Taking too long? Close loading screen.

Diensten

Innerchanges biedt verschillende diensten aan waaronder CoachingAdemcoachingSoundgifts, Therapie en Trainingen.

Vaak zijn wij, mensen, alleen gericht op de buitenkant waardoor we de binnenkant kunnen vergeten. Dit terwijl we wel de hinder ondervinden van zaken die in ons spelen. Alleen weten we vaak niet wat we daar aan kunnen veranderen. Ik, Erik Roesink met mijn bedrijf Innerchanges, sta voor verandering van binnenuit, want alleen zo kan er iets veranderen in de buitenwereld dat blijvend is. Het is mijn missie te inspireren op elk niveau zodat ieder mens en bedrijf het beste uit zichzelf kan halen en zijn eigen potentieel volledig kan benutten.

Innerchanges ondersteunt je dan ook graag als het gaat om het maken van deze verandering. Ik ben graag de brug die nodig is om werkelijk te veranderen. Ik nodig je van harte uit om de eerste stap te zetten naar werkelijke verandering. Of het nu om jou persoonlijk gaat of een bedrijf dat wil veranderen, het begint met de eerste stap!

Innerchanges begeleidt zowel particulieren als werknemers van bedrijven in individuele trajecten. Elk traject begint met een intakegesprek, waarin gekeken wordt waar de knel- en aandachtspunten liggen. Hierna worden er duidelijke afspraken gemaakt en een stappenplan om te komen bij het gewenste doel. De sessies in de trajecten beslaan ongeveer zo’n 1,5 uur en maximaal 2 uur. De sessies worden gegeven in de praktijk maar zijn in overleg, en na akkoord van de gewenste werkplek, ook mogelijk op locatie.
Tijdens het intakegesprek zal er gekeken worden welke dienst er voor jou op dat moment passend is zodat jij op maat de sessie krijgt die je nodig hebt.

Werkwijze en technieken
Elke opdracht is maatwerk waarbij de doelstelling en gewenste situatie van de mens achter de vraag leidend zijn. Om te komen tot het gewenste resultaat worden onder andere de volgende technieken en methodes gebruikt; NLP, reflectie, transformatiemanagement, lichaamswerk, regressie en chakra-psychologie.

Innerchanges werkt vanuit het holistisch principe.
Dit principe gaat uit van de gehele mens in lichaam, ziel en geest. De verschillende niveaus (het mentale, emotionele, fysieke en energetische bewustzijnsniveau) hebben een diepe verbondenheid met elkaar in de mens. Als er wordt gewerkt op 1 niveau worden automatisch de andere niveaus meegenomen zodat werkelijke verandering kan plaatsvinden van binnenuit.

De verschillende lagen van bewustzijn uitgelegd:
Mentaal bewustzijn (je verstand = het denken = cognitief zelfdenkend vermogen).
Emotioneel bewustzijn (de verschillende emoties: liefde, angst, vreugde, woede, verdriet, verbazing/verrassing, schaamte en walging).
Somatisch bewustzijn (je lichaam, organen, spieren, botten, bloed, meridianen en cellen).
Energetisch bewustzijn (alles wat niet direct tastbaar is, o.a. je intuïtie).

Alle aangeboden diensten bij Innerchanges zijn onder geen beding vervanging van de huisarts.
Is er sprake van twijfel of zijn er ernstige klachten raadpleeg dan te allen tijde de huisarts.

 

 

Share This