Taking too long? Close loading screen.

Ademdag Midden Nederland

Ademdag Midden Nederland

Ademdag Midden Nederland
“Ervaar jou kern, kracht en schoonheid”

Waarom is ademen belangrijk?

Op de Ademdag Midden Nederland werk je met behulp van verschillende thema’s gefocust. Heel veel mensen ademen op een verkeerde manier, en beperken zich daarmee in hun leven, want ze benutten hun adem niet optimaal en daarmee ook hun leven niet. Een verkeerde ademhaling kan dingen moeilijker maken in je leven, je moet net die extra stap zetten die het zwaarder maakt, je loopt steeds weer tegen dezelfde blokkades en je komt er maar niet doorheen.

Wat levert het jou op zo’n Ademdag Midden Nederland ?

Door bewustwording van je ademhaling en hierin anders te leren kijken naar je ademhaling kan er meer ruimte ontstaan in jouw luchtwegen. Hierdoor kan je gaan ervaren dat sommige fysieke klachten verminderen en jij meer energie en levenslust hebt.

 • Toename van “energie” om te doen wat je leuk vindt.
 • Een einde van de chronische vermoeidheid.
 • Geen slapeloze nachten meer
 • Rust in jezelf en berusting in de situatie.
 • De tools om anders met situaties om te gaan.
 • Situaties worden niet meer problematisch maar behapbaar je weet wat je kunt doen.
 • Je gaat bewuster leven en bent alerter.

Het ademeffect uitgelegd

Ik heb in mijn opleidingen ervaren hoe krachtig de adem werkt. Hoe makkelijk ik kon loslaten zonder hard te werken. Er is overal immers toch al genoeg moeten en stress. Genoten heb ik toen ik heerlijk uit mijn drukke hoofd ging en kon zakken in mijn lichaam. Met de adem kon ik moeiteloos dat in mezelf ontmoeten waar eerst een grote weerstand tegen was, op mijn adem kon ik mij er doorheen bewegen. Dit alles maakt voor mij dat ik met zoveel passie en liefde deze thema Ademdagen Midden Nederland organiseer en ook 1 op 1 ademcoaching geef.

Hoe werkt de adem precies in een lichaam?

Centraal staat de adem in de Ademdag Midden Nederland. Adem staat voor leven, energie, kracht en levenslust , de kracht in je voelen dat jij elke situatie aan kan. Als bewust middel om voller te leven kan adem ook gezien worden, het ondersteunt bij het helemaal toe laten en te genieten van alle momenten die het leven rijk is. Jouw adem staat centraal en is ook je voertuig als je op reis gaat in of buiten jezelf. Hoe de adem in een mens precies werkt staat hier uitgelegd.

Een werkvorm die weinig woorden nodig heeft maar gekenmerkt wordt door liefdevolle aandacht, bewustzijn, veiligheid, transformatie en adem. Er wordt samen gekeken naar hoe jouw ademhaling is. Door het aanleren van verschillende technieken word je bewust gemaakt van jouw ademhaling. Of je nu de eerste stap zet in zelf ontwikkeling, of als coach of therapeut werkzaam bent vanuit een hele andere discipline. Als je de gebruikte ademtechnieken weet in te zetten voor jezelf, dan heeft alles in je omgeving er baat bij.

Programma Ademdag Midden Nederland?

Jij wordt mee genomen in de wereld van ademen en aanwezig zijn in jezelf in het nu. Want dat is eigenlijk het allerbelangrijkst – maar ook het lastigst. Door een combinatie van gerichte adem oefeningen ga je spelenderwijs ervaren hoe het is om dicht bij jezelf te zijn en jouw kracht en schoonheid te ervaren van binnen. Laat de resonantie van jou adem tot in je ziel en elke cel van je lichaam doordringen om helemaal wakker te worden in jezelf. Op dag 1 van 4 zullen we beginnen met de dynamiek van inspannen en ontspannen, elke dag heeft weer een ander thema. Hier is voor gekozen aangezien de grote mate van Stress en Burn-Out de laatste tijd. Wat is er nou fijner dan ontspannen in jezelf zijn!

De thema’s die we in 4 dagen zullen ontmoeten tijdens de Ademdag Midden Nederland zijn: inspannen versus ontspannen, liefde versus boosheid, veiligheid versus angst, macht versus onmacht. Andere dagen worden nog gepland. Zodra de data bekend zijn worden ze hier gepubliceerd.

Je gaat ervaren hoe jouw ademhaling nu is in contact met anderen. Vervolgens ga je door een geleide ademmeditatie ontdekken wat op dit moment je persoonlijke thematiek is. Hierna gaan we aan de slag met de dynamiek van inspannen en ontspannen gedurende de dag. Dit ga jij, onder begeleiding, in de ademsessie beleven en transformeren. We maken gebruik van de verbonden ademhaling.

 • 09.45 -10.00 uur ontvangst en welkom
 • 10.00 -10.30 uur Welkom en kennismaken
 • 10.30 – 12.00 uur introductie en Ademmoment
 • 12.00 – 13.00 uur Lunch
 • 13.00 – 14.30 uur Adem & evaluatiemoment
 • 14.30 – 14.45 uur koffie /thee moment
 • 14.45 – 16.30 uur adem moment
 • 16.30 – 17.00 uur Evaluatie, afronding en vragen moment

De verbonden ademhaling werkwijze?

Binnen een veilige en vertrouwde sfeer wordt er op een liefdevolle manier gewerkt. Waarbij aandacht wordt besteedt aan datgene waar je aan wilt werken en dat wat er op dit moment speelt in jouw leven. Bij de verbonden ademhaling spelen de ademhaling, de lichaamshouding en het lichaamsbewustzijn een belangrijke rol. Middels een verbonden ademhaling die doorwerkt op meerdere niveaus worden problemen van binnenuit veranderd. Zodat werkelijke verandering ook buiten zichtbaar wordt. Hierdoor heeft deze techniek een diepe transformerende werking.

Veiligheid tijdens de Ademdag Midden Nederland

Veiligheid is erg belangrijk om te ervaren, dat maakt dat jij je wel of niet opent is mijn ervaring daar wordt dus ook extra aandacht aan besteed tijdens alle ademdagen. Mocht je graag dieper op 1 thema willen werken in een kleinere groep van maximaal 10 deelnemers en 2 begeleiders, vraag naar de mogelijkheden. Is deze groep nog steeds te groot voor jou, dan is het ook mogelijk een individuele sessie te ervaren, liefkozend genaamd ademcoaching voor een diep transformerend effect. Maak bij interesse dan hier een afspraak.

Voor wie allemaal?

 • Voor iedereen die bewust wil worden van zichzelf
 • Coaches en therapeuten die graag bewuster het element adem willen zetten voor zichzelf of hun cliënten.
Eigen verantwoordelijk

Belangrijk is dat jij zelf verantwoordelijk bent voor de realisatie van het gewenste resultaat in je dagelijks leven. Wezenlijke antwoorden liggen in onszelf te wachten om ontdekt te worden. Wanneer jij je eigen verantwoordelijkheid oppakt neem jij het roer van jou leven weer in handen en vaar je niet langer stuurloos rondt.

Bijdrage

Koop je toegangskaart voor €85,00 online voor de Ademdag Midden Nederland (incl koffie/thee/water en vegetarische lunch).
In de Drum & Soundwebshop van Innerchanges kun je gemakkelijk afrekenen door een account aan te maken als je een nieuwe gebruiker bent.

Reserveren is noodzakelijk. Minimaal 10 en maximaal 20 personen.
Bij annulering binnen 48 uur dient het volledige bedrag betaald te worden. (noodgevallen uitgezonderd)
Ik hoop je te ontmoeten,

Hartsgroet,
Erik Roesink

Thema Ademdag Midden Nederland 10 mei 2019
9 May 2019
23:00
85.00
Sales Ended
Thema dag 1 van 4 Ademdagen Midden Nederland 10 mei 2019 thema dag 1: inspannen versus ontspannen
Ademdag mIdden Nederland
Share This