Taking too long? Close loading screen.

Bedrijven

Als bedrijf en als team binnen een bedrijf is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen.

De maatschappij vraagt om snel te schakelen en snel in te kunnen spelen op veranderingen binnen de markt. Het is altijd een uitdaging om de medewerkers bij deze processen te begeleiden. Zolang de medewerkers plezier hebben in hun werk blijft de organisatie gezond. Hierbij kan het ondersteunend zijn als er coachingstrajecten en bedrijfstrainingen aangeboden kunnen worden. Innerchanges biedt verschillende diensten aan voor bedrijven.

 

Coachingstrajecten

Medewerkers kunnen zowel individueel als in teamverband gecoacht worden. De hulpvraag wordt eerst duidelijk uitgevraagd en concreet gemaakt. Van daaruit zal er doelgericht gewerkt worden naar de gewenste situatie voor zowel bedrijf als medewerker. Een beperking wordt hanteerbaar en kwaliteiten komen tot bloei en dus ten goede van de medewerker en het bedrijf.

 

Bedrijfstrainingen

Er worden door Innerchanges verschillende bedrijfstrainingen aangeboden.
Zijn er specifieke onderwerpen die getraind moeten worden? Innerchanges denkt graag mee in het ontwikkelen van trainingen op maat. Te denken valt aan specifieke thema’s en teambuildingsdagen. Neem gerust contact op om samen te kijken naar de mogelijkheden.

 

Portfolio

Heb je als organisatie interesse om samen te werken met Innerchanges? Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten met welke organisaties Innerchanges al heeft samen gewerkt? Klik hier voor meer info.

Share This