Taking too long? Close loading screen.

Drum Making Weekend 5,6,7 juli 2019 Steenwijkerwold

Drum Making Weekend 15 16 17 mei 2020

Drum Making Weekend 5,6,7 juli 2019 Steenwijkerwold

“Bewustmakend, ritmisch, verrassend, diepgaand en verbonden”

“Het maken van mijn eigen Healing drum heb ik ervaren als een reis waarin ik delen van mezelf mocht ontmoeten en omarmen om zo een pracht healing drum te maken. Het was een cadeau aan mezelf, bewustmakend, diepgaand en hart verruimend. Ik ben dankbaar dat ik een hoeder mag zijn van deze drums.” Erik

Wat ga je doen

Tijdens dit drum making weekend ga jij jouw eigen healing drum maken. De intentie en innerlijke roep om jouw eigen healing drum te maken wordt in dit weekend vormgegeven en gecreëerd. We gaan naar ons diepste gevoel om van daaruit jouw healing drum vorm te geven. Elk weekend is het hout en de huid voor jouw healingdrum anders. Hieronder is te lezen wat de mogelijkheden zijn.

Wanneer en wat

Drum Making Weekend Steenwijkerwold 2019
Data:  5,6,7 juli 2019

Dit weekend zal het frame gemaakt zijn van Rode Beuk, van maar liefst 180 jaar oud of van Elzenhout. Het krachtige Paard en het moedige Eland leveren de huid voor jouw healing drum. Durf jij moedig, jou oerwijsheid te leven in het nu? Zacht, kwetsbaar en krachtig te zijn en in alle vrijheid alles te ervaren?

Waar wordt er mee gewerkt

We werken uitsluitend met natuurlijke materialen van het dier en het hout om jouw eigen healing drum te maken. 
Er komt geen touw of ijzeren ring aan te pas. In eenvoud wordt er een diepe verbinding gemaakt tussen jou en de healingdrum. Het frame dat bij jou past zal je het meest aanspreken. De huid van het juiste dier zorgt ervoor dat alles klopt en jouw unieke ritme naar buiten komt in de healing drum. Hoe groter jouw investering in energie en aandacht hoe meer je terug krijgt. Laat je verrassen door jouw unieke creatie.

Wat is er allemaal nog meer

We zullen in het algemeen dit Drum Making Weekend binnen werken, warm en comfortabel. Er is ook een vuurplek die we zullen gebruiken. Dit weekend zal er geen zweethut zijn. Je kan zelfstandig reizen of carpoolen met anderen. Geef het aan als je graag wilt carpoolen. Het is elke keer weer een bijzondere reis, omdat iedereen uniek is en wat anders inbrengt in de groep. De andere deelnemers kunnen spiegels zijn die je allemaal wat te vertellen hebben en je meer kunnen leren over jezelf.

Locatie Steenwijkerwold

We overnachten op matrassen in een bijzonder gebouw. Het is een voormalige overblijfruimte/eetzaal van de LHNO en een van de eerste
pabo’s in Nederland. Gebouwd in 1972 door de zusters van Voorzienigheid. Zij woonden van 1893 – tot aan 1990 in het naast gelegen klooster. Het klooster is helaas afgebrand in de jaren 90. Het pittoreske Steenwijkerwold ligt in de kop van Overijssel. Sinds 2 jaar woont Rita van Wingerden van KlankRuimte er met haar gezin.

Klankruimte
Deze mooie plek, met geschiedenis, is door haar met respect getransformeerd en voorzien van alle gemak en ademt rust en ruimte uit. Vanaf de eerste ontmoeting met de ‘overblijfruimte’ was het duidelijk dat dit de juiste plek was voor stilte, klank, creativiteit, ontmoeten en daarmee voor het leven. Hier gaat alles stromen, hier is alles mogelijk! KlankRuimte is een plek van ontmoeten en zijn, van klank en verwondering, een plek van leven.

Meld je aan door te mailen naar:
erik@innerchanges.nl o.v.v. ‘Drummaking weekend Steenwijkerwold’ en de datum naar keuze en koop je ticket onderaan deze pagina.
Reserveren is noodzakelijk. Minimaal 10 deelnemers en maximaal 13 deelnemers.

Praktisch

  • draag makkelijk zittende kleding die eventueel smerig mag worden
  • neem kleding mee die je beschermt en warm genoeg houdt als je buiten bent
  • neem zelf een kussen, slaapzak, extra deken, slaapmatje, handdoeken en toiletspullen mee

Investering voor het weekend

Koop je Drum Making Weekend ticket online en betaal via de Webshop, gevuld met drums en kruiden van Innerchanges en ontvang €25,- korting.De prijs is € 350,00 aan de deur en nu voor slechts € 325,- online.
Reserveer, daarom nu met  €25,- korting, je plaats. Dit alles is, inclusief 2 overnachtingen in een Tipi, ontbijt, lunch, diner, koffie/thee, alle materialen en begeleiding.
Let op !!! Nu een vroegboekkorting van € 25,- als je hieronder online voor 5 juni je ticket koopt!!!

Ik hoop je te ontmoeten!

Hartsgroet, Erik Roesink

Werk je liever niet in een groep? Je kunt ook individueel een drum maken of er kan in afstemming een drum speciaal voor jou gemaakt worden. Mail naar erik@innerchanges.nl voor meer informatie. 

Drum Making Weekend 15 16 17 mei 2020
|||::
Klankruimte.com
Share This