Taking too long? Close loading screen.

Drum Making Weekend 2,3,4 oktober 2020

Drum Making Weekend 15 16 17 mei 2020

Drum Making Weekend 2,3,4 oktober 2020

“Bewustmakend, ritmisch, verrassend, diepgaand en verbonden”

“Het maken van mijn eigen healing drum heb ik ervaren als een reis waarin ik delen van mezelf mocht ontmoeten en omarmen om zo een pracht healing drum te maken. Het was een cadeau aan mezelf, Bewustmakend, diepgaand en hart verruimend. Ik ben dankbaar dat ik een hoeder mag zijn van deze drums.” Erik

Wat ga je doen

Tijdens dit weekend ga jij jouw eigen healing drum maken. De intentie en innerlijke roep om jouw eigen healing drum te maken wordt in dit weekend vormgegeven en gecreëerd. We gaan naar ons diepste gevoel om van daaruit jouw healing drum vorm te geven. Er zal een zweethut gegeven worden die jouw proces zal ondersteunen.

Deze week zal het frame gemaakt zijn van de prachtige rode beuk en leveren het Edelhert, het Paard en de Bizon de huid voor jouw healing drum. Thema’s die hiermee verbonden zijn: Kies jij voor je eigen liefde, ga jij in je kracht staan en durf jij vol eigen waarde en vertrouwen in vrijheid de wijde wereld in te stappen.

Wanneer en waar

Het Drum Making Weekend is van vrijdag 2 oktober t/m zondag 4 oktober bij Woha-li in Hengelo. Een prachtige plek midden in het Twentse coulisselandschap.

Impressie in beeld Drum making weekend

Waarmee wordt er gewerkt

We werken uitsluitend met natuurlijke materialen van het dier en het hout. Er komt geen touw of ijzeren ring aan te pas. In eenvoud wordt er een diepe verbinding gemaakt tussen jou en de healing drum. Het frame wordt gemaakt van het mooie hout van de rode beuk. Het Edelhert, het Paard en de Bizon  leveren de huid voor jouw healing drum. De huid van het juiste dier zorgt ervoor dat alles klopt en jouw unieke ritme naar buiten komt in de healing drum. Hoe groter jouw investering in energie en aandacht hoe meer je terug krijgt. Laat je verrassen door jouw unieke creatie.

Wat is er nog meer

Dit weekend zal er ook een zweethut zijn. Van oudsher worden er overal op aarde zweethut ceremonies gegeven. Een zweethut ceremonie zorgt er voor dat je lichaam en geest op verschillende niveaus worden gereinigd. Door het verstillen in jezelf kun je de verbinding met jezelf vergroten en jouw innerlijke wijsheid wakker maken. Om zo vervolgens een prachtige healing drum te maken. Het is elke keer weer een mooie reis, omdat iedereen uniek is en wat anders inbrengt in de groep. De andere deelnemers kunnen spiegels zijn die je allemaal wat te vertellen hebben en je meer kunnen leren over jezelf.

De locatie

We overnachten in volledig ingerichte Tipi’s op matrassen. In het midden van elke tipi is een vuurplek die we zullen gebruiken om je in de nacht te verwarmen. Het is een prachtige plek midden in het Twentse coulisselandschap. Er is voldoende parkeergelegenheid. Kom je met het openbaar vervoer meld dit, dan zijn er ophaalmogelijkheden. Carpoolen met anderen kan ook. Geef het aan als je dit graag wilt, we kunnen je dan mogelijkerwijs linken met een andere deelnemer.

Meld je aan door te mailen naar:
erik@innerchanges.nl o.v.v. ‘Drum Making weekend’ en de datum naar keuze en koop je ticket onderaan deze pagina.
Minimaal 6 deelnemers en maximaal 16 deelnemers. Reserveren is noodzakelijk.

Wil jij 10% korting ontvangen op een unieke ervaring?

Wacht dan niet langer en bekijk dit unieke aanbod! Wanneer jij met jouw partner en kind(eren) een unieke ervaring wil, dan wordt het nu wel heel leuk! Boek tickets voor het Drum Making Weekend en je ontvangt 10% korting op je eerst volgende overnachting in een volledig ingerichte Tipi bij Woha-li Mini camping Twekkelo!

Praktisch 
  • draag makkelijk zittende kleding die eventueel vies mag worden
  • neem kleding mee die je beschermt en warm genoeg houdt als je buiten bent
  • neem zelf een kussen, slaapzak, extra deken, handdoeken en toiletspullen mee
  • een omslagdoek/deken voor je nieuwe healing drum

Drum Making weekend 2,3,4 oktober 2020 Investering

Koop je Drum Making Weekend ticket online en betaal via de Webshop (gevuld met drums en kruiden van Innerchanges) en ontvang € 25,- korting. De prijs is € 350,00 aan de deur, nu voor slechts € 325,- online.
Reserveer daarom nu met  € 25,- korting je plaats. Dit alles is inclusief 2 overnachtingen in een Tipi. Ontbijt, lunch, diner, koffie/thee. Alle materialen en begeleiding.

Klik op de foto, op de tekst of op meer informatie hieronder om jouw ticket nu te bestellen

Ik hoop je te ontmoeten! 
Hartsgroet, Erik Roesink

Werk je liever niet in een groep? Je kunt ook individueel een drum maken of er kan in afstemming een drum speciaal voor jou gemaakt worden.  Voor meer informatie mail naar erik@innerchanges.nl . 

Drum making weekend 15 16 17 mei 2020
|||::
Twekkelerweg 347a, Hengelo
Share This