei 2024 start 10.00 uur - 16.00 uur
  locatie: Industrieweg 11E, 3738 JW, Maartensdijk
 • 15 juni 2024 start 10.00 uur - 16.00 uur
  locatie: Industrieweg 11E, 3738 JW, Maartensdijk
 • 6 juli 2024  start 10.00 uur - 16.00 uur
  locatie: Industrieweg 11E, 3738 JW, Maartensdijk
 • 7 juli 2024 Zweethut Ceremonie start 10.00 uur - 18.00 uur locatie: Eindhoven e.o adres volgt bij inschrijving
 • 27 juli 2024 start 10.00 uur - 16.00 uur -
  locatie: Industrieweg 11E, 3738 JW, Maartensdijk
 • 7 september 2024 start 10.00 uur - 16.00 uur
  locatie: Industrieweg 11E, 3738 JW, Maartensdijk
 • 28 september 2024  start 10.00 uur - 16.00 uur
  locatie: Industrieweg 11E, 3738 JW, Maartensdijk
 • 19 oktober 2024 start 10.00 uur - 16.00 uur
  locatie: Industrieweg 11E, 3738 JW, Maartensdijk
 • 9 november  2024 start 10.00 uur - 16.00 uur
  locatie: Industrieweg 11E, 3738 JW, Maartensdijk

*  Op beide plekken kun je gratis parkeren.
* Inloop vanaf 9.30 uur - de lesdagen starten om 10.00 uur

Ritueel Verstilling momenten

Dit zijn momenten waar de mogelijkheid bestaat om voor jezelf te mediteren. Te wandelen, je gedachten en gevoelens op een rij te zetten. Te schrijven, even niks te doen. Of juist wel om hulp te vragen als dat nodig is. Weet dat iedereen in de groep een spiegel kan zijn waar je veel van kan leren. Aangezien ieder mens iets anders weerspiegelt, kan het je dus veel rijkdom opleveren. Wanneer je de spiegels durft te ontvangen.

Ritueel Ademwerk
Binnen een veilige en vertrouwde sfeer wordt er op een liefdevolle manier gewerkt. Bij ademwerk spelen de ademhaling, de lichaamshouding en het lichaamsbewustzijn een belangrijke rol. Middels een verbonden ademhaling die doorwerkt op meerdere niveaus worden problemen van binnenuit veranderd. Zodat werkelijke verandering ook buiten zichtbaar wordt. Hierdoor heeft dit ritueel en deze techniek een diepe transformerende werking.

Ceremoniële Zweethutten 

De oorsprong van de zweethut ceremonie hebben we te danken aan de Native Americans. Er zijn vele bekende stammen, enkele daarvan zijn de indianenstammen Lakota-Sioux en Hopi. Zij bouwden van lange wilgentakken een raamwerk wat eruitziet als een iglo. De indianen noemen dit liefkozend een Inipi. Over het raamwerk gingen vervolgens meerdere lagen wollen dekens zodat het binnen donker is. In het midden van de Inipi is een stenencirkel. Hierin worden de hete oranje gloeiende vuurstenen gelegd, komend uit het vuur wat ceremonieel is aangestoken. Als de hut gesloten is gaan er water en kruiden over de stenen om de ervaring en de warmte in de zweethut compleet maken. Inipi betekent letterlijk het huis van adem. De warme lucht die vrijkomt als er water over de hete stenen gegoten wordt. Staat symbolisch voor de adem van grote geest.

Vanuit welke traditie komt de zweethut

Vanuit het sjamanisme, waar de zweethut ceremonie vandaan komt, is alles bezield. Grote geest, bij de meesten bekend onder andere namen (bijvoorbeeld God, Allah, Krishna of Universum), is aanwezig in alles wat leeft. Van het kleinste insect tot aan de grote zon. Elke cel van elk levend organisme is bezield. Door respectvol om te gaan met de ceremonie, de natuur en de elementen kun je weer dichter in contact komen met jezelf en grote Geest.

Betekenis zweethut ceremonie

Symbolisch gezien staat de zweethut voor de baarmoeder van Moeder Aarde, het vrouwelijke deel in onszelf. Het vuur staat voor het zaad, het mannelijke deel in onszelf. Zowel mannen als vrouwen hebben een mannelijk en een vrouwelijk deel in zich. Het is van belang deze beide te ontmoeten en samen te brengen. Je wordt in de zweethut uitgenodigd om te reizen in je lichaam. In jezelf en op reis te gaan met de vier windrichtingen.

Een zweethut ceremonie zorgt ervoor dat je lichaam en geest op verschillende niveaus worden gereinigd. Dit gebeurt op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Een zweethut ceremonie kan je lichaam en geest reinigen. Reinigen van zaken die niet meer voedend zijn. Je wordt uitgenodigd om bewust contact te maken met je lichaam en geest. Hierdoor kunnen oude, niet meer voedende ideeën, gewoontes en/of patronen losgelaten worden. Losgelaten worden om daarna getransformeerd te worden en te kunnen veranderen.

Ceremonie Soul Retrieval 

Wanneer we traumatische gebeurtenissen meemaken, is het mogelijk dat een deel van de ziel zich afscheidt en een deel van ons essentiële zelf meeneemt. Dit zielsverlies kan zich op verschillende manieren manifesteren. Waaronder ziekte, emotionele stilstand, angst en onzekerheid. Gelukkig is het mogelijk om de niet-lineaire tijd – het tijdloze nu – binnen te gaan om het verloren zielsdeel te herstellen. Gebeurtenissen uit het verleden te genezen en zelfs de loop van het lot te corrigeren.

Een traditie van de Laika Indianen uit Andes gebergte uit Zuid-Amerika. Dit komt omdat de reis van het ophalen van de ziel inhoudt dat er opnieuw moet worden onderhandeld. Over verouderde zielscontracten en het weggooien van beperkende overtuigingen. De taal van de ziel is heel anders dan wat we dagelijks gebruiken. Het is rijk aan beeld, mythe, archetypen en mysterie; vol poëzie en magie, intuïtie en liefde.

In welke werelden wordt er gewerkt?
In het sjamanisme kennen we de midden wereld, de boven wereld en de beneden wereld. We leven, werken en voeden onze gezinnen op in de midden wereld. De Hoogste Wereld is het onzichtbare domein van ons lot en onze geest. De Lagere Wereld, waar het verslag van de hele menselijke geschiedenis wordt bewaard, is het rijk van de ziel. Dus, om een ​​verloren zielsdeel terug te krijgen. Is het noodzakelijk om naar de Lagere Wereld te reizen. De reis zelf is een unieke bewustzijnsstaat. Die je binnenkomt door middel van geleide meditaties en ademhalingsoefeningen. Het stelt ons in staat om het verleden opnieuw te bekijken. Om gebeurtenissen die lang geleden hebben plaatsgevonden te helen. Om meer wenselijke bestemmingen voor onszelf en onze dierbaren te vinden.

Koop The Monkey Mind Jaartraining vroegboek ticket online en betaal via de Webshop en ontvang maar liefst €200,- korting. De vroegboek introductie prijs is € 2025,- geldig tot 1 maand voor aanvang van de start van de jaartraining.

Reserveer daarom nu vast je plaats voor The Monkey Mind Jaartraining met €200,- korting! 

Dit alles is inclusief 16 lesdagen begeleid door Erik & Joanne. Al het lesmateriaal, volledig verzorgde lunch en 2 zweethut ceremonies.  Tijdens de lesdag wordt er gezorgd voor thee, koffie en versnaperingen. Ook wordt er een verantwoorde en biologische lunch aangeboden. Heb je dieet wensen? Dan horen wij dit graag, zodat we er rekening mee kunnen houden.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen door het contact formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Na je aanmelding ontvang je het inschrijf formulier, en alle verdere informatie.

De normale prijs voor The Monkey Mind Jaartraining is € 2225,- deze geldt 1 maand voor aanvang van de jaartraining.

Aangezien wij graag met je meedenken over de mogelijkheden. Willen wij je ook graag laten weten dat er verschillende betalingsmogelijkheden zijn:
- 1x per kwartaal betalen, wordt dan 4 termijnen van €556,25 per kwartaal*
(bijvoorbeeld voor 31 maart, 30 juni, 30 oktober, 31 december 2024)
-  waaronder in 12 termijnen betalen van €185,42 per maand*
Voor de 27ste van elke maand
*De eerste termijn dient voldaan te zijn voor lesdag 1.

We hopen je te ontmoeten! Hartsgroet,
Joanne May & Erik Roesink

Voor alle studenten van de Monkey Mind jaartraining: bieden we alle workshops aan voor €33,- in plaats van de workshop prijs. Een groot voordeel als student van de jaartraining.

The Monkey Mind Jaartraining:   Elk patroon houdt een innerlijke schat schuil. Ben jij bereid om op zoek te gaan naar jouw schatten?

Elke nieuwe keuze is als het planten van een zaadje in de tuin van je gedachten. Het kan even duren voor het zaadje ontkiemt en groeit.
Bedenk dat er tijd overheen gaat voor een pitje is uitgegroeid tot een appelboom. Zo kan het ook even duren voor de resultaten van je mentale werk zichtbaar worden.

 

Het aanbod van Innerchanges

Elke uitdaging die je ervaart in je leven is een kans om te groeien als mens, bedrijf en samenleving.
Ik ben graag jou weg naar onafhankelijkheid, authenticiteit en innerlijke vrijheid.
Top menu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat