Jaartraining Innerlijke Wijsheid 2024

Jaartraining Innerlijke Wijsheid 2024

Jaartraining Innerlijke Wijsheid 2024

Compleet natuurlijk jezelf zijn

Als je op deze pagina bent beland. Omdat je op zoek bent naar de innerlijke wijsheid die in jou ligt verscholen. Zoek dan niet verder!
In deze Sjamanistische Jaartraining Innerlijke Wijsheid  2024. Wordt jou innerlijke wijsheid wakker gemaakt. Zodat jij die mag leven op deze prachtige aarde.
Deze roep is voor jouw om helemaal wakker te worden. In je innerlijke wijsheid en oerkracht tijdens deze Jaartraining.
Jij bent namelijk al compleet. Het mag alleen in jouw wakker worden. Want het is namelijk je natuur om verbonden te zijn met alles van vroeger. Van nu en de tijd die gaat komen. Laat de brul van je innerlijke wijsheid horen. Door je aan te melden. Jaartraining Innerlijke Wijsheid 2024. Compleet natuurlijk jezelf zijn.

Jaartraining Innerlijke Wijsheid 2024

Opzoek naar een unieke ervaring? Voel je welkom bij de Sjamanistische Jaartraining innerlijke Wijsheid in 2024!
Even weg van alles in de wereld. Naar je binnenwereld waar je alles vindt wat je nodig hebt.
Verscholen in de bossen rond Eindhoven. Ligt hier de plek waar de Jaartraining Innerlijke Wijsheid plaats zal vinden. Volledig verzorgd en begeleid in je persoonlijke proces. Nodigen Erik Roesink & Joanne May en mede begeleiders je van harte uit. Maak de reis van je leven. Door jezelf te initiëren en weer jou innerlijke wijsheid te herinneren. Op alle lagen in deze Jaartraining. Gebruik makend van al je zintuigen. Je lichaam, je ziel, je hart, je hoofd en jezelf.  Wordt je uitgenodigd om de grootste schatten in jezelf te vinden. Ze te belichamen in deze Jaartraining Innerlijke wijsheid 2024. Bestaande uit 1 totem introductie dag en 4 opleiding weekenden.

Jaartraining Innerlijke Wijsheid 2024. Wat kan het voor jou doen?

Als je een authentieke ervaring wilt hebben. Jouw verbinding met de natuur wilt herstellen. Dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Want dat is waar onze sjamanistische Jaartraining innerlijke wijsheid over gaat. In feite maakt het niet uit wie je bent of wat je doet. Wat je deed of waar je naar toe wilt. Of dat je nog niet weet waar je pad naar toe leidt. Deze Jaartraining staat voor verbinding met alles in jezelf. Om zo je innerlijke wijsheid wakker te maken. Wanneer je contact maakt met je eigen persoonlijke gidsen. Kracht & totemdieren. Zul je een essentieel aspect van je reis hier op aarde gaan begrijpen.

Onze Jaartraining Innerlijke Wijsheid 2024 biedt voor een ieder die inzichten en is een reis om jou innerlijke wijsheid weer te herinneren. Je bent namelijk al helemaal compleet. Je herinneren welke wijsheid erin jou ligt is wat we gaan doen in de Jaartraining. Sta je open voor het bredere perspectief waarbij het zielenleven meespeelt. In het mentale, emotionele, fysieke. Spirituele en energetische zin die we als mens ervaren? Wil je met jezelf de diepste dieptes in om blokkades te herkennen? Wil je een Jaartraining beleven. Waarmee je diepere toxische emotionele lagen. De daarbij behorende gedachten- en gedragspatronen in positieve zin kan laten stromen. Loslaten en ombuigen? Zodat jij je makkelijker kunt uiten. Vrij kunt bewegen en handelen.

Jaartraining Innerlijke Wijsheid  2024. Staat voor verbinding met je ziel, intuïtie en jezelf. Je medemens en de aarde!

We werken met het Medicijnwiel en Sjamanistisch levens ritueel. Vuur ceremonies en zweethutceremonies. Verstillende momenten en verbinden deelrondes. Monkey mind truffel magic en soulretrieval meditaties. Kracht- en totem dieren. Munay-ki inwijdingen en de windrichtingen van het Zuid-Amerikaans Sjamanisme.

Het medicijnwiel uitgelegd. Tijdens de Jaartraining Innerlijke Wijsheid 2024

Wij zijn allemaal energie (een Spirit) van de Great Spirit. Net als de dieren, planten en stenen. Ons fysieke lichaam is het vervoermiddel van onze ziel. Om zo ervaringen op te doen waar lessen uit geleerd kunnen worden. Zo worden we steeds wijzer en het medicijnwiel kan ons hierbij helpen. Het medicijnwiel symboliseert als het ware onze levensweg. Het heelt daar waar je in balans mag komen. Het is een reis die je meeneemt en waarmee je je verbindt met alles wat bezield is.

Voor de indiaan heeft het woord medicijn een heel andere betekenis. Dan die van de westerse wereld. Het betekent een krachtige energie. Een energie waar je onbeperkt gebruik van kunt maken. Het betekent ook hogere kennis en wijsheid. Dus het medicijnwiel kun je omschrijven als de cirkel van kennis. Die kracht geeft en alles omvattend is.

Het medicijnwiel symboliseert de kringloop van het leven en de schepping. De 36 punten van kracht hebben hun eigen plek en betekenis in het wiel. Al voor de prehistorie maken sjamanen en andere natuurvolkeren gebruik van het medicijnwiel. Vanuit elke traditie is de leer dan ook anders. Wat overeenkomt is de cirkelvormige krachtplaats.  Een plaats die jouw levensloop zichtbaar maakt. Daar waar je uit balans bent wordt zichtbaar en kan geheeld worden.

De Jaartraining Innerlijke wijsheid 2024 neemt je in het eerste jaar mee. Naar de indianen uit Zuid Amerika. Het vervolgjaar van de Sjamanistische Jaartraining Innerlijke Wijsheid. Zullen we ons verdiepen in de kennis van de indianen uit Noord Amerika.

De invloed van het wiel. Werkt door in de dagen en weken die volgen. Het medicijnwiel is een krachtig instrument om balans te herstellen. Zowel geestelijk als lichamelijk. Bewust en onbewust.

Volg de roep van het Zuid-Amerikaans Sjamanisme. Wordt wakker in je innerlijke wijsheid.
Data Sjamanistische Jaartraining Innerlijke wijsheid 2024:

Totem kennis making dag 21 januari 2024
1e weekend 23 t/m 25 februari 2o24
2e weekend 7 t/m 9 juni 2024
3e weekend 23 t/m 25 augustus 2o24
4e weekend 25 t/m 27 oktober 2024

Inschrijven

Sjamanistische Jaartraining innerlijke wijsheid 1e opleidingsweekend
350
Available Tickets: 20

Sjamanistische Jaartraining innerlijke wijsheid. Per opleidingsweekend 1e betaling te voldoen voor 21 januari 2024. Voor de totem kennismaking dag en het 1e opleidingsweekend

Het "Sjamanistische Jaartraining innerlijke wijsheid 1e opleidingsweekend " ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Sjamanistische jaartraining innerlijke wijsheid 2e opleidingsweekend
350
Available Tickets: 20

Sjamanistische Jaartraining innerlijke wijsheid. Per opleidingsweekend 2e betaling te voldoen voor 23 februari 2024. Voor het 2e opleidingsweekend

Het "Sjamanistische jaartraining innerlijke wijsheid 2e opleidingsweekend" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Sjamanistische jaartraining innerlijke wijsheid 3e opleidingsweekend
350
Available Tickets: 20

Sjamanistische jaartraining innerlijke wijsheid. Per opleidingsweekend 3e betaling te voldoen voor 7 juni 2024. Voor het 3e opleidingsweekend

Het "Sjamanistische jaartraining innerlijke wijsheid 3e opleidingsweekend" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Sjamanistische jaartraining innerlijke wijsheid 4e opleidingsweekend
350
Available Tickets: 20

Sjamanistische Jaartraining innerlijke wijsheid. Per opleidingsweekend 4e betaling te voldoen voor 23 augustus 2024. Voor het 4e opleidingsweekend

Het "Sjamanistische jaartraining innerlijke wijsheid 4e opleidingsweekend" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Sjamanistische jaartraining innerlijke wijsheid natuurlijk compleet
1400
Available Tickets: 20

Sjamanistische jaartraining innerlijke wijsheid natuurlijk compleet en volledig €1400,- Voor de Totem kennismaking dag en 4 opleiding weekenden. Wil je bedrijfsmatig een factuur dan is de betaling exclusief BTW.

Het "Sjamanistische jaartraining innerlijke wijsheid natuurlijk compleet " ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

21 jan 2024 - 27 okt 2024

Tijd

Vanaf 09.30 uur is de inloop
10:00 - 18:00

Kosten

€350,00

Locatie

Riethoven
Riethoven
Akkerweg 1 5561 TX Riethoven

Organisator

Innerchanges
Innerchanges
Telefoon
+31(0)644116706
Email
[email protected]
Website
https://innerchanges.nl

Andere Organisatoren

Joanne May
Joanne May
Telefoon
+31-644210928
Email
[email protected]
Website
https://www.joannemay.nl
BESTEL JE TICKET
Top menu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat