The Monkeymind Jaartraining MM2

The Monkey mind workshop Verslaafd aan de liefde

The Monkey mind workshop Verslaafd aan de liefde

De zoektocht naar liefde en erkenning komt voort uit een fundamentele zelfafwijzing. Die we proberen te compenseren in onze zoektocht naar waardering van anderen. Maar dat werkt averechts: het maakt ons vaak juist onzekerder en dus steeds afhankelijker. Zo ontstond er een verslaving aan liefde, erkenning en de veiligheid van een relatie. Dit hebben we ook niet geleerd van onze ouders, want zij wisten het ook niet.

Wil jij uit die grijze wolk stappen van afhankelijkheid? Van overleven naar leven gaan? Weg uit de sferen van validatie buiten jezelf? Zoek dan niet verder! The Monkey Mind workshop Verslaafd aan de liefde zal je dat geven wat je zoekt om van brein naar gevoel te gaan. Zodat jij weer kan kiezen vanuit je ware zelf. Je gaat ontdekken wie je bent en er ontstaat vrede met je verleden. Deze bewustwording brengt je dichter bij je werkelijke autonomie! Je leven krijgt vorm en wordt weer de rijkdom die het bedoeld is te zijn, volledig en verbonden!

Welke beslissingen neem je op basis van je inzichten? Welke acties neem je op de punten waar je controle hebt? Wat doe je om naar acceptatie te gaan? Het is nu eenmaal zoals het is! Of kun je toch invloed hebben? Tijdens de workshop van "The Monkey Mind" gaan we naar herkenpunten en zelf inzichten wat jij nodig hebt om eerst jezelf te accepteren, vanuit je eigen bron van zelfliefde.

The Monkey Mind workshop Verslaafd aan de liefde leert je om bewuste keuzes te gaan maken. Door van je brein naar gevoel te gaan. Je zult veel eerder herkennen waar je veiligheid buiten jezelf zoekt!

Als je eens bedenkt dat wij elke dag, ongeveer 50.000 verschillende gedachten hebben. Je zou je kunnen voorstellen dat elke gedachte een tak is. Dat jij, of in ieder geval de aandacht van je bewuste geest, een aap is. Die de hele dag van “denktak” naar “denktak” slingert. Dit klinkt misschien leuk en vrolijk. Maar onze gedachten zijn vaak gevuld met angst vanuit pijn en trauma delen. Die analogie van die aap is natuurlijk prachtig, maar het is knap vervelend als deze aap over onze gedachten heerst. Terwijl ons gevoel, onze authentieke ik, ons bewustzijn de leiding zou mogen hebben. Hier zit een waardevolle lessen in. Je bewustzijn is heel trouw aan wat jij nodig hebt.

"Het doorvoeren van innerlijke veranderingen in je leven hoeft niet veel “werk” te zijn. Of een moeilijk en pijnlijk proces. Het kan ook een avontuur zijn! Jij kunt je eigen avonturier zijn! Je eigen schatgraver! "

 

Waarom The Monkey Mind workshop Verslaafd aan de liefde

Alles waar je naar zoekt, zit in jezelf. We zoeken constant buiten onszelf naar antwoorden. We zoeken zoveel dingen buiten onszelf: bevestiging, voldoening, toestemming, liefde. We baseren ons geluk op factoren die we niet kunnen controleren en ons leven wordt gevuld met onvervulde verwachtingen.

 

Pijn of plezier, vreugde of ellende, pijn of extase, gebeurt alleen in jou! Menselijke dwaasheid is dat mensen altijd proberen om vreugde van buitenaf te halen. Je kunt buiten gebruiken als stimulans of trigger, maar het echte werk komt van binnenuit.

 

We kunnen onszelf bevestiging, voldoening, toestemming en liefde geven. Paradoxaal genoeg, als we deze dingen aan onszelf geven, is de kans groter dat we ze van andere mensen krijgen.
The Monkey Mind | workshop "verslaafd aan de liefde" leert je om bewuste keuzes te gaan maken. Door van je brein naar gevoel te gaan. Je zult veel eerder herkennen wat je blinde vlek is. Als deze zichtbaar is kan je vanuit een nieuwe beweging andere relaties buiten jezelf aangaan. Relaties die meerwaarde geven. Dit geeft rust! Sluit beter aan bij wie jij als persoon bent!


Voor wie is The Monkey Mind Workshop Verslaafd aan de liefde

We vragen het van onze ouders, een geliefde, vrienden, kennissen, leeftijdsgenoten, mentoren, leraren en vreemden. Maar de laatste plaats waar we meestal naar validatie zoeken, is van binnen uit. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan! We hebben allemaal een diepe behoefte om te worden gevalideerd. Maar het laat dat alleen los wanneer we de meest volledig zelf uitgedrukte, no-bullshit-versie van onszelf worden. In deze workshop bekijken we de volgende onderwerpen:

   Zelfacceptatie, acceptatie van je eigen realiteit. Authenticiteit wordt de toeschouwer van jouw handelen in acceptatie in plaats van afwijzing van jezelf . Werkelijk stoppen met de mantel der liefde.

The Monkey Mind Workshop Verslaafd aan de liefde wat kan je leren in deze workshop;

1. Krijg een echt begrip van het gedrag dat verband houdt met liefde buiten jezelf zoeken.

2. Begrijp hoe je een blinde vlek hebt in eigen realiteit en handelen.

3. Inzicht krijgen hoe je zelfacceptatie kunt integreren in je leven.

Deze workshop is voor jou wanneer je de afhankelijkheid wilt loslaten laten van liefde zoeken buiten jezelf. Wilt beginnen met liefde vinden in jezelf.


Locatie en tijd The Monkey Mind workshop Verslaafd aan de liefde
:

Je bent van harte welkom op 7 april 2023 | 10 uur - 16.00 uur | Industrieweg 11E, Maartensdijk

Gratis parkeren, Goed bereikbaar met OV , Lunch inbegrepen

 *Inclusief lunch - zijn er allergie of dieetwensen, dan horen wij dit graag vooraf!


The Monkey Mind workshop Verslaafd aan de liefde Investering in jezelf

De prijs is € 75,00 euro per persoon.*

*Na je betaling online is je aanmelding definitief. Vermeld in de opmerking van je ticket wanneer er allergie of dieetwensen zijn.
We hopen je te mogen ontmoeten bij The Monkey Mind Workshop Verslaafd aan de liefde

Aanbieding: 

Elke workshop die je volgt van de Monkey Mind geeft je €25,- korting op de prijs van The Monkey Mind jaartraining.
Wanneer je alle workshops volgt van The Monkey Mind dan krijg je in totaal €150,- korting op de prijs van de jaartraining.

Dus waar wacht je op? Meld je daarom nu aan, wij ontmoeten je graag.

Hartsgroet,
Joanne May & Erik Roesink

 

Datum

07 apr 2023
Verlopen!

Tijd

Vanaf 09.30 uur is de deur open
10:00 - 16:00

Kosten

€75,00

Locatie

Monkeymind
Monkeymind
industrieweg 11e, 3738 JW, Maartensdijk, Utrecht
Website
https://innerchanges.nl

Organisator

Erik Roesink
Erik Roesink
Telefoon
+31(0)6-44116706
Email
[email protected]
Website
https://innerchanges.nl/erik-roesink/

Andere Organisatoren

Innerchanges
Innerchanges
Telefoon
+31(0)644116706
Email
[email protected]
Website
https://innerchanges.nl
Top menu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat