Taking too long? Close loading screen.

Soundgiftconcert bij &JOY

Soundgiftconcert innerchanges

Soundgiftconcert bij &JOY
” Een belevenis in je lichaam”

Een Soundgiftconcert bij &JOY in Amersfoort op het derde Erf, ervaar je liggend op je eigen matje, met een deken en warme sokken. Terwijl jij daar comfortabel ligt breng je jouw aandacht, je gedachten en gevoelens naar binnen, in jezelf en in je lichaam. Mijn ervaring leert mij dat klanken helpen ontspannen en je lichaam, geest en ziel voeden. Ze ondersteunen je om dichter bij jezelf te komen. Helemaal in het nu te zijn. Te genieten van wat er is en te beleven valt in je lichaam. Het mooie aan klank en trilling vind ik, dat het als een massage voor je lichaam ervaren kan worden. Klanken komen jou energieveld binnen en resoneren daar waar nodig in je lichaam, je geest of je ziel, zodat je bewust wordt. Los kan laten wat niet dient en nog meer kan genieten en ontspannen in jezelf in het moment.

Werkwijze

Afgestemd op jou en de aanwezigen werk ik met intentie, energie en aandacht. Door gebruik te maken van mijn stem, drums en klankschalen. Maar ook door alle andere instrumenten die trillingen creëren, te gebruiken. Ik handel vanuit mijn intuïtie en zet in het moment dat in wat past. Dit alles terwijl jij comfortabel liggend op een matras met een deken over je heen ligt te luisteren en te beleven. Hierbij nodig ik je uit om met je aandacht naar binnen te keren. Zodat je kan ervaren hoe de klanken (frequenties) op jou en je lichaam inspelen om je weer opnieuw af te stemmen op jouw unieke natuurlijke trilling. Iets wat we vaak vergeten door de hedendaagse drukte.

Is elke Soundgiftconcert anders?

Elke concert is weer anders en een prachtige belevenis voor jezelf en je lichaam. Omdat de aanwezige deelnemers elke keer anders zijn, de intentie anders is en dit geheel vormt in het moment het Soundgiftconcert. Waardoor het elke keer weer een verrassende ervaring is. Het kan een healing zijn. Wanneer je alles toelaat in je lichaam, zodat de trillingen zijn werk kunnen doen. Jouw aanwezigheid en bewuste aandacht is alles wat nodig is. Niets moet en alles mag.

Soundgiftconcert wat betekent het nu precies?

Ik noem het een soundgiftconcert, omdat ik veel met mijn stem werk en de frequenties kunnen van alles losmaken in het lichaam. In mijn lichaam ervaar ik meestal veel, maar er kan ook veel in jouw lichaam gebeuren wanneer je het toelaat. Soundgift betekent voor mij; het in de puurste zin overbrengen van de energie die gevormd wordt door alle aanwezigen. Zonder persoonlijke inbrengen van mij, ik ben dan slechts een kanaal dat doorgeeft, waardoor we allemaal kunnen genieten van wat er ontstaat in het samenzijn. Dat stemt mij altijd dankbaar en voelt als een gift.

Programma bij &JOY in de Hooizolder van “het Derde Erf” in Soest aan de rand van Amersfoort. 

  • 19.45 – 20.00 uur inloop en welkom
  • 20.00 – 22.00 uur concert met koffie/thee/water aan het einde.
    Na het concert is er gelegenheid om eventueel iets te vragen of te delen.

Praktisch

  • draag makkelijk zittende kleding en warme sokken
  • neem een deken mee om onder te liggen of slaapzak
  • neem een matje/kussen mee om op te liggen zodat je comfortabel ligt en zorgeloos geniet

Bijdrage:

Koop je toegangskaart voor € 27,50 aan de deur en € 25,00 online (incl koffie/thee/water).
Ontvang 2,50  korting: Bestel nu hieronder je kaartje voor maar €25,00 via de Drum & Soundwebshop van Innerchanges.

Reserveren is noodzakelijk. Minimaal 5 en maximaal 20 personen.
Bij annulering binnen 24 uur dient het volledige bedrag betaald te worden. (noodgevallen uitgezonderd)
Ik hoop je te ontmoeten,

Hartsgroet,
&JOY Amersfoort op het Derde Erf in de Hooizolder & Erik Roesink van Innerchanges.

Wil je ook een individuele sessie ervaren, liefkozend genaamd een Soundgift? Maak dan hier een afspraak.

Ticket Soundgiftconcert 11 oktober 2019
11 October 2019
19:00
0.00
Sales Ended
Ticket Soundgiftconcert 11 oktober 2019 van 20.00 - 22.00 uur vanaf 19.45 uur inloop
Enjoy Amersfoort
|||::
birkstraat 125, Amersfoort
Share This