Zweethut weekend 20 en 21 juli 2024

Zweethut weekend 20 en 21 juli 2024

Zweethut weekend 20 en 21 juli 2024

Maak het jouw beleving! Een unieke start van de zomer is het halve werk. Behoefte aan verdieping om alles wat je uitgesteld hebt te doorvoelen? Dan is dit weekend voor jou!

Zweethut weekend 20 en 21 juli 2024

Met gepaste trots biedt Erik van Innerchanges en het team van vrijwilligers van het zweethut team iets unieks aan in Nederland. Een Zweethut weekend 20 en 21 juli 2024. Met diner, ontbijt en maar liefst 3 zweethutten in één weekend en volledig begeleid met aandacht voor jou en jouw processen.

Naast de reguliere dag biedt Innerchanges nu ook een unieke ervaring aan, namelijk een Zweethut weekend. Van zaterdag tot zondag met maar liefst drie zweethut ceremonies op verschillende tijden. Geniet van de natuur in jezelf en ga op reis in en met jezelf, laat je leiden door de elementen. Terwijl de buitenwereld de zomer viert, gaan wij naar binnen. Om zo onze mooiste zelf te ervaren en te begroeten.

Zweethut weekend 20 en 21 juli 2024.

Samen op reis in en met jezelf laat je leiden door de elementen van de natuur tijdens het Zweethut weekend 20 en 21 juli 2024. Het verwarmende vuur, het koele water, de aarde die je draagt en de lucht die je alle zuurstof geeft die je nodig hebt. Met gepaste trots bied Erik van Innerchanges iets unieks aan in Nederland. Een zweethut weekend met diner, ontbijt en maar liefst 3 zweethutten in één weekend en volledig begeleid met aandacht voor jou en jouw processen.


Het ontstaan van de ceremonie

In onze rijke menselijke geschiedenis op aarde door eeuwen heen met zijn verschillende culturen en tradities van over de hele wereld is er altijd één verbindende factor geweest, namelijk het houden van rituelen en ceremonies.  Een samenzijn van mensen met één gezamenlijk doel. De gerichte aandacht en intentie worden gebruikt voor een gezamenlijk gewenst resultaat. Aandacht maakt alles mooier, de kracht van een ceremonie ligt vooral in de aandacht die je eraan geeft. Door je open te stellen in jezelf kun je je weer bewust worden van de elementen om je heen. Zo is het mogelijk om de enorme verbondenheid te ervaren van alles in onszelf, met alles buiten onszelf.

Zweethut weekend 20 en 21 juli 2024 wat kan het voor jou doen

Een zweethut ceremonie zorgt er voor dat je lichaam en geest op verschillende niveaus worden gereinigd. Dit gebeurt op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Een zweethut ceremonie kan je lichaam en geest reinigen. Reinigen van zaken die niet meer voedend zijn. Je wordt uitgenodigd om bewust contact te maken met je lichaam en geest. Hierdoor kunnen oude, niet meer voedende ideeën, gewoontes en/of patronen losgelaten worden. Losgelaten worden om daarna getransformeerd te worden en te kunnen veranderen.

In de donkere zweethut word je door de warmte uitgenodigd om je aandacht volledig op jezelf te richten en contact te maken met je lichaam. Door het verstillen in jezelf kun je de verbinding met jezelf vergroten en jouw innerlijke wijsheid wakker maken. Zaken kunnen voor jezelf weer helder worden, zodat je deze na het Zweethut weekend 20 en 21 juli 2024 in het dagelijks leven kunt integreren.

Zweethut weekend 20 en 21 juli 2024 locatie:

Vlakbij Eindhoven, aan de rand van het dorp Riethoven, staan in een mooi stukje bos twee nieuwe zweethutten van Innerchanges.

Ga voor uitgebreide informatie naar de button met Meer Info.

Investering  Zweethut weekend 20 en 21 juli 2024

Koop je Zweethut weekend 20 en 21 juli 2024 ticket online en betaal via de webshop, gevuld met drums en kruiden van Innerchanges en ontvang €50,- korting.
De prijs is € 350,00 aan de deur en nu voor slechts € 300,- online.
Reserveer, daarom nu met €50,- korting, je plaats. Dit alles is, inclusief 1 overnachting, ontbijt, lunch, diner, koffie/thee en begeleiding.

Na je boeking ontvang je automatisch ook een e-mail. Hierin staat een link met een PDF document vol met handige tips en praktische zaken. Dit is een PDF bestand. Welke je kunt downloaden op je pc/laptop/telefoon of iPad.  Op de dag zelf krijg je van ons nog een zweethut deelname formulier met wat medische vragen en een corona formulier. Zodat iedereen ook een veilige ervaring heeft.

Inschrijven

Vroegboek kortings Ticket Zweethut weekend 20 en 21 juli 2024
300,00
Available Tickets: 18

Vroegboek kortings Ticket Zweethut weekend 20 en 21 juli 2024 Een mooie investering in jezelf! 3 Zweethutceremonies, volledig verzorgd, begeleid en inclusief overnachting.

Het "Vroegboek kortings Ticket Zweethut weekend 20 en 21 juli 2024 " ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Normaal Ticket Zweethut weekend 20 en 21 juli 2024
350,00
Available Tickets: 10

Normaal Ticket Zweethut weekend 20 en 21 juli 2024 Een mooie investering in jezelf! 3 Zweethutceremonies, volledig verzorgd, begeleid en inclusief overnachting.

Het "Normaal Ticket Zweethut weekend 20 en 21 juli 2024" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

20 - 21 jul 2024

Tijd

inloop vanaf 09.45 uur
10:00 - 17:00

Kosten

€300,00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Riethoven
Riethoven
Akkerweg 1 5561 TX Riethoven

Organisator

Innerchanges
Innerchanges
Telefoon
+31(0)644116706
Email
[email protected]
Website
https://innerchanges.nl

Andere Organisatoren

BESTEL JE TICKET
Top menu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat