Taking too long? Close loading screen.

Trainingen

Innerchanges biedt verschillende trainingen aan waaronder Drumcirkel, Drummakingweekend, Awakeningsoundsconcert en Ontdek je stem.

 

Drumcirkel

Van oudsher komen mensen tijdens hun leven in cycli bij elkaar om te ontmoeten, te delen, te verbinden en te genieten. De drumcirkels volgen ook deze cyclus van het leven. Als er gedrumd wordt in dankbaarheid en liefde, voor alles wat ons gegeven is door moeder aarde en onze medemensen, voltooien wij een cyclus van leven en begint er automatisch een nieuwe cyclus.

Door te drummen wordt alles in beweging gebracht en vindt er een stroomversnelling plaats van de energie. De energie wordt opgewekt en gaat weer stromen. Zoals de maan verantwoordelijk is voor eb en vloed in de oceaan heeft ze ook een invloed op ons mensen. Om die reden wordt er vaak tijdens, vlak voor of vlak na een volle maan een drumcirkel georganiseerd. Klik op het evenement voor meer informatie.

Drummaking weekend

Tijdens dit weekend ga jij jouw eigen healing drum maken. De intentie en innerlijke roep om jouw eigen healing drum te maken wordt in dit weekend vormgegeven en gecreëerd. We gaan naar ons diepste gevoel om van daaruit jouw healing drum vorm te geven. Er zal een zweethut gegeven worden die jouw proces zal ondersteunen. Elk weekend is het hout en de huid voor jouw healingdrum anders. Hieronder is te lezen wat de mogelijkheden zijn.

Het frame dat bij jou past zal je het meest aanspreken. Het hout kan van elke boom zijn. De meeste voorkomende houtsoorten zijn: berk, es, els, ceder, spar of kersenhout. De huiden zijn altijd aangepast en afgestemd op het betreffende weekend. Veel voorkomende huiden zijn van de volgende dieren: edelhert, damhert, bizon, schotse hooglander, everzwijn en paard.  Elke houtsoort en huidsoort neemt een andere uitnodiging met zich mee. Klik op het evenement voor meer informatie.

Klankhealing

Ik nodig je hierbij van harte uit om tijdens de klankhealing helemaal te ontspannen en je lichaam tot rust te laten komen. Even helemaal niks, heerlijk ontspannen op het geluid van de klankschaal, de drum en alle instrumenten.

Klik op het evenement voor meer informatie.

Ontdek je stem

Vaak is onze stem bedekt, door alle opgedane levenservaringen tot nu toe. We worden geboren als parels, prachtig schitterend en wijs, maar na verloop van tijd lukt het vaak niet meer die parel, die we allemaal in essentie zijn, net zo te laten schijnen als toen we geboren waren. We leren ons niet meer te uiten, maar op te kroppen, het voor ons te houden. Als we wat zeggen het gewenste antwoord te geven, in plaats van wat er werkelijk op ons hart ligt. Klik op het evenement voor meer informatie.

Share This