Ratel kersenhout van schimmel paard

40,00

Ratel kersenhout van schimmel paard

Deze ratel van kersenhout met een prachtige schimmel paardenhuid. Heeft een zachte en warme klank en neemt je mee naar de diepte van je buik. Om te ervaren wat er allemaal aanwezig is. De kers nodig je uit in alle onschuld te groeien op alle niveaus in jezelf. Zodat het paard je de kracht kan tonen die er in jou huist. Is deze Ratel van kersenhout van schimmel paard voor jou?

1 op voorraad

Beschrijving

Ratel kersenhout van schimmel paard

Gemaakt van natuurlijke materialen, met aandacht zorg en liefde gecreëerd om de beste ervaring te geven.

Wat is een Ratel

Ratel kersenhout van schimmel paard. Ratels worden gebruikt in de native culturen als muziek instrument. Om bewust een healing te geven of  om op reis te gaan bij een Shamanic Journey of een innerlijke reis van de ziel. Door in hetzelfde ritme te spelen, wordt er een cadans gecreëerd. Die maakt dat de alfa golven in de hersenen geactiveerd worden. Hierdoor kan de bespeler van de ratel in een meditatieve staat zakken. Kunnen er beelden en gevoelens verschijnen die in het dag bewustzijn niet omhoog zouden komen. Elke ratel heeft een unieke klank. De ratel die bij jouw past, zal de ratel zijn die je het meest aanspreekt.

Kersenhout

Ratel kersenhout van schimmel paard. De Kersenboom staat voor de geboorte, leven, dood en wedergeboorte van een persoon. Kwetsbaar, maar tegelijkertijd ook mooi en inspirerend. Wanneer de kers je roept is dit een boodschap van geluk in het leven. De korte bloei van de zoete kers leert ons de tijd te waarderen die we samen met onze geliefden doorbrengen. Er is een prachtig Japans sprookje over kersenbomen. In de provincie Mimasaka ligt de stad Kagami en op de heilige tempelgrond staat al honderden jaren een heiligdom dat gewijd is aan Musubi-no-Kami. De God van Liefde en Huwelijk. Vlakbij stond ooit een prachtige oude kersenboom die Kanzakura - 'Heilige Kers' - werd genoemd en het was vanwege deze boom dat het heiligdom werd gebouwd. Het sprookje spreekt over geliefden die elkaar vonden, na een lange zoektocht, om het leven te vieren. De Japanse cultuur zegt dat als de Sakura-geest de verrukkelijke bloesemgeur verspreidt in het voorjaar, het tijd is om schoonheid en elegantie te vieren. De zoete kers staat symbool voor geluk, nieuw begin, onschuld en schoonheid.

Paardenhuid

Ratel kersenhout van schimmel paard. Het paard heeft een grote innerlijke kracht en uithoudingsvermogen. De krachtermen die bij een paard horen zijn. Kracht, vitaliteit, geloof en ze staat ook symbool voor het ego en van menselijke deugden. Het dier is in staat om veel obstakels te overwinnen en staat bekend als sterk en gebalanceerd. Je kunt het paard voortaan als krachtdier gebruiken wanneer je tegen een moeilijk moment aanloopt.

In sprookjes treden paarden vaak op als waarzeggende en over toverkracht beschikkende wezens. Denk aan het paard van Parcival in de Keltische legendes. Of aan het gevleugelde paard Pegasus, symbool voor de overwinning. Wanneer het om paarden gaat, dan is die kracht sterk aanwezig. Dat heeft deels te maken met de historische band tussen mensen en paarden. Waarbij paarden het van oudsher mogelijk maakten om te reizen, maar ook met de anatomie van het paard zelf.

Kristallen

Ratel kersenhout van schimmel paard Jade. Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hart chakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Ratel kersenhout van schimmel paard Bergkristal. De steen brengt chakra's weer in balans en de chakra's worden gezuiverd. Je energetische lichaam wordt beschermt tegen negatieve invloeden van mensen en straling van verschillende aard. Bergkristal stimuleert of kalmeert, afhankelijk van wat er nodig is. Het brengt harmonie en balans.

De stof en kleuren

Ratel kersenhout van schimmel paard. De stof van het touw is van katoen in de kleuren, rood, blauw en wit. De kleur rood brengt in deze aarde verbinding terwijl wit je verbindt met het universum. De kleur blauw ondersteund bij communicatie vanuit jezelf met alles om je heen. Zo nodigt deze ratel je uit om vanuit een basis in jezelf je te verbinden met het universum en jou waarheid te spreken vanuit innerlijke kracht, ondersteund door de paardenhuid. Is deze ratel kersenhout van schimmel paard voor jou?

Extra informatie

Gewicht 070 kg
Afmetingen 70 × 10 × 5 cm
Ratel

Met de handgemaakte ratels van natuurlijke materialen. Met liefde en aandacht gemaakt.

Paardenhuid

Het paard heeft een grote innerlijke kracht en uithoudingsvermogen. De krachtermen die bij een paard horen zijn. Kracht, vitaliteit, geloof en ze staat ook symbool voor het ego en van menselijke deugden

Kersenhout

De zoete kers staat symbool voor geluk, nieuw begin, onschuld en schoonheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ratel kersenhout van schimmel paard” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top menu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat