Ratel eikenhout van eland beschilderd

40,00

Ratel eikenhout van eland beschilderd

Deze ratel van eikenhout met een prachtige beschilderde Eland huid. Heeft een zacht wakker makende klank en neemt je mee naar je eigen hartenkracht. Om je innerlijke liefde en passie wakker te maken verbonden met alles in jezelf. De kristallen in de ratel maken je hoofd en hart leeg. De eik nodig je uit in je stabiele basis te staan. Zodat de wind je hart kan vullen en de draak je passie kan aanwakkeren en de eland je de liefde kan tonen die er in jou huist. 

1 op voorraad

Beschrijving

Ratel eikenhout van eland beschilderd

Gemaakt van natuurlijke materialen, met aandacht zorg en liefde gecreëerd om de beste ervaring te geven.

Wat is een Ratel

Ratel eikenhout van eland beschilderd. Ratels worden gebruikt in de native culturen als muziek instrument. Om bewust een healing te geven of  om op reis te gaan bij een Shamanic Journey of een innerlijke reis van de ziel. Door in hetzelfde ritme te spelen, wordt er een cadans gecreëerd. Die maakt dat de alfa golven in de hersenen geactiveerd worden. Hierdoor kan de bespeler van de ratel in een meditatieve staat zakken. Kunnen er beelden en gevoelens verschijnen die in het dag bewustzijn niet omhoog zouden komen. Elke ratel heeft een unieke klank. De ratel die bij jouw past, zal de ratel zijn die je het meest aanspreekt.

Eikenhout

Ratel eikenhout van eland beschilderd. Eik geassocieerd met kracht, stabiliteit en spiritualiteit. De eik is een boom die al eeuwenlang wordt geassocieerd met kracht, stabiliteit en spiritualiteit. In veel culturen heeft de eik een speciale betekenis en wordt hij gezien als een symbool van wijsheid en doorzettingsvermogen. Vanuit sommige tradities wordt de Eik beschreven als de deur tot de mysteriën en de bewaker van verhalen. Betrouwbare bescherming, magische kracht, veiligheid, waarheid. Het vermogen om de weg af te sluiten of te openen. Hij staat voor uithoudingsvermogen, rijpheid, voortreffelijkheid en welwillendheid.

Het dragen van een eikel ketting kan je in contact laten komen met de vrouwelijke energie van bosgodin Diana.
Eikengeesten, de Dryaden, werden afgebeeld als gerimpelde oude mannen, met een krachtige, humoristische persoonlijkheid. Bij mijn eigen beeldvorming past bij de Eik een oude wijze man.

De boomgeest van de Eik leert dat geven liefhebben is. Dat geven vanuit liefde gedaan moet worden.
Dagda (Keltische God) droeg een eiken knots en een harp van eikenhout om de vier seizoenen aan te roepen. Hij is verbonden met het noorden en het element Aarde.
Bij de Kelten wordt verteld dat in de Arthurlegende de toverstaf van Merlijn en het blad van de Ronde Tafel van eikenhout gemaakt zouden zijn.
De Druïden zouden onderwijs geven onder Eiken en in Heilige Valleien van Eiken. Laat deze Ratel eikenhout van eland beschilderd je ondersteunen op je innerlijke reizen.

Elandhuid

Ratel beschilderd Wilgenhout van Eland. De eland is er om jou te laten weten dat je jouw eigen keuzes mag en kunt maken. Ook als deze niet in lijn zijn met de mensen in je omgeving. Laat dit prachtige dier je inspireren om je eigen innerlijke koningin te vinden en te zijn.

Wanneer deze Eland ratel je roept dan is dit meestal om je te laten weten dat jij en alleen jij in de positie bent om keuzes te maken in het leven.
De Eland vertelt jou dat jij je op geen enkele manier hoeft te schamen. Niemand heeft het recht om jou onder druk te zetten. Onder iedereen worden uiteraard ook jouw vrienden of familieleden gerekend. Voel je vrij om anders te zijn. Jij hebt het recht om keuzes te maken die afwijken van de gebaande paden.

De Eland leert je om trots te zijn op jezelf en te staan voor wie jij echt bent.
Met andere woorden jouw individualiteit is jouw kracht. De trots en de kracht van een eland zijn buitengewoon imposant. Zijn gewei is het grootst van alle gehoornde dieren en doet dienst als een psychische antenne waardoor hij alle wijsheid bezit. Wanneer een eland brult galmt zijn kreet mijlenver en kunnen de omstanders niets anders dan hem horen. De eland zet je aan je eigen nek uit te steken en er luidkeels voor uit te komen dat je heel goed weet wat er gebeurt.

Schilderingen op de ratel

Deze Ratel eikenhout van eland beschilderd heeft aan een kant de wind geschilderd. Deze staat symbool voor winden van het leven. Er is wind en adem voor nodig om iets te laten groeien en te bewegen en het leven te laten bloeien.  Op de andere zijde staat een oud draak symbool wat de volgende betekenis heeft. De draak vertelt ons het verhaal dat je als je diep verbonden bent met de aarde je tot wasdom en rijkdom kan komen in dit mensenleven. Kortom nodigt deze ratel je uit om vanuit je eigen basis krachtig en diep verbonden met de aarde de adem, passie en licht kracht kan laten stromen in je leven.

Stof en kleuren

Ratel eikenhout van eland beschilderd is bedekt met katoen in de volgende kleuren wit, geel, rood en zwart. Deze kleuren gaan over de 4 kleuren van rassen die de mensen rijk zijn over de wereld, vanuit het native perspectief bekeken. Door deze 4 kleuren te verbinden in een ratel. Komt alles samen en ondersteunt deze ratel de eenheid in ons mensen.  Zo nodigt deze ratel je uit om vanuit je hart te verbinden met het universum en de aarde om je passie te gaan leven. Is deze Ratel eikenhout van eland beschilderd voor jou?

Extra informatie

Gewicht 070 kg
Afmetingen 070 × 10 × 5 cm
ratel

Met de handgemaakte ratels van natuurlijke materialen. Met liefde en aandacht gemaakt.

Elandhuid

De eland als krachtdier is er om jou te laten weten dat je jouw eigen keuzes mag en kunt maken. Ook als deze niet in lijn zijn met de mensen in je omgeving. Laat dit prachtige dier je inspireren om je eigen innerlijke koningin te vinden en te zijn.

eikenhout

De eik is een boom die al eeuwenlang wordt geassocieerd met kracht, stabiliteit en spiritualiteit. In veel culturen heeft de eik een speciale betekenis en wordt hij gezien als een symbool van wijsheid en doorzettingsvermogen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ratel eikenhout van eland beschilderd” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top menu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat