Ratel eikenhout van bruin paard

35,00

Ratel eikenhout van bruin paard

Deze ratel van eikenhout met een prachtige bruine paardenhuid. Heeft een aanwezige wakker makende klank en neemt je mee naar je eigen wilskracht. Om je innerlijke kracht wakker te maken. De kristallen in de ratel maken je hoofd leeg. De eik nodig je uit in je stabiele basis te staan. Zodat het paard je de kracht kan tonen die er in jou huist.

1 op voorraad

Beschrijving

Ratel eikenhout van bruin paard.

Gemaakt van natuurlijke materialen, met aandacht zorg en liefde gecreëerd om de beste ervaring te geven.

Wat is een Ratel

Ratels worden gebruikt in de native culturen als muziek instrument. Om bewust een healing te geven of  om op reis te gaan bij een Shamanic Journey of een innerlijke reis van de ziel. Door in hetzelfde ritme te spelen, wordt er een cadans gecreëerd. Die maakt dat de alfa golven in de hersenen geactiveerd worden. Hierdoor kan de bespeler van de ratel in een meditatieve staat zakken. Kunnen er beelden en gevoelens verschijnen die in het dag bewustzijn niet omhoog zouden komen. Elke ratel heeft een unieke klank. De ratel die bij jouw past, zal de ratel zijn die je het meest aanspreekt.

Eikenhout

Eik geassocieerd met kracht, stabiliteit en spiritualiteit. De eik is een boom die al eeuwenlang wordt geassocieerd met kracht, stabiliteit en spiritualiteit. In veel culturen heeft de eik een speciale betekenis en wordt hij gezien als een symbool van wijsheid en doorzettingsvermogen. Vanuit sommige tradities wordt de Eik beschreven als de deur tot de mysteriën en de bewaker van verhalen. Betrouwbare bescherming, magische kracht, veiligheid, waarheid. Het vermogen om de weg af te sluiten of te openen.
Hij staat voor uithoudingsvermogen, rijpheid, voortreffelijkheid en welwillendheid.

Het dragen van een eikel ketting kan je in contact laten komen met de vrouwelijke energie van bosgodin Diana.
Eikengeesten, de Dryaden, werden afgebeeld als gerimpelde oude mannen, met een krachtige, humoristische persoonlijkheid. Bij mijn eigen beeldvorming past bij de Eik een oude wijze man.

De boomgeest van de Eik leert dat geven liefhebben is. Dat geven vanuit liefde gedaan moet worden.
Dagda (Keltische God) droeg een eiken knots en een harp van eikenhout om de vier seizoenen aan te roepen. Hij is verbonden met het noorden en het element Aarde.
Bij de Kelten wordt verteld dat in de Arthurlegende de toverstaf van Merlijn en het blad van de Ronde Tafel van eikenhout gemaakt zouden zijn.
De Druïden zouden onderwijs geven onder Eiken en in Heilige Valleien van Eiken. Laat deze Ratel eikenhout van bruin paard je ondersteunen op je innerlijke reizen.

Paardenhuid

Ratel eikenhout van bruin paard. Het paard heeft een grote innerlijke kracht en uithoudingsvermogen. De krachtermen die bij een paard horen zijn. Kracht, vitaliteit, geloof en ze staat ook symbool voor het ego en van menselijke deugden. Het dier is in staat om veel obstakels te overwinnen en staat bekend als sterk en gebalanceerd. Je kunt het paard voortaan als krachtdier gebruiken wanneer je tegen een moeilijk moment aanloopt.

In sprookjes treden paarden vaak op als waarzeggende en over toverkracht beschikkende wezens. Denk aan het paard van Parcival in de Keltische legendes. Of aan het gevleugelde paard Pegasus, symbool voor de overwinning. Wanneer het om paarden gaat, dan is die kracht sterk aanwezig. Dat heeft deels te maken met de historische band tussen mensen en paarden. Waarbij paarden het van oudsher mogelijk maakten om te reizen, maar ook met de anatomie van het paard zelf.

Ratel eikenhout van bruin paard de stof en kleuren

De stof van het touw is van katoen in de kleuren, rood/oranje, blauw  en wit. Deze kleur rood brengt in deze aarde verbinding terwijl wit je verbindt met het universum. De kleur blauw ondersteund bij communicatie vanuit jezelf met alles om je heen. Zo nodigt deze ratel je uit om vanuit een basis in jezelf je te verbinden met het universum en jou waarheid te spreken vanuit innerlijke kracht. ondersteunt door de paardenhuid. Is deze ratel eikenhout van bruin paard voor jou?

Extra informatie

Gewicht 070 kg
Afmetingen 70 × 10 × 5 cm
Ratels

Met de handgemaakte ratels van natuurlijke materialen. Met liefde en aandacht gemaakt.

Paardenhuid

Het paard heeft een grote innerlijke kracht en uithoudingsvermogen. De krachtermen die bij een paard horen zijn. Kracht, vitaliteit, geloof en ze staat ook symbool voor het ego en van menselijke deugden Met de handgemaakte ratels van natuurlijke materialen. Met liefde en aandacht gemaakt.

Eikenhout

De eik is een boom die al eeuwenlang wordt geassocieerd met kracht, stabiliteit en spiritualiteit. In veel culturen heeft de eik een speciale betekenis en wordt hij gezien als een symbool van wijsheid en doorzettingsvermogen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ratel eikenhout van bruin paard” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top menu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat