The Monkeymind Jaartraining MM2

The Monkey mind workshop Narcisme

The Monkey mind workshop Narcisme

Uit de schaduw treden van narcisme.... pfff dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Dat vraagt om te stappen uit een blinde vlek, is het niet? Klein gehouden worden door misleiding en manipulatie - je voelt je verdoofd! Niet wetende meer wie je bent. Je eigenwaarde kan aangetast zijn en het pad dat je bewandelt is onduidelijk. Je zelfvertrouwen en zelfbeeld is soms ver te zoeken. Hoe nu verder? Waar begin je? En nog belangrijker hoe zorg je ervoor dat dit je niet nog een keer overkomt?

Wil jij uit die grijze wolk stappen, zicht krijgen op de dynamiek. Een eerste stap zetten weg uit de sferen van narcisme? Zoek dan niet verder! Deze workshop zal je dat geven wat je zoekt om van brein naar gevoel te gaan. Zodat jij weer kan kiezen vanuit je ware zelf. Je gaat ontdekken wie je bent en maakte de eerste stappen om vrede met je verleden te hebben. Deze heling en inzichten brengt je dichter bij je werkelijke essentie! Je leven krijgt een heldere vorm en wordt weer de rijkdom die het bedoeld is te zijn, volledig en verbonden in vrijheid!

Het label narcist wordt vaak zo makkelijk geplakt, maar wat houdt het precies in? Hoe werkt het? Wat vraagt het van je? Dat leer je allemaal in deze workshop. Leer om een eerste stap te zetten naar gezonde keuzes vanuit jezelf zonder afhankelijk te zijn van de ander.

The Monkey Mind workshop Narcisme herinnert je weer om bewuste keuzes te gaan maken. Iets wat je altijd al deed. Door van je brein naar gevoel te gaan. Je zult eerder herkennen wat toxisch is en je niet dient.

Als je eens bedenkt dat wij elke dag, ongeveer 50.000 verschillende gedachten hebben. Je zou je kunnen voorstellen dat elke gedachte een tak is. Dat jij, of in ieder geval de aandacht van je bewuste geest, een aap is. Die de hele dag van “denktak” naar “denktak” slingert. Dit klinkt misschien leuk en vrolijk. Maar onze gedachten zijn vaak gevuld met angst vanuit pijn en trauma delen. Die analogie van die aap is natuurlijk prachtig, maar het is knap vervelend als deze aap over onze gedachten heerst.
Terwijl ons gevoel, onze authentieke ik, ons bewustzijn de leiding zou mogen hebben. Hier zit een waardevolle lessen in. Je bewustzijn is heel trouw aan wat jij nodig hebt.
Tijdens de Monkeymind jaartraining gaan we hier dieper op in en nog veel meer. Klik hier voor meer info.

"Het doorvoeren van innerlijke veranderingen in je leven hoeft niet veel “werk” te zijn. Of een moeilijk en pijnlijk proces. Het kan ook een avontuur zijn! Jij kunt je eigen avonturier zijn! Je eigen schatgraver! "

 

Waarom The Monkey Mind workshop Narcisme

Deze workshop geeft de inzichten om de complexiteit van narcistisch gedrag te leren herkennen en begrijpen; beide kanten worden besproken die van de dader en ook het slachtoffer en de nadelige effecten daarvan.
In deze workshop kijken we naar zaken als:
• Hoe herken je het verschil tussen gezond narcisme en dwangmatig narcisme.
• Wat trekt een narcist aan in de ander?
• Wat is de aantrekkingskracht tussen jager en prooi?
• Hoe narcistisch gedrag vroeg in een relatie te herkennen.
• Waarom hebben narcisten slachtoffers nodig als "narcistische voorraad"?
• De effecten van narcistisch misbruik op het slachtoffer.
• Begrijp de significante effecten van een opvoeding door en/of een hechte relatie met een narcist.

The Monkey Mind | workshop Narcisme leert je om bewustere keuzes te gaan maken. Door van je brein naar gevoel te gaan. Je zult veel eerder herkennen wat je blinde vlek is. Als deze zichtbaar is kan je vanuit een nieuwe beweging andere relaties buiten jezelf aangaan. Relaties die meerwaarde geven. Dit geeft rust! Sluit beter aan bij wie jij als persoon werkelijk bent!


Voor wie is The Monkey Mind workshop Narcisme

We kennen allemaal wel iemand die dit gedrag vertoont, in mindere of extreme mate. Dit maakt de omgang met dit soort mensen soms lastig. Je weet niet wat je kan verwachten van deze persoon. Je loopt op je tenen. Je voelt je onveilig en er is helaas geen vertrouwen meer. Wanneer jij wilt leren omgaan met narcisten.  Dan is het waardevol om inzichten te krijgen hoe narcisme werkt. Dit helpt je om gezondere keuzes te maken. Je weet daarmee je grenzen beter aan te geven en voor jezelf te zorgen.

In The Monkey Mind workshop narcisme gaan we in op;
1. Echt begrip krijgen van het gedrag dat verband houdt met een narcistische persoonlijkheidsstoornis.
2. Begrijpen hoe narcisten verleiding en manipulatie gebruiken om hun slachtoffers in hun grip te houden.
3. Inzicht krijgen hoe je narcisme kunt herkennen en vervolgens hoe je weerbaarder kunt worden binnen de relatie, of daarbuiten, mocht je besluiten de relatie te beëindigen.
4. In een veilige setting daadwerkelijk oefenen hoe er mee om te gaan, zodat je praktische ervaring opdoet wat er werkelijk in jezelf gebeurt.

Deze workshop is voor jou als je uit de schaduw van narcisme wilt treden!

 

Locatie en tijd The Monkey Mind workshop Narcisme:

Je bent van harte welkom op 17 maart 2023 | 10 uur - 16.00 uur | industrieweg 11E- Maartensdijk | Utrecht

Gratis parkeren, Goed bereikbaar met OV , Lunch inbegrepen
*Inclusief lunch - zijn er allergie of dieetwensen, dan horen wij dit graag vooraf!


The Monkey Mind workshop Narcisme Investering in jezelf

De prijs is € 75,00 euro per persoon.*

*Na je betaling online is je aanmelding definitief. Vermeld in de opmerking van je ticket wanneer er allergie of dieetwensen zijn.
We hopen je te mogen ontmoeten bij The Monkey Mind Workshop Narcisme

Aanbieding: 

Elke workshop die je volgt van de Monkey Mind geeft je €25,- korting op de prijs van The Monkey Mind jaartraining.
Wanneer je alle workshops volgt van The Monkey Mind dan krijg je in totaal €150,- korting op de prijs van de jaartraining.

Dus waar wacht je op? Meld je daarom nu aan, wij ontmoeten je graag.

Hartsgroet,
Joanne May & Erik Roesink

 

Datum

17 mrt 2023
Verlopen!

Tijd

Vanaf 09.30 uur is de deur open
10:00 - 16:00

Kosten

€74,00

Locatie

Monkeymind
Monkeymind
industrieweg 11e, 3738 JW, Maartensdijk, Utrecht
Website
https://innerchanges.nl

Organisator

Erik Roesink
Erik Roesink
Telefoon
+31(0)6-44116706
Email
[email protected]
Website
https://innerchanges.nl/erik-roesink/

Andere Organisatoren

Innerchanges
Innerchanges
Telefoon
+31(0)644116706
Email
[email protected]
Website
https://innerchanges.nl
Top menu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat