Taking too long? Close loading screen.

Drum Making Weekend 6, 7, 8 april 2018

Drum Making Weekend Innerchanges

“Bewustmakend, ritmisch, verrassend, diepgaand en verbonden”

“Het maken van mijn eigen Healing drum heb ik ervaren als een reis waarin ik delen van mezelf mocht ontmoeten en omarmen om zo een pracht healing drum te maken. Het was een cadeau aan mezelf, bewustmakend, diepgaand en hart verruimend. Ik ben dankbaar dat ik een hoeder mag zijn van deze drums.” Erik

Tijdens dit weekend ga jij jouw eigen healing drum maken. De intentie en innerlijke roep om jouw eigen healing drum te maken wordt in dit weekend vormgegeven en gecreëerd. We gaan naar ons diepste gevoel om van daaruit jouw healing drum vorm te geven. Er zal een zweethut gegeven worden die jouw proces zal ondersteunen. Elk weekend is het hout en de huid voor jouw healingdrum anders. Hieronder is te lezen wat de mogelijkheden zijn. Het frame dat bij jou past zal je het meest aanspreken.

Drum Making Weekend april 2018
Data:  6,7,8 april 2018

Dit weekend zal het frame gemaakt zijn van Rode Beuk, van maar liefst 180 jaar oud en leveren het Edelhert en de bizon de huid voor jouw healing drum. Durf jij vol eigen waarde en vertrouwen de wijde wereld in te stappen en te genieten van alles?

We werken uitsluitend met natuurlijke materialen van het dier en het hout.
Er komt geen touw of ijzeren ring aan te pas. In eenvoud wordt er een diepe verbinding gemaakt tussen jou en de healingdrum. De huid van het juiste dier zorgt ervoor dat alles klopt en jouw unieke ritme naar buiten komt in de healing drum. Hoe groter jouw investering in energie en aandacht hoe meer je terug krijgt. Laat je verrassen door jouw unieke creatie.

Dit weekend zal er ook een zweethut zijn. Van oudsher worden er overal op aarde zweethut ceremonies gegeven. Een zweethut ceremonie zorgt er voor dat je lichaam en geest op verschillende niveaus worden gereinigd. Door het verstillen in jezelf kun je de verbinding met jezelf vergroten en jouw innerlijke wijsheid wakker maken. Om zo vervolgens een prachtige Healingdrum te maken.

We overnachten in Tipi’s op matrassen. In het midden van elke tipi is een vuurplek die we ook zullen gebruiken om je in de nacht te verwarmen. Het is een prachtige plek midden in het Twentse coulisselandschap. Er is voldoende parkeergelegenheid. Kom je met het openbaar vervoer meld dit, dan zijn er ophaalmogelijkheden. Carpoolen met anderen kan ook. Geef het aan als je dit graag wil. Het is elke keer weer een mooie reis, omdat iedereen uniek is en wat anders inbrengt in de groep. De andere deelnemers kunnen spiegels zijn die je allemaal wat te vertellen hebben en je meer kunnen leren over jezelf.

Meld je aan door te mailen naar:

erik@innerchanges.nl o.v.v. ‘Drummaking weekend’ en de datum naar keuze en koop je ticket onderaan deze pagina.
Reserveren is noodzakelijk. Minimaal 6 deelnemers en maximaal 16 deelnemers.

Praktisch

  • draag makkelijk zittende kleding die eventueel smerig mag worden
  • neem kleding mee die je beschermt en warm genoeg houdt als je buiten bent
  • neem zelf een kussen, slaapzak, extra deken, handdoeken en toiletspullen mee

Kosten weekend
€ 375,- (inclusief 2 overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, koffie/thee, alle materialen en begeleiding).
Let op !!! Nu een vroegboekkorting van € 50,- als je hieronder online voor 2 maart je ticket koopt!!!

Ik hoop je te ontmoeten!

Hartsgroet, Erik Roesink

Werk je liever niet in een groep? Je kunt ook individueel een drum maken of er kan in afstemming een drum speciaal voor jou gemaakt worden. Mail naar erik@innerchanges.nl voor meer informatie. 

Vroegboekkorting Drum Making Weekend 6,7,8 april 2018
2 March 2018
23:00
325.00
Vroegboekkorting Drum Making Weekend 6,7,8 April 2018 tickets te koop tot 2 maart 2018
Ticket Drum Making Weekend 6,7,8 april 2018
6 April 2018
13:00
375.00
Toegangsbewijs Drum Making Weekend 6,7,8 april 2018 te koop tot 6 april 2018 13.00 uur
Drum Making Weekend Innerchanges
|||::
Twekkelerweg 347a, Hengelo

Share This