Taking too long? Close loading screen.

Soundgifts

Van vroeger uit heeft geluid al een bijzondere werking op mensen gehad.

Het bekende muziekje waar je je prettig bij voelt tot aan het geluid dat nagels op een krijtbord veroorzaken. Het is allemaal geluid dat een reactie in ons, mensen, veroorzaakt.

Geluid is trilling. Trilling is overal om ons heen. In de moderne wetenschap en de kwantum fysica is al bewezen dat zelfs het allerkleinste deeltje trilt. Deze trilling is een golvende beweging, een frequentie die binnenkomt en weer verder gaat. Bij binnenkomst in ons lichaam kan de trilling iets veranderen. Wij mensen hebben ook een trillingsveld om ons heen en in ons. Ons energieveld, aura genaamd, en elke cel in ons fysieke lichaam heeft ook een eigen unieke trilling.

Dit wisten ze heel vroeger ook al. Zo ruim 500 jaar voor christus waren de Essenen al bezig met trilling. Als er daar iemand ziek werd ging men om die persoon heen staan en begon men klanken te produceren afgestemd op die persoon. Door bewust intentie met klank te gebruiken werden de klanken naar de persoon gestuurd. De persoon stelde zich “open” om de klanken te ontvangen. Dit zorgde ervoor dat de “ziek makende trilling” uit het lichaam getrild werd.

Voor wie?

Eigenlijk is dit een cadeau om te geven en te ontvangen. Dat is mijn ervaring en ik beveel het daarom ook van harte aan.  Een soundgift is voor Iedereen.

 • Als je wil ontspannen.
 • Als je jezelf een cadeautje wil geven.
 • Als je alles even wil loslaten en gewoon wil genieten.
 • Als je lekker wilt wegdromen op klanken.
 • Voor stressvolle mensen.
 • Voor Hypersensitieve mensen en gevoelige mensen.

Er is niets ontspannender dan dat er muziek, klanken en trillingen gemaakt worden die speciaal afgestemd zijn op jou, je lichaam en je energie.

Kenmerken waar je tegenaan loopt:
 • Niet lekker in je vel zitten.
 • Het gevoel hebben dat er iets niet stroomt in je lichaam.
 • Moe en uitgeput zijn.
 • Teveel en snel overprikkeld zijn door de hectiek van de dag.
 • Veel gespannen zijn en moeite hebben om te ontspannen.
 • Vastzitten in verschillende patronen en niet weten hoe je eruit komt.
Wat kan Soundgifts jou opleveren?

Soundsgifts kunnen blokkades weghalen die je onbewust in jouw lichaam vasthoudt. Je kan je weer lekker in je vel voelen. Je hebt meer energie. Je bent weer in contact met je lichaam.

 • Actiever immuunsysteem.
 • Ontspanning in jouw lichaam, stress vrij zijn.
 • Intensieve stimulatie van jouw lichaam met haar zelf genezende vermogens.
 • Je gaat weer ‘lekker in jouw vel” zitten.
 • Ontlading van vastgezette emoties.
 • Blokkades in het lichaam worden opgelost.
 • Vermoeidheid verdwijnt en je krijgt weer energie om dat te doen wat je leuk vindt.
 • Het “stroomt weer” in jouw leven en alles staat niet langer stil.
Wat houdt een Soundgift in?

Door je over te geven aan en open te stellen voor de klanken kun je even weg uit je hoofd. Je mag ervaren wat er in je lichaam gebeurt. Dit bewustzijn neem je mee in je lichaam waardoor je jouw lichaam weer voelt. Jouw bewustzijn gaat wakker worden. Door diep te ontspannen kom je in verbinding bij jezelf.

Geluid komt op verschillende manieren bij ons binnen, bewust en onbewust, het doet iets met ons. Tijdens een soundgift wordt er gewerkt met geluid dat bewust en onbewust, door gerichte intentie, healing geeft op meerdere niveau’s.

Binnen een veilige en vertrouwde sfeer wordt er op een liefdevolle manier gewerkt. Hierbij wordt aandacht besteed aan datgene waar je aan wilt werken en dat wat er op dit moment speelt in jouw leven. Je ervaart de soundgift liggend op een bed, met desgewenst een deken. De verschillende healingdrums, instrumenten en klankschalen hebben een enorme kracht die mensen op een zachte manier dragen.

Het monotone ritme, met zo’n 180 tot 220 slagen per minuut, balanceert de hersengolven en brengt diepe ontspanning. De alpha en theta golven worden sterker. Deze golven zorgen voor diepe ontspanning, informatieopname, creativiteit en toegang tot de droomwereld. De beta golven, die verbonden zijn met het waak-bewustzijn, maar ook stress en angst, verminderen in kracht. Een bewust en gericht gebruik van een lichte tot diepere trance is voeding voor het lichaam. Dit maakt het zelf genezend vermogen in het lichaam wakker.

Door het werken met de healingdrum wordt het immuunsysteem actiever, stress smelt weg en de stroom van inspiratie en creativiteit worden groter. Kortom een Soundgift brengt ontspanning, laat stress uit het lichaam los, stimuleert het zelf genezend vermogen van het lichaam en heeft een balancerend en genezend effect op de menselijke geest.

Gebruikte instrumenten bij een Soundgift;
Ik ben de bevoorrechte gebruiker/hoeder van 4 healingdrums en een moederdrum.
Een healingdrum is een drum gemaakt met de intentie te helen. Ik had de drums eerst gemaakt om mezelf te helen om ze daarna te mogen gebruiken om anderen te ondersteunen en te helen.
Hieronder een beschrijving van de drums en hun werking:

De Bizondrum werkt aardend, voedend en helend. De bizon vraagt je om dankbaar te zijn voor alles wat je kunt ontvangen en geven aan jezelf en anderen. Hij nodigt je uit om te gaan staan op een liefdevolle manier en aanwezig te zijn in jezelf.
De Edelhertdrum brengt heling op een liefdevolle en zachte manier. Het Edelhert vraagt je om jezelf te respecteren, lief te hebben en vooral niet te veroordelen. Laat de zachtheid voor jezelf weer stromen en geniet van alles in jezelf.
De Paardendrum werkt aardend en uitnodigend. Het paard vraagt je om jouw eigen kracht te vinden, jouw talenten en kwaliteiten te eren en weer te gaan spelen en te genieten van de schoonheid die de wereld je biedt.
De Everzwijn dubbeldrum werkt aardend en werkt diep in op gevoelslagen.
Het everzwijn, is een stille aardende kracht, die goed instaat is daar te komen waar nodig is. Hij nodigt uit om gevoelens te laten zijn en maakt van kwetsbaarheid een kracht.

Mijn stem en klank gebruik ik ook om te helen. Door klank te geven met intentie ontstaat er een helende trilling die het lichaam binnengaat en daar de balans weer helpt herstellen. Hierdoor kunnen het fysieke lichaam en energetische lichaam weer resoneren op een optimale manier die jouw gezondheid bevorderen.

Eigen verantwoordelijkheid
Belangrijk in het hele traject is dat jij zelf verantwoordelijk bent voor de realisatie van het gewenste resultaat in je dagelijks leven. Wezenlijke antwoorden liggen in onszelf te wachten om ontdekt te worden. Door je eigen verantwoordelijkheid op te pakken, neem jij het roer van jouw leven weer in handen en vaar je niet langer stuurloos rond.

Share This