Taking too long? Close loading screen.

Ouder- Kind Drum Making Weekend 27, 28, 29 juli 2018

Ouder-kind-Drum-Making-Weekend

Het Ouder- Kind Drum Making Weekend
“Verbindend, samen spelend en verrassend”

Tijdens dit Ouder- Kind Drum Making Weekend gaan jullie je eigen healing drum maken, samen en alleen. Hoe jullie band is wordt zichtbaar en krijgt extra aandacht. Je wordt je bewust van waar jij staat en de ander. Door dit samen te doen werkt het verbindend. Door allebei je eigen pad te bewandelen zorgt dit er voor dat je onafhankelijk en zelfstandig wordt. Samen spelen is dan een bewuste plezierige keuze. Durf jij als ouder weer als kind te spelen, vrij en onbevangen? Laat je inspireren door je eigen kind of ouder om je mooie prachtige zelf te zijn.

“Toen mijn moeder tijdens een Drum Making Weekend voor het eerst in mijn leven letterlijk achter me stond met haar handen op mijn schouders, viel er een last van mijn schouders af. Zij vertelde mij dat ik onvoorwaardelijk vrij mocht zijn. Dat ik niets hoefde te dragen voor haar. De tranen kwamen vrij in mij door de erkenning die ik op dat moment kreeg. Ik ontdekte dat ik onbedoeld en onbewust de lasten van mijn ouders had overgenomen en ben gaan dragen. Mijn innerlijke drijfveer was liefde, weet ik nu. Ik heb vanuit deze liefde als kind altijd gezorgd voor mijn moeder en mijn vader. De lasten en zorgen van mijn ouders heb ik nu mogen loslaten. Ik bewandel nu mijn eigen pad, als mens en individu en kind van mijn ouders.” Erik

 

Ouder- Kind Drum Making Weekend juli 2018
Data: 27,28,29 juli 2018

Er kunnen dit weekend verschillende houtsoorten zoals berk, els, es, kers en cederhout aanwezig zijn. In het weekend zelf zal duidelijk worden van welk soort hout daadwerkelijk jouw frame gemaakt wordt. Het frame dat bij jou past zal je het meest aanspreken. De huid van het juiste dier zorgt ervoor dat alles klopt en jouw unieke ritme naar buiten komt in de healing drum. De intentie om allebei een eigen healing drum te maken wordt in dit weekend vorm gegeven en gecreëerd. We gaan naar ons gevoel om van daaruit jouw healing drum te maken.

We werken uitsluitend met de natuurlijke materialen van het dier en het hout. Er komt geen touw of ijzeren ring aan te pas. In eenvoud wordt er een diepe verbinding gemaakt tussen jou en de healingdrum. Hoe groter jouw investering in energie en aandacht hoe meer je terug krijgt. Laat je verrassen door jouw unieke creatie.

Dit weekend zal er ook een zweethut zijn. Van oudsher worden er overal op aarde zweethut ceremonies gegeven. Een zweethut ceremonie zorgt er voor dat je lichaam en geest op verschillende niveaus worden gereinigd. Door het verstillen in jezelf kun je de verbinding met jezelf vergroten en de innerlijke wijsheid wakker maken.

We overnachten in Tipi’s op matrassen. In het midden van elke tipi is een vuurplek die we ook zullen gebruiken om je in de nacht te verwarmen. Het is een prachtige plek midden in het Twentse coulisselandschap. Er is voldoende parkeergelegenheid. Kom je met het openbaar vervoer meld dit, dan zijn er ophaalmogelijkheden. Carpoolen met anderen kan ook. Geef het aan als je dit graag wil. Het is elke keer weer een mooie reis, omdat iedereen uniek is en wat anders inbrengt in de groep. De andere deelnemers kunnen spiegels zijn die je allemaal wat te vertellen hebben en je meer kunnen leren over jezelf.

Meld je aan door te mailen naar:

erik@innerchanges.nl o.v.v. Ouder- Kind Drum Making Weekend en de datum en koop je ticket onderaan deze pagina. Reserveren is noodzakelijk. Minimaal 8 deelnemers en maximaal 20 deelnemers. Na betaling van je ticket is je aanmelding definitief.

Praktisch

  • draag makkelijk zittende kleding die eventueel smerig mag worden
  • neem kleding mee die je beschermt en warm genoeg houdt als je buiten bent
  • neem zelf een kussen, slaapzak, handdoeken en toiletspullen mee

 

Kosten Ouder- Kind Drum Making Weekend

€ 475,- voor 1 ouder & 1 kind. (inclusief 2 overnachtingen voor beiden, ontbijt, lunch, diner, koffie/thee, alle materialen en begeleiding).
extra kind/volwassene € 125,- p.p.

Leuke aanbieding van Woha-Li minicamping Twekkelo & Innerchanges:
je krijgt 10% korting op een weekend verblijf in een tipi met je gezin wanneer je deelneemt aan het Ouder & Kind Drum Making weekend.

 

Ik hoop je te ontmoeten!

Hartsgroet, Erik Roesink

Werk je liever niet in een groep? Je kunt ook individueel een drum maken of er kan in afstemming een drum speciaal voor jou gemaakt worden. Mail naar erik@innerchanges.nl voor meer informatie. 

 

Wil je graag meer lezen over het Drum Making Weekend lees dan eens een van mijn blogs 

 

Vroegboek korting Ouder - Kind Drum Making Weekend 27,28,29 juli 2018
1 June 2018
13:00
425.00
Vroegboek korting Ouder - Kind Drum Making Weekend 27,28,29 juli 2018 te koop tot 1 juni 2018
Ouder - Kind Drum Making Weekend 27,28,29 juli 2018
27 July 2018
13:00
475.00
Toegangsticket Ouder - Kind Drum Making Weekend 27,28,29 juli 2018 geldig dit weekend.
Ouder-kind-Drum-Making-Weekend
|||::
Twekkelerweg 347a, Hengelo

Share This