Sjamanistische retraite van de ziel

Sjamanistische Retraite van de ziel 12 t/m 18 september 2022

Sjamanistische Retraite van de ziel 12 t/m 18 september 2022

Opzoek naar een unieke retraite? Kom dan naar de Sjamanistische retraite van de ziel! Even weg van alles in de wereld en naar je binnenwereld waar je alles vindt wat je nodig hebt. Verscholen in de bossen rond Eindhoven, ligt hier de plek waar deze retraite plaats zal vinden, volledig verzorgd en begeleid in je persoonlijke proces nodigen Joanne May, Erik Roesink  en mede begeleiders je van harte uit. Maak de reis van je leven, door jezelf te initiëren op alle lagen in deze Retraite. Gebruik makend van al je zintuigen, je lichaam, je ziel, je hart, je hoofd en jezelf.  Wordt je uitgenodigd om de grootste schatten in jezelf te vinden en ze te belichamen in deze week.

Sjamanistische Retraite van de ziel 12 t/m 18 september 2022 wat kan het voor jou doen?

Als je een authentieke ervaring wilt hebben en een verbinding met de natuur wilt herstellen, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Want dat is waar onze sjamanistische retraites over gaan. In feite maakt het niet uit wie je bent, wat je doet, wat je deed of waar je naar toe wilt of nog niet weet waarnaar je pad toe leidt.... Het staat voor verbinding en genezing. Wanneer je contact maakt met je eigen persoonlijke gidsen, kracht & totemdieren, zul je een essentieel aspect van je reis hier op aarde begrijpen. Onze retraites bieden voor een ieder die inzichten.

Sta je open voor het bredere perspectief waarbij het zielenleven meespeelt in mentale, emotionele, fysieke, spirituele en energetische zin die we als mens ervaren? En wil je met jezelf de diepste dieptes in om blokkades te herkennen? Wil je een retraite week ondergaan waarmee je diepere toxische emotionele lagen en daarbij behorende gedachten- en gedragspatronen in positieve zin kan laten stromen, loslaten en ombuigen? Zodat jij je makkelijker kunt uiten, bewegen en handelen. Sjamanistische Retraite van de Ziel staat voor verbinding met je ziel, intuïtie, jezelf, je medemens en de aarde!

Waarom een Sjamanistische Retraite van de Ziel 12 t/m 18 september 2022

Deze retraite is een helende reis van hart & ziel, om je oude huid en lagen af te werpen, de elementen in jezelf weer in balans te brengen en contact te maken met je innerlijke wijsheid. Thuiskomen bij jezelf, authentiek leven en staan voor wie je bent en wat je ware missie op aarde is. Sterven in af gescheidenheid en geboren worden in verbondenheid.

Sjamanistische Retraite van de Ziel 12 t/m 18 september 2022 Herken jij jezelf hierin
Wil jij nog meer rust? Vertrouwen? Geluk en flow ervaren? Met compassie voor jezelf en compassie naar al jouw relaties? Wil je nog meer verbinding voelen met dierbaren, je medemens en ook met de aarde, de natuur en je ware zelf? Wil je je focus van vastzitten in oud en opzoek naar bevrijding loslaten? Ben je al langer opzoek naar nieuw en in verbondenheid leven met jezelf en de wereld om je heen en wil je dit ook echt gaan ervaren? Wil je je levenslessen tot in de diepste diepten leren kennen en tevens verbonden zijn met jezelf en met alles wat is. Zodat je nog sterker op jouw pad, jouw missie, jouw rode draad in je leven komt te staan?

Allesomvattend leert de Sjamanistische Retraite van de ziel je alles over het leven en de dood, licht en donker, warm en koud, lichaam en ziel en ver weg en thuiskomen en alle verbindingen er tussen. Deze unieke Retraite nodigt je uit om geïnitieerd te worden in de verbinding van het leven.


Wat wordt er aangeboden

Tijdens deze retraite worden er meerdere dingen aangeboden onder andere een Soul Retrieval Meditaties , Sjamanistische Doods ritueel, Ecstatic dance met sjamanistische drums ,Cacao Bliss en verstilling momenten en verbindende deel rondes.

Na je boeking ontvang je automatisch ook een e-mail met een link waar je het aanmeldformulier en de basisafspraken kunt downloaden. Dit is een Zip bestand, welke je dient te downloaden op je pc/laptop/telefoon of iPad en hem daar kan invullen. Belangrijk is dat je alle formulieren invult en ondertekent en gescand retour stuurt. Mag uiteraard ook per post, maar de mail is net zo handig en we besparen zo ook weer een boom-;)

Inschrijven

Vroegboek ticket Sjamanistische Retraite van de ziel 12 t/m 18 september 2022 €888,88

Vroekboek ticket Sjamanistische Retraite van de Ziel 12 t/m 18 september 2022 nu met €75,- korting op de normale prijs. Sjamanistische Retraite van de Ziel tot 1 maand van te voren te boeken

Available Tickets: 12
Het Vroegboek ticket Sjamanistische Retraite van de ziel 12 t/m 18 september 2022 €888,88 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Sjamanistische Retraite van de Ziel 12 t/m 18 september 2022

Sjamanistische Retraite van de Ziel 12 t/m 18 september 2022 normale prijs vanaf 1 maand van te voren te boeken

Available Tickets: 6
Het Sjamanistische Retraite van de Ziel 12 t/m 18 september 2022 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

12 - 18 sep 2022

Tijd

Aankomst 12 september 2022 tussen 13-14 uur
13:00 - 14:00

Kosten

€888,88

Meer Info

Meer Lezen
Volgt na aanmelding

Locatie

Volgt na aanmelding
Nederland
Categorie
Erik Roesink

Organisator

Erik Roesink
Telefoon
+31(0)6-44116706
Email
erik@innerchanges.nl
Website
https://innerchanges.nl/erik-roesink/

Andere Organisatoren

Joanne May
Joanne May
Telefoon
+31-644210928
Email
ja_may@live.nl
Website
https://www.joannemay.nl
BESTEL JE TICKET
Top menu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat