Taking too long? Close loading screen.

Grote Drumcirkel Midden Nederland 12 december 2020

Grote drumcirkel midden Nederland
Grote Drumcirkel Midden Nederland “Om het leven en jezelf te vieren” Door te drummen wordt alles in beweging gebracht en vindt er een stroomversnelling plaats van de energie. De energie wordt opgewekt en gaat weer stromen.

CORONA MAATREGELEN Grote Drumcirkel Midden Nederland

Vanaf 15 juni mogen we met een aantal aanpassingen weer de grote drumcirkel Midden Nederland aanbieden! En daar zijn we super blij mee! Wij hebben een aantal maatregelen genomen volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent o.a. dat we maximaal 30 deelnemers kunnen toelaten. Er is een mondkapjes plicht. Daarnaast hebben we de zaal en de ceremonie aangepast op de 1,5 meter regel. We hopen je binnenkort te ontmoeten op een van onze cirkels! Wij hanteren de volgende hygiëne maatregelen:  *was regelmatig je handen  *bij niezen en hoesten gebruik een zakdoek of nies in je elleboog  *houd 1,5 meter afstand  *blijf thuis bij verkoudheid klachten. 

“Om het leven en jezelf te vieren”

De Grote Drumcirkel Midden Nederland volgt de cyclus van het leven waarbij mensen samen komen om elkaar te ontmoeten, te delen, te verbinden en te genieten. Als er gedrumd wordt in dankbaarheid en liefde, voor alles wat ons gegeven is door moeder aarde en onze medemensen, voltooien wij een cyclus van leven en begint er automatisch een nieuwe cyclus.

Neem deel en meld je aan!

Door te drummen wordt alles in beweging gebracht en vindt er een stroomversnelling plaats van de energie. De energie wordt opgewekt en gaat weer stromen. Zoals de maan verantwoordelijk is voor eb en vloed in de oceaan heeft ze ook een invloed op ons mensen. Om die reden wordt er vaak tijdens, vlak voor of vlak na een nieuwe of volle maan een drumcirkel georganiseerd.Programma

  • 19.30 – 20.00 uur inloop
  • 20.00 – 21.00 uur 1e ronde
  • 21.00 – 21.15 uur pauze moment met koffie en thee en wat lekkers
  • 21.15 – ± 22.00 uur 2e ronde

Bijdrage voor de grote Drumcirkel Midden Nederland

Koop je toegangskaart online via de Webshop van Innerchanges (ook voor drums en kruiden) zodat je € 2,50 korting krijgt.
Neem eventueel in de pauze wat lekkers mee om te delen met alle aanwezigen.
De prijs is € 20,00 aan de deur en € 17,50 online. Reserveer, daarom nu met  € 2,50 korting, je plaats in de webshop voor de drumcirkel!  Na je betaling online is je aanmelding definitief.

Mocht je een leendrum willen gebruiken, vermeld dit dan in de opmerkingen wanneer je jouw online ticket aanschaft.
Het kan ook via de mail door te mailen naar Erik@innerchanges.nl

Praktisch

  • neem een drum, jembe, flute of ander instrument mee
  • mocht je geen drum hebben, laat het even weten, er is eventueel een enkele ‘leendrum’ beschikbaar. Let op: ‘First come, first served’
  • draag kleding waarin je je lekker voelt

Ik hoop je te ontmoeten in het Vlinderhuys
bij de eerst volgende Drumcirkel
Hartsgroet, Erik Roesink

Klik op de foto, op de tekst of op meer informatie hieronder om jouw ticket nu te bestellen

Moederdrum Grote Drumcirkel Midden Nederland
|||::
Het Vlinderhuys
Share This