Workshops Innerlijke wijsheid

Workshops Innerlijke Wijsheid

Opzoek naar een unieke ervaring? Voel je welkom bij workshops Innerlijke wijsheid onderdeel van de Sjamanistische jaartraining innerlijke Wijsheid! Even weg van alles in de wereld en naar je binnenwereld waar je alles vindt wat je nodig hebt.

Workshops Innerlijke Wijsheid wat kan het voor jou doen?

Als je een authentieke ervaring wilt hebben en jouw verbinding met de natuur wilt herstellen, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Want dat is waar onze 7 workshops innerlijke wijsheid over gaan. In feite maakt het niet uit wie je bent, wat je doet. Wat je deed of waar je naar toe wilt of dat je nog niet weet waar je pad naar toe leidt. Deze workshops innerlijke wijsheid staan voor verbinding. Met alles in jezelf om zo je innerlijke wijsheid wakker te maken. Wanneer je contact maakt met je eigen persoonlijke gidsen, kracht & totemdieren. Zul je een essentieel aspect van je reis hier op aarde gaan begrijpen. Onze 7 workshops Innerlijke Wijsheid bieden voor een ieder die inzichten. Dit is een reis om jou innerlijke wijsheid weer te herinneren. Je bent namelijk al helemaal compleet.  De 7 workshops Innerlijke Wijsheid en de Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid. Staan voor verbinding met je ziel, intuïtie, jezelf, je medemens en de aarde!

 

Wat kunnen 7 workshops innerlijke wijsheid jou opleveren?

Contact met je innerlijke wijsheid en je ware missie gaan leven op aarde
Je levenskracht gaat nog meer stromen
Sterven in af gescheidenheid en geboren worden in verbondenheid
Verbinding met je ziel, intuïtie, de aarde en al het leven
Een helende reis voor je lichaam, hart en ziel
Je ego en mind in heelheid laten thuiskomen in jezelf
Je krijgt zicht en inzicht over jezelf, patronen en innerlijke structuren.
Geen evenementen gevonden!

De workshops innerlijke wijsheid zijn een helende reis van hart & ziel. Om je oude huid en lagen af te werpen, de elementen in jezelf weer in balans te brengen. Contact te maken met je innerlijke wijsheid. Thuiskomen bij jezelf, authentiek leven en staan voor wie je bent en wat je ware missie op aarde is. Sterven in af gescheidenheid en geboren worden in verbondenheid.

Wil jij nog meer rust? Vertrouwen? Geluk en flow ervaren? Met compassie voor jezelf en compassie naar al jouw relaties? Wil je nog meer verbinding voelen met dierbaren, je medemens en ook met de aarde, de natuur en je ware zelf?

Wil je je focus van vastzitten in oud en opzoek naar bevrijding loslaten? Ben je al langer opzoek naar iets nieuws? Naar in verbondenheid leven met jezelf en de wereld om je heen. Wil je dit ook echt gaan ervaren vanuit innerlijke wijsheid? Wil je je levenslessen tot in de diepste diepten leren kennen.

Tevens verbonden zijn met jezelf en met alles wat is. Zodat je nog sterker op jouw pad, jouw missie, jouw rode draad in je leven komt te staan? Zoek niet langer maar ga voor de 7 workshops Innerlijke wijsheid.

Ritueel verbindende deelrondes

Dit zijn de momenten waarop we middels een talkingstick onze ervaringen delen met de groepsgenoten van de workshops Innerlijke Wijsheid. Je kan heel veel leren van anderen als je waarachtig durft te luisteren naar anderen. Zonder oordeel en interrupties kan iemand zijn/haar hele verhaal vertellen. Als het je raakt dan krijg je een mooie spiegel aangereikt van de ander.

De talkingstick leert ons om weer aandachtig en open in verbinding met onszelf en de pratende ander te zijn. Het gebruik is dat; wanneer de persoon die de talkingstick heeft, de rest stil is en geen vragen stelt. Iedereen luistert aandachtig en oordeel loos en ontvangt op deze wijze de ander.

Ritueel Verstilling momenten

Dit zijn momenten waar de mogelijkheid bestaat om voor jezelf te mediteren. Te wandelen, je gedachten en gevoelens op een rij te zetten. Te schrijven, even niks te doen. Of juist wel om hulp te vragen als dat nodig is. Naar behoefte kan er tijdens de verstillende momenten een coaching gesprek aangevraagd worden. Met een van de coaches tijdens de workshops Innerlijke Wijsheid. Weet dat iedereen in de groep een spiegel kan zijn waar je veel van kan leren. Aangezien ieder mens iets anders weerspiegelt kan het je dus veel rijkdom opleveren als je de spiegels durft te ontvangen.

 

Vuurceremonie

In vele tradities is vuur bekend als een transformator, geleider van energie, het symbool voor passie en liefde. Tijdens de workshop Innerlijke Vuur  gaan we ons verbinden met het element vuur, wat in onszelf ook aanwezig is. Hoe bouw je nu precies een heilig vuur op, wat doe je wel en wat niet.
Waar stroomt jou vuur wel of niet? Heb je nog wat meer passie nodig? Het vuur gaat ook als transformator dienen bij de processen die er zijn en waar we ons door heen bewegen.

Workshop Soul Retrieval & Soul Mission.

Wanneer we traumatische gebeurtenissen meemaken, is het mogelijk dat een deel van de ziel zich afscheidt en een deel van ons essentiële zelf meeneemt. Dit zielsverlies kan zich op verschillende manieren manifesteren, waaronder ziekte, emotionele stilstand, angst en onzekerheid. Gelukkig is het mogelijk om niet-lineaire tijd – het tijdloze nu – binnen te gaan om het verloren zielsdeel te herstellen. Gebeurtenissen uit het verleden te genezen en zelfs de loop van het lot te corrigeren.

Een traditie van de zuid Amerikaanse Indianen uit het Andes gebergte uit Zuid-Amerika. Dit komt omdat de reis van het ophalen van de ziel inhoudt dat er opnieuw moet worden onderhandeld.  Over verouderde zielscontracten en het weggooien van beperkende overtuigingen. De taal van de ziel is heel anders dan wat we gebruiken. Het is rijk aan beeld, mythe, archetypen en mysterie; vol poëzie en magie, intuïtie en liefde.

In welke werelden wordt er gewerkt?
In het sjamanisme kennen we de midden wereld, de boven wereld en de beneden wereld. We leven, werken en voeden onze gezinnen op in de midden wereld; de hoogste wereld is het onzichtbare domein van ons lot en onze geest; de lagere wereld, waar het verslag van de hele menselijke geschiedenis wordt bewaard, is het rijk van de ziel. Dus, om een ​​verloren zielsdeel terug te krijgen, is het noodzakelijk om naar de lagere wereld te reizen. De reis zelf is een unieke bewustzijnsstaat die je binnenkomt door middel van geleide meditaties en ademhalingsoefeningen. Het stelt ons in staat om het verleden opnieuw te bekijken om gebeurtenissen die lang geleden hebben plaatsgevonden te helen en om meer wenselijke bestemmingen voor onszelf en onze dierbaren te vinden tijdens de workshop Soul Retrieval & Soul Mission.


Het medicijnwiel 

Wij zijn allemaal energie (een Spirit) van de Great Spirit, net als de dieren, planten en stenen. Ons fysieke lichaam is het vervoermiddel van onze ziel, om zo ervaringen op te doen waar lessen uit geleerd kunnen worden. Zo worden we steeds wijzer en het medicijnwiel kan ons hierbij helpen. Het medicijnwiel symboliseert als het ware onze levensweg. Het heelt daar waar je in balans mag komen. Het is een reis die je meeneemt en waarmee je je verbindt met alles wat bezield is.

De cirkel van het medicijnwiel kent diverse wegen, de weg die je volgt door je ziel te volgen wordt de "Red Road" genoemd of de "Beauty way". Dit is niet de makkelijkste weg, en daarom zullen veel mensen kiezen voor de zogenaamde sluiproutes, omdat alleen de tastbare dingen belangrijk zijn.

Voor de indiaan heeft het woord Medicijn een heel andere betekenis dan die van de westerse wereld. Het betekent een krachtige energie waar je onbeperkt gebruik van kunt maken, het betekent ook hogere kennis en wijsheid. Dus het medicijnwiel kun je omschrijven als de cirkel van kennis die kracht geeft en alles omvattend is.

Het medicijnwiel symboliseert de kringloop van het leven en de schepping. De 36 punten van kracht hebben hun eigen plek en betekenis in het wiel. Al voor de prehistorie maken sjamanen en andere natuurvolkeren gebruik van het medicijnwiel. Vanuit elke traditie is de leer dan ook anders. Wat overeenkomt is de cirkelvormige krachtplaats - een plaats die jouw levensloop zichtbaar maakt. Daar waar je uit balans bent wordt zichtbaar en kan geheeld worden.

De invloed van het wiel - werkt door in de dagen en weken die volgen. Het medicijnwiel is een krachtig instrument om balans te herstellen, zowel geestelijk als lichamelijk, bewust en onbewust.

Soulfood tijdens de 7 workshops Innerlijke Wijsheid

Eten is voeding en brandstof voor ons lichaam de tempel waar onze ziel in woont. Eten dat met aandacht, liefde en zorgvuldig gemaakt is wordt Soulfood genoemd. Het voedt je ziel en lichaam, het laadt weer op zodat je er weer tegen aan kan. Hoe voedt jij jezelf is de mooie les van Soulfood.

Praktische zaken bij de workshops Innerlijke Wijsheid

  • eventueel extra dekentje of schapenvacht. (eventueel een kruik als je het snel koud hebt)
  • Regenjas en dikke winterjas, muts waar nodig en warme sokken
  • Kleding die vuil mag worden en geschikt is voor de elementen je bent immers veel buiten
  • Kleed je ook aan in laagjes zodat mocht het koud/warm zijn je wat uit of aan kan doen
  • Waterfles/bidon
  • Slippers, laarzen, wandelschoenen, schoenen die smerig mogen worden wanneer we in Riethoven zijn.
  • Je persoonlijke kracht voorwerpen of instrumenten
  • Wat lekkers om te delen met anderen en jezelf (neem mee wat jij lekker vindt)

Programma workshops Innerlijke Wijsheid
Elke workshop is van
10.00 uur - 16.00 uur.
De inloop is vanaf 09.45 tot 10.00 uur.
Alle workshops zijn gevuld met onder andere: 
Verbindende deelronde en lunch en praktische oefeningen verbonden met 1 van de 7 thema workshops innerlijke wijsheid.

Data workshops Innerlijke wijsheid
Datum & Locatie                     Workshop     

Zaterdag 9 september 2023        Innerlijk vuur
Locatie: Akkerweg 1, Riethoven

Zaterdag 30 september 2023      5 Elementen
Locatie: Akkerweg 1, Riethoven

Zaterdag 28 oktober 2023            Medicijnwiel
Locatie: Akkerweg 1, Riethoven

Zaterdag 18 november 2023         Womb Healing & Shell Healing Locatie: Industrieweg 11E,  Maartensdijk 

Zaterdag 9 december 2023         Soul Retrieval en Soul Mission
Locatie: Industrieweg 11E,  Maartensdijk 

Zaterdag 6 januari 2024                 De dood & ik
Locatie: Industrieweg 11E,  Maartensdijk

Zaterdag 27 januari 2024               Het leven & ik
Locatie: Industrieweg 11E,  Maartensdijk 

 

Advies voor optimale beleving van de
workshops innerlijke wijsheid

Alcohol of drugs bij de Workshops Innerlijke Wijsheid

Wij adviseren je om 1 dag van tevoren geen alcohol of drugs te gebruiken voor een optimale beleving en innerlijke reis. Eet licht en voedzaam zodat je de reis optimaal kan beleven en er het meeste uithaalt voor jezelf. Hoe schoner je lichaam is, des te fijner je reist dan hoef je er namelijk niet meer doorheen tijdens je reis in de workshops.  De maaltijden zullen afgestemd zijn op de reizen die innerlijk worden gemaakt gedurende de workshop en zijn van biologische aard.

Vrouwen in hun maantijd tijdens de 7 workshops innerlijke wijsheid

Vrouwen in hun maantijd zijn welkom, graag wel even aangeven van tevoren. Je kunt de workshops zeker doen als je in je maan dagen bent. Houd er rekening mee dat je gevoeliger kunt zijn op deze dagen, maar ook extra krachtig bent. Voel aan of dit voor jou wel of niet goed voelt om dan een innerlijke reis te maken als je in je maandagen bent. De eerste drie dagen van je menstruatie ben je gevoeliger en sta je vaak meer open voor energieën.

Gezondheidsklachten bij de workshops innerlijke wijsheid

Mochten er tijdens de workshops Innerlijke Wijsheid gezondheids- of psychische-klachten zijn. Of is er sprake van medicatie gebruik of dieet wensen graag dit even van tevoren aangeven in de opmerkingen van je bestelling.

*Bij twijfel raadpleeg van tevoren je huisarts

*Een voorwaarde voor deelname is dat in gezonde toestand verkeert.

Heb je vragen stel ze gerust via de mail door te mailen naar [email protected] of [email protected] onder vermelding van workshops Innerlijke Wijsheid.

De investering in jezelf  is € 75,- euro per persoon. *

* Ben je deelnemer aan de Monkey Mind jaartraining of van de Sjamanistische Jaartraining Innerlijk wijsheid dan is de prijs €50,- euro per persoon.

We hopen je te ontmoeten! Hartsgroet,
Joanne May, mede-begeleiders en Erik Roesink

Wees een avonturier van het leven
Ontdek je eigen innerlijke schatten tijdens de Workshops Innerlijke Wijsheid

Het aanbod van Innerchanges

Elke uitdaging die je ervaart in je leven is een kans om te groeien als mens, bedrijf en samenleving.
Ik ben graag jou weg naar onafhankelijkheid, authenticiteit en innerlijke vrijheid.
Top menu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat