Taking too long? Close loading screen.

Trainingen

Innerchanges biedt verschillende trainingen aan waaronder Drumcirkel, Drummakingweekend,Zweethutceremonies Midden Nederland  , Soundgiftconcerten , en  Ontdek en ontmoet je stem trainingen.

 

Drumcirkel

Van oudsher komen mensen tijdens hun leven in cycli bij elkaar om te ontmoeten, te delen, te verbinden en te genieten. De drumcirkels volgen ook deze cyclus van het leven. Als er gedrumd wordt in dankbaarheid en liefde, voor alles wat ons gegeven is door moeder aarde en onze medemensen, voltooien wij een cyclus van leven en begint er automatisch een nieuwe cyclus.

Door te drummen wordt alles in beweging gebracht en vindt er een stroomversnelling plaats van de energie. De energie wordt opgewekt en gaat weer stromen. Zoals de maan verantwoordelijk is voor eb en vloed in de oceaan heeft ze ook een invloed op ons mensen. Om die reden wordt er vaak tijdens, vlak voor of vlak na een volle maan een drumcirkel georganiseerd. Klik op het evenement voor meer informatie.

Drummaking weekend

Tijdens dit weekend ga jij jouw eigen healing drum maken. De intentie en innerlijke roep om jouw eigen healing drum te maken wordt in dit weekend vormgegeven en gecreëerd. We gaan naar ons diepste gevoel om van daaruit jouw healing drum vorm te geven. Er zal een zweethut gegeven worden die jouw proces zal ondersteunen. Elk weekend is het hout en de huid voor jouw healingdrum anders. Hieronder is te lezen wat de mogelijkheden zijn.

Het frame dat bij jou past zal je het meest aanspreken. Het hout kan van elke boom zijn. De meeste voorkomende houtsoorten zijn: berk, es, els, ceder, spar of kersenhout. De huiden zijn altijd aangepast en afgestemd op het betreffende weekend. Veel voorkomende huiden zijn van de volgende dieren: edelhert, damhert, bizon, schotse hooglander, everzwijn en paard.  Elke houtsoort en huidsoort neemt een andere uitnodiging met zich mee. Klik op het evenement voor meer informatie.

Zweethutceremonie Midden Nederland

Een zweethutceremonie zorgt er voor dat je lichaam en geest op verschillende niveaus worden gereinigd. Dit gebeurt op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Een zweethut ceremonie kan je lichaam en geest reinigen van zaken die niet meer voedend zijn. Je wordt uitgenodigd om bewust contact te maken met je lichaam en geest. Zodat oude niet meer voedende ideeën, gewoontes en/of patronen kunnen worden los gelaten, transformeren en veranderen.
In de donkere zweethut word je door de warmte uitgenodigd, om je aandacht volledig op jezelf te richten en contact te maken met je lichaam. Door het verstillen in jezelf kun je de verbinding met jezelf vergroten en jouw innerlijke wijsheid wakker maken.
Zaken kunnen voor jezelf weer helder worden, zodat je deze na de zweethut in het dagelijks leven kunt integreren.
Klik op het evenement voor meer informatie.

Soundgift

Een Soundgiftconcert ervaar je liggend op je eigen matje, met een deken en warme sokken. Terwijl jij daar comfortabel ligt breng je jouw aandacht. Je gedachten en gevoelens naar binnen, in jezelf en in je lichaam. Mijn ervaring leert mij dat klanken helpen ontspannen en je lichaam, geest en ziel voeden. Ze ondersteunen je om dichter bij jezelf te komen. Helemaal in het nu te zijn. Te genieten van wat er is en te beleven valt in je lichaam. Het mooie aan klank en trilling vind ik, dat het als een massage voor je lichaam ervaren kan worden. Dat zonder je handen te gebruiken. Klanken komen jou energieveld binnen en resoneren daar waar nodig in je lichaam, je geest of je ziel, zodat je bewust wordt. Los kan laten wat niet dient en nog meer kan genieten en ontspannen in jezelf in het moment.

Klik op het evenement voor meer informatie.

Ont-dek en ont-moet je stem trainingen

Vaak is onze stem bedekt, door alle opgedane levenservaringen tot nu toe. We worden geboren als parels, prachtig schitterend en wijs, maar na verloop van tijd lukt het vaak niet meer die parel, die we allemaal in essentie zijn, net zo te laten schijnen als toen we geboren waren. We leren ons niet meer te uiten, maar op te kroppen, het voor ons te houden. Als we wat zeggen het gewenste antwoord te geven, in plaats van wat er werkelijk op ons hart ligt.

In deze workshop ont-dek je wat het is dat je tegenhoudt en kun je het transformeren omdat je het niet meer hoeft te bedekken. In het verdiepend vervolg ont-moet je jouw stem en maak je de weg vrij vanaf nu je stem vrij te gebruiken. Jij mag jouw stem laten horen en aan jezelf tonen en genieten van de schoonheid. Zodat jij jezelf makkelijker kan uitdrukken in elke situatie. Beleef de kracht van jouw prachtige stem en meld je aan.

Klik op het evenement voor meer informatie.

Share This