Taking too long? Close loading screen.

Informatie avond Vision Quest 3 t/m 11 september & Drum making Week Zwitserland 14 t/m 21 september 2020

Informatieavond Vision Quest 3 t/m 11 september 2020 & Drum Making Week 14 t/m 21 september 2020 Zwitserland

Informatie avond Vision Quest & Drum Making week Zwitserland

Informatie avond Vision quest 3 t/m 11 september 2020

Schrijf je in voor deze reis van je leven! Tijdens de informatie avonden, krijg je alle praktische informatie die nodig is zodat je voorbereid aan jouw reis kan beginnen. Jouw Vision Quest begint na jouw keuze. Let goed op alle signalen die je ontvangt na je keuze. Deze kunnen allemaal richting aanwijzers zijn, onderweg en ter voorbereiding op deze reis van je leven.

Roep van binnen

Soms wordt je door iets geraakt en voel je aan alles in jezelf dat het tijd is om het anders te doen. Te veranderen, maar je weet soms niet hoe. Je hart en ziel weten dat het tijd is, maar je hoofd sputtert soms tegen. Komt met de meeste bizarre of logische redenen waarom je het niet zou moeten doen.
Ik nodig je van harte uit om je te durven laten raken. Neem de stap die nodig is om de beste versie van jezelf te zijn. Dat ben jij toch dubbel en dwars waard, jij prachtig mens. Kom naar de informatie avonden en je zult weten en ervaren of dit klopt voor jou.

Een Vision Quest is een unieke reis die je zelf maakt, maar waarin je wel ondersteund wordt door begeleiders. Durf met volledige aandacht naar alles in jezelf het “goede”, het “slechte” en het “lelijke” te kijken. Deze aandacht maakt alles mooier. De kracht en werking van een Vision Quest ligt vooral in de aandacht die je eraan geeft. Door je open te stellen in jezelf kun je je weer bewust worden van de elementen om je heen. Zo is het mogelijk om de enorme verbondenheid te ervaren van alles in onszelf, met alles buiten onszelf.

Hieronder een film ter impressie van de Vision Quest . Alle vragen worden beantwoordt op de informatieavond. Of kijk bij de volgende link in het evenement zelf.

Informatie avond Vision Quest & Drum Making week Zwitserland
Jij voelt een ja, en dan? Kom en neem deel aan de gratis informatie avonden op:

Data informatie avonden: 20 december 2019, 20 januari 2020, 20 februari 2020, 20 maart 2020
Locatie: Het Vlinderhuys aan de Barchman Wuytierslaan 51 te Amersfoort
Tijd: van 20.00 – 22.00 uur

Informatie avond Drum Making Week 14 t/m 21 september 2020

Wat ga je doen

Tijdens deze week van maandag 14 t/m maandag 21 september 2020. Ga jij op een unieke plek op 1500 meter hoogte in Parpan in de provincie Graubunden in Zwitserland, jouw eigen healing drum maken. De intentie en innerlijke roep om jouw eigen healing drum te maken wordt in deze 8 dagen vormgegeven en gecreëerd. We gaan naar ons diepste gevoel om van daaruit jouw healing drum vorm te geven. Er zal een zweethut gegeven worden om dit proces te ondersteunen.

Durf jij vol eigenwaarde en vertrouwen in vrijheid de wijde wereld in te stappen en te genieten van alles, gedragen door jezelf? Hieronder een film ter impressie. Alle vragen worden beantwoordt op de informatieavond. Of kijk bij de volgende link in het evenement zelf.

Vision Quest 3 t/m 11 september 2020 Drum Making Week Zwitserland 14 t/m 21 september 2020 4
|||::
Het Vlinderhuys
Share This