Taking too long? Close loading screen.

Ervaringen van anderen

Erik heb ik leren kennen als een oprecht en integer mens met een heel groot hart voor zijn medemens. Zijn onvoorwaardelijke liefde heeft mij geopend om aan het werk te durven gaan met thema’s die in mijn  leven belangrijk zijn voor mij. Ik heb daardoor een enorme sprong gemaakt in mijn persoonlijk en spirituele ontwikkeling. Ik weet nu waar ik in het leven sta en waarheen ik toe wil. Zelf verantwoordelijk zijn voor je eigen proces maakt hoeveel je uit de sessies kunt halen en hiervoor nodigt Erik je telkens uit. Dat geeft mij het gevoel dat ik niet alles alleen hoef te doen. Het is een kado voor jezelf om bij Erik met jezelf aan de slag te gaan!

Natuurlijk Gezinscoaching staat voor:
Coaching & Therapie voor ouders in de natuur. Voor meer rust, liefde en verbinding met jezelf én in je gezinsleven!
Nicoline Valkenburgh

Natuurlijk Gezinscoaching

Wat en cadeau man gisteravond, wat een geweldig warm mens ben je!!

Ik ben die gast die zo zat te trillen en na afloop vertelde dat ik hartpatiënt ben.

Mijn ervaring: in de loop van de avond werd trillen/barsten van energie minder, kwam in alle heftigheid weer bij de afrondende aarding terug.

Heb groot gedeelte van de nacht in een enorme energie flow door gebracht en bij opstaan vanmorgen werd weer heftig en knalt er energie uit handen.

Mooiste ervaring is dat ik na infarct altijd druk op de borst heb en die is nu weg ( mag zeker blijven zo 😉 ) en mega licht in hoofd zijn, duizelig, evenwichtsproblemen e.d. die ik ook al tijden heb, dat gevoel is gewoon weg, heb geen hoofdpijn meer en voel me gewoon super!!!

Wilde dit even met je delen, dank voor je super positieve uitstralen, bij deze in herhaling terug!

We gaan hier aan de slag met de beide schalen, heb vanmorgen even gedemonstreerd bij een echtpaar hoe kan voelen en die werden zo enthousiast dat ik je visite kaartje meteen mee gaf.

Erik super bedankt voor de geweldige avond en heel graag tot de verdiepingsavond.

Warme groet,

Cor Glasbergen

Al een poosje voelde, zag en hoorde ik drums als ik bezig was met healings. En toen ging ik naar de prachtige sound concerten en werd de roep van een eigen drum nog duidelijker. Ook door het enthousiasme, de warmte en professionaliteit van Erik. Ik wist dat ik bij hem een healing drum wilde maken. Dat ik in goede handen was om die reis te maken. Dat bleek eigenlijk al voor aanvang, want zodra je besloten hebt dit aan te gaan, begint je reis al en komen er dingen op je pad. Lessen, signalen, symbolen, ervaringen. Je werkt er naar toe. Ik had even een zetje nodig de dag voor vertrek en dat gaf Erik mij gelukkig op precies de juiste wijze, waardoor ik in September 2016 mijn prachtige bizon en ceder houten drum heb kunnen maken.

Het is een hele reis die je aangaat in de prachtige omgeving, omringt door tipi’s, vuur en de liefdevolle kundige begeleiding van Erik, Ursula en Gerrit. Hoe meer je erin stopt, hoe meer je eruit haalt. Nou ik ging echt tot de bodem. Van alles kwam weer even terug om losgelaten te worden. Levensthema’s werden aangeraakt om verder in te leren en ontwikkelen. Ik merk dat veel lessen echt nog doorwerken en daar ben ik heel dankbaar voor. Ik was moe, had het koud, honger en wilde me terugtrekken. Kwam weerstand in mezelf tegen en de neiging te vluchten. Maar juist daardoor kwam ik heel diep in aanraking met de kracht die er altijd onder zit en de moeiteloosheid die daaruit voorkomt. En die heeft me samen met de verbinding met de bizon, het cederhout en de thema’s horende bij de drum een krachtiger basis gegeven. Ook kennis en zielenstukken uit andere levens als sjamaan integreerden zich verder en ook daar ben ik zeer dankbaar voor.

 

De prachtige ceremonies en het verbinden met de bizon en de ceder raakten mij diep. De drum en de lessen die erbij horen en de kracht, liefde en wijsheid die erin zitten brengen mij en anderen sindsdien zoveel. Ik ben intens dankbaar en gun het iedereen van harte deze reis te mogen maken onder deze liefdevolle begeleiding en in de prachtige setting.

 

Thanks so much! Ingrid

Ingrid Woertman-Evers

Zo was ik laatst bij de Kabaal-dames (Kirsten van Loon en Annechien Broekmeijer). Ze hebben een frisse kijk op marketing en leggen de nadruk op jouw authenticiteit. Daar heb ik helemaal geen weerstand tegen. Maar ze hadden een informatiebijeenkomst voor hun trainingen en dat vond ik wat vaag. Ik dacht: ik ga kennismaken met wat ze van plan zijn, al was het niet helder wat me erin aantrok. Dus ik was er bij.

Daar ontmoette ik Erik Roesink die samen met hen een ondernemerstraining in Frankrijk opzet. ‘We gaan even een ademoefening doen’ zei hij, Nu heb ik allerlei ademoefeningen in diverse trainingen gedaan, dus ik ging argeloos op het matje. Je kunt het noemen zoals je wilt. RE-birthing, deep-breath-therapy, ademtherapie, en ga zo maar door. Je kunt ook, zoals Erik, eenvoudig zeggen: we gaan even een ademoefening doen. Hoe je het ook noemt, het is een ervaring die je meeneemt naar je eigen lichaam en geest, zoals je dat door de week niet zo gauw zult doen. Een heel bijzondere ervaring, en ik ben blij dat ik hem heb meegekregen. Het smaakt naar meer. Ik kan me zelfs voorstellen dat je het heeel erg lekker vindt…

Als jij net als ik vooral rationeel bezig bent, terwijl je anderen heus wel adviseert lichaamswerk te doen… dan kan ik je dit van harte aanraden. Ik zal het niet opnemen in mijn trainingen, die blijven vooral cognitief/gedragsgericht in de aanpak van eenzaamheid. Maar het is een verrijking van mijn pakket ervaringen en een verrijking van mijn leven.

Jeannette Rijks

Factor 5

Ik heb Erik ervaren als een coach die weet waar hij mee bezig is, voelt wat nodig is, mij zelf bewust laat ervaren wat ik zelf doe en hoe ik dat ook anders zou kunnen ervaren. Al coachend “naast” mij, tijdens de ademsessie, begeleide hij mij naar inzichten, die zo verrassend helder en waar zijn, dat ik er nog steeds niet “omheen” kan.

Karoline Wagenaar

Klankwerker, KlankenwelZijn

Erik coacht en begeleidt mij en sindsdien is er veel veranderd in en om me heen.

Ik kwam bij hem omdat ik met mijn gevoelens geen weg wist. Ik gebruikte een antidepressivum omdat ik angst-en paniekaanvallen had. Erik liet me inzien dat de paniek in mijn hoofd zit. Wanneer ik luister naar wat mijn hart en mijn buik me willen zeggen, verdwijnt de paniek. Inmiddels is de dosering van het antidepressivum sterk verlaagd en willen we gaan afbouwen. Het is zo heerlijk om op jezelf te kunnen vertrouwen.

Erik is ontzettend geduldig met me. Ik vind het moeilijk mezelf te laten zien, maar hij ziet me toch wel.

Erik laat me inzien dat ik overleefd heb, dat ik mijn gevoelens ontken. Er waren harde en pijnlijke confrontaties nodig om mijn afweer te breken. Soms was het zo moeilijk dat ik op wilde geven, maar Erik hielp me er doorheen. Hij steunt me, ik kan hem om hulp vragen.
Ik ben nu zeventig jaar. ik ben de afgelopen paar jaar met de hulp van Erik erg veranderd.

Ik overleef niet langer. Ik mag er zijn, ik ben er. Ik mag mezelf liefhebben. Het is ongelooflijk mooi om zo te kunnen leven.

Door de liefde die Erik mij geeft, door zijn zorg en steun ben ik zover gekomen, ik besef nu dat ik deze liefde ook in mij heb.

Ik LEEF.

Tineke van de Ree

 

Tineke van de Ree

Gepensioneerd

Ik mag wel zeggen dat ik in mijn leven al een aanzienlijke stoet van coaches, lichtwerkers, behandelaars en wijze vrouwen en mannen voorbij heb zien komen; en allen brachten mij kleine stukjes van een schijnbaar eindeloze puzzel. Dat idee van eindeloosheid is nu echter voorbij. In een intensief wekelijks ritme ging ik met Erik aan de slag met ademsessies. Ademen? Dat gaat toch vanzelf? Gaan we nu leren ademen? Nou, er ging een wereld voor me open. Onvoorstelbaar met je met de juiste ademhaling kunt bereiken.

Maar werken met Erik biedt veel en veel meer dan alleen ademhaling. Hij ziet alles, voelt alles, er is geen ontsnapping mogelijk uit de confrontaties die ik onvermijdelijk met mezelf aan dien te gaan en dat is soms best spannend. Die spanning kan ik loslaten omdat Erik een van de meest genadige, zachte, lieve en vooral oprechte mensen is die ik ken. Zelfs mijn diepst gelegen, grommende wantrouwen legde zich in het begin van onze ontmoetingen al te ruste. De sfeer is puur en eerlijk, verfrissend en inspirerend. Een sessie met Erik is bijna een extreme make-over. Een snelkookpan.

Ik durf te stellen dat een aantal weken werken met Erik mij jaren aan zoeken en voortpruttelen heeft bespaard en dat al het nuttige, dat ik van velen leerde in de afgelopen jaren, samenkomt in wat hij doet, vertelt, kan en weet. Maar dan directer, raker en onvermijdelijker. Ik zou me niemand kunnen bedenken die ik Innerchanges niet zou aanraden; Erik is voor mij de beste. Ik dank je van hart tot hart!

Tom Verweij

Tom Motion

Een ademsessie bij Innerchanges is een zeer bijzondere ervaring. Als je iedere cel in je lichaam, onder de spontane, bezielde en professionele begeleiding van Erik Roesink, van nieuwe energie wil voorzien, dan is een ademsessie een aanrader. Het geeft je de mogelijkheid om je ware zelf te ontdekken, belemmeringen los te laten, grenzen te verleggen en je lichaam te ervaren zoals het is.

Bjorna ter Meer

Share This