Een investering in jezelf

Innerchanges: gids naar verandering, verandering is jouw keuze!

Coaching is een investering in de vorm van tijd, geld en energie. Maar vooral is het een investering in jezelf! Ik maak onderscheid tussen tarieven voor particulieren, zelfstandig ondernemers en organisaties.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek voor mens, bedrijf en organisatie

In een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek dat 30 tot maximaal 45 minuten duurt leren we elkaar kennen. Ik ben benieuwd naar wat je wilt leren en ontwikkelen en wie je bent als organisatie, bedrijf en mens. Uiteraard leg ik uitgebreid uit wat mijn werkwijze als coach en therapeut is. Samen overleggen we wat nodig is om je persoonlijke en professionele leerdoelen te behalen. Mijn werkwijze is praktisch en resultaatgericht op basis van vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid.

Kennismaken kan op gewenste locatie en persoonlijk bij mij in mijn praktijkruimte. Het is natuurlijk ook mogelijk via Skype, Zoom, Microsoft Teams of een telefonisch consult. Neem contact met me op.

Hoe lang duurt een coachingstraject?

De meeste coaching trajecten beslaan zo’n 6 tot 12 gesprekken. Tussen de afspraken door heb je de tijd en ruimte om met de nieuwe inzichten, handvatten en vaardigheden te gaan oefenen. Een gesprek duurt meestal 1,5 uur tot 2 uur.  Afhankelijk van het aantal gesprekken duurt een coachingstraject gemiddeld tussen de 2 maanden en een halfjaar. In deze periode ontmoeten we elkaar gemiddeld om de 2 weken. Mocht je wat meer intensiteit willen om sneller resultaat te boeken dan is 1x per week ook een mogelijkheid. Coaching of therapie kan plaatsvinden in mijn praktijkruimte, op locatie (afhankelijk van de afstand) en online.

Behoefte aan een APK coachgesprek?

Het is aan te bevelen om na een coachingstraject gebruik te maken van een “APK” coachgesprek. Dit is een gesprek over jouw voortgang en ontwikkeling. De meeste mensen kiezen hiervoor na een aantal maanden. Om zo scherp te blijven op hun persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

 • APK coachgesprek 2 uur coachgesprek a € 165,- (incl. BTW)
 • APK coachgesprek 4 uur coachgesprek a € 330,- (incl. BTW)

Particuliere investering

Coaching is een investering in de vorm van tijd, geld en energie. Maar vooral is het een investering in jezelf! Ik maak onderscheid tussen tarieven voor particulieren, zelfstandig ondernemers en organisaties.

Wil je gratis en vrijblijvend kennismaken en alvast onderzoeken wat je leerdoelen zijn voor een mogelijk coachingstraject? Neem contact met me op en we plannen een afspraak in.

Kennismakingsgesprek +/- 30/45 min is gratis
Online sessie via Teams/ Skype / Zoom a € 85,- per uur (incl. BTW)
Losse Coaching sessie a € 85,- per uur (incl. BTW)

Coaching pakketten :

 • A coachpakket (gratis kennismaking & 8 uur coaching) a €645,- (incl. BTW)
 • B coachpakket (gratis kennismaking & 10 uur coaching) a € 805,- (incl. BTW)
 • C coachpakket (gratis kennismaking & 12 uur coaching) a € 955,- (incl. BTW)
 • APK coachgesprek (2 of 4 uur coaching) a € 165 of € 330,- (incl. BTW)
C.M.F.T. Sessie  (1 uur) € 85,- (incl. BTW)
Ademcoaching sessie a € 85,- per uur (incl. BTW)
Schelpen sessie a € 85,- per uur (incl. BTW)
Regressie therapie sessie a € 85,- per uur (incl. BTW)
Lichaamsgerichte therapie sessie a € 85,- per uur (incl. BTW)

Alle sessies zijn ook in pakketvorm, A,B,C beschikbaar
(via webshop te koop geef bij aankoop aan van welke vorm je gebruik wilt maken)

Betalingsmogelijkheden

Als in één keer betalen voor jou bezwaarlijk is, laat het mij dan weten, dan kunnen we een betaling in 2 of 3 termijnen afspreken.
(alleen geldig als je een coachpakket afneemt)

Voor mensen met weinig financiële middelen is er de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief begeleid en gecoached te worden. Stuur hiervoor je aanmeldingsmail naar [email protected]. Licht hierin jou situatie toe, hoe  wat en waarom, om hiervoor in aanmerking te komen. Per kwartaal is er maximaal 1 traject tegen dit gereduceerde tarief beschikbaar vol=vol.

Heb je een vraag over de tarieven of over de inhoud van de mogelijkheden? 
Vul het contactformulier in, stuur een mail of bel me. Ik help je graag verder.

Coaching op locatie?

De gesprekken vinden in principe plaats in mijn praktijkruimte in Soest.
In overleg is het ook mogelijk een coachtraject op een andere locatie te volgen. 
Afhankelijk van de locatie worden de kosten voor de huur, reistijd (uurprijs) en reiskosten (€ 0,29 per km, incl BTW) in rekening gebracht. Dit spreken we in goed overleg van te voren af.

Heb je een vraag over de tarieven of over de inhoud van de mogelijkheden? 
Vul het contactformulier in, stuur een mail of bel me. Ik help je graag verder.

Sessie voorwaarden

Eigen bedrijf:
Heb je een eigen bedrijf en wil je de sessie of training graag als particulier ervaren maar wel de factuur op je bedrijfsnaam? Dat is mogelijk en dan zijn de bovengenoemde prijzen exclusief 21 % BTW.

Voor alle sessies en trainingen geldt:
Voor een sessie of training op een andere locatie wordt € 0,29 per kilometer in rekening gebracht en geen reistijd binnen een straal van 20 kilometer.

Als de gemaakte afspraak wordt vergeten of minder dan 48 uur voor de sessie geannuleerd wordt dan zal Innerchanges de volledige afspraak in rekening brengen.

Vergoedingen en belastingaftrek

Particulieren kunnen op verschillende manieren hun kosten voor coaching of therapie (gedeeltelijk) vergoed krijgen:

Via de werkgever 

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachingstraject als veel effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken. 

Ziektekostenverzekering

Bij een aantal ziektekostenverzekeraars wordt coaching vergoed in het aanvullende verzekeringspakket. Kijk hiervoor de voorwaarden van je polis na. 

Via de Arbo-dienst van je bedrijf 

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Deze wet houdt in dat de werkgever bij uitval van de werknemer verplicht is om alles in het werk te stellen om het herstel van de werknemer te bevorderen. De werknemer op zijn beurt heeft de plicht en de verantwoordelijkheid om hieraan mee te werken. Coaching kan in het kader van de Wet Poortwachter ingezet worden ter verhoging van de psychische weerbaarheid. De kosten van het coachingstraject worden dan (over het algemeen) gedragen door de werkgever. Bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst. 

Via de belasting 

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten vaak als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. 
Voor meer informatie en of dit in jouw situatie ook geldt, kun je contact opnemen met de belastingdienst (Belastingtelefoon: 0800-0543 gratis).

Bedrijfskosten voor zelfstandigen 

De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Trainingen

(zie Evenementen voor de data en tickets):

 • Grote Drumcirkel Midden Nederland 2 uur online ticket € 20,-
  aan de deur € 22,50 en voor de (kleine portemonnee) 15,-(online)
  Drumcirkel 6 rittenkaart (1x gratis en 5 betalen) a € 112,50
  (in de webshop te koop)
 • Zweethut ceremonie Midden Nederland online ticket € 65,- aan de deur € 70,-
  Zweethut 6 rittenkaart (1x gratis en 5 betalen) a € 350,-
  (in de webshop te koop)
 • Innerchanges Zweethut weekend intensief( 2 dagen, 3 Zweethutceremonies ( incl. avond/nacht zweethut) incl. maaltijden en begeleiding € 250,- online en aan de deur € 275,-
 • Zweethut Vision Quest (3 dagen in de zweethut volledig begeleid en nog meer zie link, normale prijs €3300,- online nu slechts € 2929,-
 • Vision Quest in de natuur in Nederland ( 3 dagen en nachten volledig begeleid) nog veel meer extra zie link,
 • Drum Making Weekend van vrijdag tot zondag voor €350,- online en aan de deur € 375,-
 • De meeste trainingen zijn ook bij jou in de buurt te organiseren.Innerchanges staat open voor alternatieve voorstellen.

Zakelijke investering

Vrijblijvend kennismakingsgesprek voor mens, bedrijf en organisatie

In een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek dat 30 tot maximaal 45 minuten duurt leren we elkaar kennen. Ik ben benieuwd naar wat je wilt leren en ontwikkelen en wie je bent als organisatie, bedrijf en mens. Uiteraard leg ik uitgebreid uit wat mijn werkwijze als coach en therapeut is. Samen overleggen we wat nodig is om je persoonlijke en professionele leerdoelen te behalen. Mijn werkwijze is praktisch en resultaatgericht op basis van vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid.
Kennismaken kan op gewenste locatie en persoonlijk bij mij in mijn praktijkruimte. Het is natuurlijk ook mogelijk via Skype, Zoom, Microsoft Teams of een telefonisch consult. Neem contact met me op en we plannen een afspraak in.

De zakelijke tarieven zijn op aanvraag beschikbaar voor de volgende mogelijkheden:

 • Gratis kennismakingsgesprek oriëntatiegesprek van 30 tot 45 min
 • Coaching sessies en coaching trajecten
 • Disc Analyse en daarop gebaseerd een communicatiestijlen training
 • Effectief vergaderen
 • Kritiek versus Feedback
 • Effectief communiceren
 • Omgaan met agressie op de werkvloer
 • Unieke teambuilding de Hartslag

Voor organisaties, zelfstandig ondernemers en executives kan gekozen worden voor een uurtarief of een uitgebreider pakket aan diensten. Hiervoor hanteer ik een apart zakelijk tarief.

Nadat de wensen zijn verwerkt in het ontwerp en invulling van de training, wordt de prijs bepaald en toegezonden in een offerte op maat gemaakt ga daarbij uit van een minimaal zakelijk tarief van € 125,- per uur (excl. BTW)

Heb je een vraag over de tarieven of over de inhoud van de mogelijkheden? 
Vul het contactformulier in, stuur een mail of bel me. Ik help je graag verder.

Voor alle sessies en trainingen geldt:

Voor een sessie of training op een andere locatie wordt € 0,29 per kilometer in rekening gebracht en geen reistijd binnen een straal van 20 kilometer.
Als de gemaakte afspraak wordt vergeten of minder dan 48 uur voor de sessie geannuleerd wordt dan wordt de volledige afspraak in rekening gebracht.

Top menu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat