Taking too long? Close loading screen.

Drum Making Week Zwitserland 14 t/m 21 september 2020

Vision quest 3 t/m 11 september & Drum Making week 14 t/m 21 september 2020 12

Drum Making Week 14 t/m 21 september 2020 zwitserland

“Bewustmakend, ritmisch, NatuurRijk, diepgaand en verbonden”

“Het maken van mijn eigen healing drum heb ik ervaren als een reis waarin ik delen van mezelf mocht ontmoeten en omarmen om zo een pracht healing drum te maken. Het was een cadeau aan mezelf. Bewustmakend, diepgaand en hart verruimend. Ik ben dankbaar dat ik een hoeder mag zijn van deze drums.” Erik

Wat ga je doen

Tijdens deze week op een unieke plek ga jij jouw eigen healing drum maken. De intentie en innerlijke roep om jouw eigen healing drum te maken wordt in deze 8 dagen vormgegeven en gecreëerd. We gaan naar ons diepste gevoel om van daaruit jouw healing drum vorm te geven. Er zal een zweethut gegeven worden om dit proces te ondersteunen.

Deze week zal het frame gemaakt zijn van de prachtige rode beuk en leveren het Eland en de Bizon de huid voor jouw healing drum. Thema’s die hiermee verbonden zijn: Durf jij vol eigenwaarde en vertrouwen in vrijheid de wijde wereld in te stappen en te genieten van alles, gedragen door jezelf?

Wanneer en waar

De Drum Making Week is van maandag 14 t/m maandag 21 september 2020 in Zwitserland. En wel op een unieke plek op 1500 meter hoogte in Parpan in de provincie Graubunden in Zwitserland.

Kleine impressie in beeld

Drum Making week 14 t/m 21 september 2020 in Zwitserland

Waarmee wordt er gewerkt

We werken uitsluitend met natuurlijke materialen van dier en hout. Er komt geen touw of ijzeren ring aan te pas. Uit losse stukjes ga jij deze week het frame van jouw drum zelf samenstellen en verbinden. Het frame wordt gemaakt van het mooie hout van de rode beuk. Het Eland en de Bizon leveren de huid voor jouw healing drum. De huid die bij jou past zal je het meest aanspreken.
In eenvoud wordt er een diepe verbinding gemaakt tussen jou en de healing drum. De huid van het juiste dier zorgt ervoor dat alles klopt en jouw unieke ritme naar buiten komt in de healing drum. Hoe groter jouw investering in energie en aandacht, hoe meer je er voor terug krijgt. Laat je verrassen door jouw unieke creatie.

Wat is er nog meer

Er zal elke dag een meditatieve wandeling gemaakt worden in de prachtige bergen en bossen. Geniet van de berglucht, het frisse bergwater en uiteraard de prachtige vergezichten. Deze week zal er ook een zweethut zijn. Van oudsher worden er overal op aarde zweethut ceremonies gegeven. Een zweethut ceremonie zorgt er voor dat je lichaam en geest op verschillende niveaus worden gereinigd. Door het verstillen in jezelf kun je de verbinding met jezelf vergroten en jouw innerlijke wijsheid wakker maken. Om zo vervolgens een prachtige healing drum te maken. Het is elke keer weer een reis doordat iedereen uniek is en wat anders inbrengt in de groep. De andere deelnemers kunnen spiegels zijn die je wat te vertellen hebben en je zo meer kunnen leren over jezelf.

De locatie

We overnachten in een oud robuust Zwitsers huis op een afgelegen plek net buiten Parpan. Het is een prachtig huis, omgeven door bos, en van alle gemakken voorzien. Inclusief een uniek zwembad. Voor een impressie zie bovenstaande video.
Als je met de auto komt kun je parkeren beneden in het dal, er zijn voldoende parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer, vermeldt het dan alsjeblieft bij je inschrijving. Er zijn mogelijkheden om je op te halen. Eventueel is er de mogelijkheid om te carpoolen. Geef het aan als je dit graag wilt, we kunnen je dan mogelijkerwijs linken met een andere deelnemer.

Meld je aan door te mailen naar:
erik@innerchanges.nl o.v.v. ‘Drummaking week 14 t/m 21 september 2020’ en koop je ticket onderaan deze pagina. Hierna is je aanmelding definitief.
Minimaal 10 deelnemers en maximaal 14 deelnemers. Reserveren is noodzakelijk.

Volledig begeleid en verzorgd

Begeleiding
Gedurende deze hele week wordt je ondersteund in jouw proces om zo de prachtigste versie van jezelf te worden en dit allemaal mee te nemen in jouw eigen (sjamanen)healing drum.
Verzorging
In een prachtige keuken gelegen op de 2e etage van het huis zullen wij tijdens deze week verse vegetarische, biologische en verantwoorde maaltijden verzorgen. Dieet wensen worden meegenomen.

Praktisch 
  • draag gemakkelijk zittende kleding die eventueel vies mag worden
  • neem kleding mee die je beschermt en warm genoeg houdt als je buiten bent en wandelschoenen klasse B/C
  • neem zelf een kussen, slaapzak, extra deken, handdoeken en toiletspullen mee
  • Zwemspullen en wat lekkers om te delen bij aankomst
  • een omslagdoek/deken voor je nieuwe healing drum
  • aankomst op maandag 14 september tussen 15.00 – 18.00 uur, vertrek op maandag 21 september rond 10.00 uur

Drum Making week 14 t/m 21 september 2020 Investering

Koop je Drum Making Week ticket online en betaal via de Webshop en ontvang €125,- korting. 
Vanaf 1 juni voor € 1295,00, nu voor slechts € 1170,- online.
Reserveer daarom nu met € 125,- korting! (Met de korting heb je de heen- en terugreis er al bijna uit).
Inclusief: 7 overnachtingen, gebruik van uniek zwembad. Alle maaltijden (ontbijt, lunch, diner), koffie/thee. Dagelijks meditatieve wandelingen. Een zweethut ceremonie. Alle benodigde materialen en begeleiding om jouw drum te maken.
Exclusief: heen- en terugreis, eventuele verzekering (reis-, zorg- en annuleringsverzekering), een vignet voor Zwitserland.

Betalingsmogelijkheden

Gespreid betalen in verschillende termijnen is mogelijk. Wij bieden dit heel bewust aan, omdat we geloven dat waardevolle dingen voor iedereen beschikbaar zouden mogen zijn. Neem contact op door te mailen naar erik@innerchanges.nl.

Ik hoop je te ontmoeten! 
Hartsgroet, Team begeleiders, Laurens Bruning en Erik Roesink

Werk je liever niet in een groep? Je kunt ook individueel een drum maken of er kan in afstemming een drum speciaal voor jou gemaakt worden. Voor meer informatie stuur een mail naar erik@innerchanges.nl . 

Vroegboekkorting ticket Drum Making Week Zwitserland 14 t/m 21 september 2020
1 June 2020
00:00
1,170.00
Vroegboekkorting ticket Drum Making Week Zwitserland 14 t/m 21 september 2020 te koop vanaf 1 november 2019 t/m 1 juni 2020 23.00 uur
Ticket Drum Making Week Zwitserland 14 t/m 21 september 2020
13 September 2020
00:00
1,295.00
Ticket Drum Making Week Zwitserland 14 t/m 21 september 2020 te koop vanaf 1 november 2019 t/m 3 september 2020
Vision quest 3 t/m 11 september & Drum Making week 14 t1m 21 september 2020 10
|||::
46.769739, 9.567811
Share This