Taking too long? Close loading screen.

 

 

 

 

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

Mijn naam is Erik Roesink geboren op 11 maart 1980 in Hengelo (ov). Voor mij is het leven zelf 1 grote leerschool van begin tot eind. In mijn huidige leven heb ik dan ook een belangrijk deel van mijn ervaringen opgedaan, buiten de reguliere studies, trainingen en workshops om.

Door de jaren heen heb ik geleerd hoe ik het beste kan omgaan met mijn fijngevoeligheid. Door mijn fijngevoeligheid kan ik de verschillende lagen ervaren die onze communicatie rijk is. Hierdoor kan ik dat wat, door ons als mens, onbewust niet uitgesproken wordt naar boven laten komen. Alles wordt op deze manier bespreekbaar en zo kan ik daar waar mogelijk en gewenst mensen ondersteunen in verschillende bewustwordingsprocessen.  De lessen die ik geleerd heb en dagelijks nog leer, hebben mij geïnspireerd dit prachtige werk te doen om mensen te begeleiden, te trainen en te coachen.

Andere mensen kunnen hele mooie spiegels zijn, als je durft te kijken. Wat mij raakt, in dit mooie werk, is dat iedereen mij wat te vertellen heeft en mij vele spiegels geeft. Heel simpel door wat ze mij laten zien in het moment. Waar ze op dat moment bijvoorbeeld tegen aanlopen, waar hun uitdagingen liggen of wat hun patronen zijn. Daar leer ik ook elke dag weer van.

Mijn opleiding tot holistisch Coach en Therapeut heeft mijn werkwijze verder verdiept en vergroot. Daar komt bij dat mijn reizen naar Egypte en verschillende Vision Quests die ik heb gedaan in de afgelopen jaren mij dichter bij mezelf hebben gebracht en verder op mijn levenspad. Ik mag graag leven met de motto’s:

  • “Luister naar je hart, er is niets anders dat je kan doen om bij jezelf te komen”.
  • “Het leven zelf is een ontwikkel- en ontdekkingstocht vol met verrassingen”.

Mijn motivatie, inspiratie en passie
De Sjamanistische levensvisie en rituelen, de natuur en mijn dierbare familie en vrienden zijn voor mij grote inspiratie bronnen. Ik ben erg rijk en dankbaar met deze liefdevolle vriendschappen om me heen. De Drum Making Weekenden en Moederdrums die ik mag begeleiden, de drumcirkels die ik mag geven, inspireren mij om mezelf te blijven ontwikkelen. Naar een zweethut gaan, boswandelingen en de natuur voeden mij en laten mij continue weer het leven zien in alles. Uit mijn enthousiasme voor het leven, leergierigheid in alles wat met mensen te maken heeft en mijn speelsheid haal ik mijn passie.

Mijn doel
Ik hoop met mijn bedrijf Innerchanges een bijdrage te leveren aan een mooiere bewustere wereld. Ik sta graag voor verandering van binnenuit, want alleen zo kan er iets veranderen in de buitenwereld dat blijvend is. Zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden en visa versa. Deze levensvisie is voor mij de basis van waaruit ik leef en werk.

Voorstellen in beeld en geluid
Onder aan deze pagina een video waarin ik me voorstel. Veel kijk plezier.

Dankwoord
Graag wil ik mijn dank uit spreken aan 3 mensen die mij geholpen hebben bij het totstandkoming van deze website: Antal Hendrix-van Spronsen voor het maken van deze website, Ursula Goedhart voor het aanmoedigen, reflecteren en de tekstuele support en Helen Simmelink voor het beschikbaar stellen van zulke mooie foto’s. Hartelijk dank!

Ik hoop je te mogen ontmoeten tijdens een training, een persoonlijke sessie of traject of ergens in de wijde wereld!

Met hartsgroet,
Erik Roesink

Hieronder staan mijn social media pagina’s, voel je welkom om me ook daar te ontmoeten.

Share This