Zweethut Vision Quest

Ben je op zoek naar een zweethut Vision Quest ceremonie in Nederland?

Centraal in het zuiden van Nederland in de provincie Noord Brabant op in het pittoreske Riethoven, staan in het bos de zweethutten van de zweethut ceremonie Zuid Nederland van Innerchanges.

Herken je je in het volgende?

Soms word je door iets geraakt en voel je aan alles in jezelf dat het tijd is om het anders te doen. Te veranderen, maar je weet niet hoe. Je hart en ziel weten dat het tijd is, maar je hoofd sputtert tegen! Je hoofd komt met de meeste bizarre of (logische redenen) waarom je het niet zou moeten doen.
Ik nodig je van harte uit om je te durven laten raken. Neem de stap die nodig is om de beste versie van jezelf te zijn. Dat ben jij toch dubbel en dwars waard, jij prachtig mens.

De zweethut Vison Quest ceremonie Zuid Nederland ‘een thuiskomen in jezelf en je lichaam’. 

 

Wat is een zweethut Vision Quest bij Innerchanges?

Sinds twee jaar biedt Innerchanges een zweethut Vision Quest aan, uniek in Nederland! Tijdens deze natuurretraite verblijf je 2,5 dagen onafgebroken in de geborgenheid van een zweethut. Ontmoet in het donker je eigen licht en kom als herboren weer naar buiten. Volledig ondersteund door een team van begeleiders die 24/7 over je waken. Buiten de zweethut, brand het heilige vuur om je te ondersteunen tijdens je overgangsrite.

Een zweethut Vision Quest is een unieke reis, bezinningstocht, die je zelf maakt. Uit ervaring kan ik je vertellen dat het een verdiepende, intensieve reis naar binnen kan zijn. Durf met volledige aandacht naar alles in jezelf het “goede”, het “slechte” en het “lelijke” te kijken. Deze aandacht maakt alles mooier. De kracht en werking van een zweethut Vision Quest ligt vooral in de aandacht die je eraan geeft. Door je open te stellen in jezelf kun je je weer bewust worden van je ziel en je missie in dit leven. Je kan ook je eigen innerlijke kracht en kwetsbaarheid ervaren en dit kan een diepe verbondenheid geven met alles in je lichaam, de natuur en alle elementen. Een unieke natuurretraite die je in de geborgenheid van de zweethut ervaart.

 

Wat kan een zweethut Vision Quest jou opleveren

Je gaat werkelijk dingen anders doen.
Bewuster van je eigen lichtkracht.
Je ervaart meer verbinding met de natuur, in al zijn kracht en rauwheid.
Er ontstaat een diepere verbinding met jezelf en spirit.
Je kunt meer focus en rust ervaren in je denken.
Je kracht en passie gaan weer stromen.
Je krijgt zicht en inzicht over jezelf, patronen en innerlijke structuren.
Je hebt losgelaten wat je niet langer dient.
Intenties worden duidelijker en wat de volgende stappen zijn.
Jouw levens-, zielsmissie in dit leven wordt helder(-der).

De oorsprong van de zweethut ceremonie hebben we te danken aan de Native Americans. Er zijn vele bekende stammen, enkele daarvan zijn de indianenstammen Lakota-Sioux en Hopi. Zij bouwden van lange wilgentakken een raamwerk wat eruitziet als een iglo. De indianen noemen dit liefkozend een Inipi. Over het raamwerk gingen vervolgens meerdere lagen wollen dekens zodat het binnen donker is. In het midden van de Inipi is een stenencirkel. Hierin worden de hete oranje gloeiende vuurstenen gelegd, komend uit het vuur wat ceremonieel is aangestoken. Als de hut gesloten is gaan er water en kruiden over de stenen om de ervaring en de warmte in de hut compleet maken.
Inipi betekent letterlijk het huis van adem. De warme lucht die vrijkomt als er water over de hete stenen gegoten wordt staat symbolisch voor de adem van grote geest.

 Vanuit welke traditie

Vanuit het sjamanisme, waar de zweethut ceremonie vandaan komt, is alles bezield. Grote geest, bij de meesten bekend onder andere namen (bijvoorbeeld God, Allah, Krishna of universum), is aanwezig in alles wat leeft. Van het kleinste insect tot aan de grote zon. Elke cel van elk levend organisme is bezield. Door respectvol om te gaan met de ceremonie, de natuur en de elementen kun je weer dichter in contact komen met jezelf en grote Geest.

Betekenis zweethut ceremonie

Symbolisch gezien staat de zweethut voor de baarmoeder van Moeder Aarde, het vrouwelijke deel in onszelf. Het vuur staat voor het zaad, het mannelijke deel in onszelf. Zowel mannen als vrouwen hebben een mannelijk en een vrouwelijk deel in zich. Het is van belang deze beide te ontmoeten en samen te brengen. Je wordt in de zweethut uitgenodigd om te reizen in je lichaam, in jezelf en op reis te gaan met de windrichtingen.

Een zweethut ceremonie zorgt ervoor dat je lichaam en geest op verschillende niveaus worden gereinigd. Dit gebeurt op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Een zweethut ceremonie kan je lichaam en geest reinigen. Reinigen van zaken die niet meer voedend zijn. Je wordt uitgenodigd om bewust contact te maken met je lichaam en geest. Hierdoor kunnen oude, niet meer voedende ideeën, gewoontes en/of patronen losgelaten worden. Losgelaten worden om daarna getransformeerd te worden en te kunnen veranderen.

In de donkere zweethut word je door de warmte uitgenodigd om je aandacht volledig op jezelf te richten en contact te maken met je lichaam. Door het verstillen in jezelf kun je de verbinding met jezelf vergroten en jouw innerlijke wijsheid wakker maken. Zaken kunnen voor jezelf weer helder worden, zodat je deze na de zweethut in het dagelijks leven kunt integreren.

Vision Quest betekent letterlijk een zoektocht naar een visioen. De oorsprong van de Vision Quest hebben we te danken aan de oervolkeren van de wereld en de Native Americans. Er zijn vele bekende stammen, enkele daarvan zijn de indianenstammen Lakota-Sioux en Hopi.

De oervolkeren hadden een overgangsritueel waarbij een jongvolwassene de natuur inging en terugkwam als volwassene. Tijdens deze Vision Quest verbleven jongvolwassen enkele dagen alleen in de natuur met enkel water, om zo hun volgende levensfase in te gaan. Helderheid te krijgen wat er mocht gebeuren in het leven. Een hernieuwde verbinding te maken met hun ziel en spirit in hun aardse lichaam en bestaan. Om een persoonlijke zoektocht naar de eigen bron te maken. Los te laten wat niet langer dient, te helen en te vernieuwen wat nodig was.

Daarna kwamen ze als (her)nieuwe(de) mensen uit de Vision Quest. Omdat alles in hun zelf anders was, ze hadden immers nu een groei door gemaakt, was ook hun buitenwereld verandert. Een Vision Quest kan een alles veranderende reis zijn in jouw leven. Een prachtig bewijs van de oerkrachten die wij mensen in onszelf hebben om het heft in eigen handen te nemen. Om authentiek onszelf te zijn en ons levenspad te bewandelen.

Een zweethut ceremonie is voor mij een spiegel, back to nature, terug naar mezelf, mijn lichaam en mijn wortels. Het is elke keer weer een reis in mezelf. Ik voel dat ik elke keer weer wordt uitgenodigd om bewust contact te maken met mijn lichaam en geest. Om de elementen in en buiten mij te ervaren en te beleven; Het water dat over de stenen gaat en uit mijn poriën komt.
Het vuur wat de stenen verwarmt en daardoor mij in de zweethut.
De lucht die ik voel als de deur van de zweethut opengaat. Als ik buiten sta met mijn handdoek om. De aarde onder mijn billen die mij draagt in de zweethut. Als ik buiten op blote voeten loop om af te koelen. Door dit alles voel ik mij na een zweethut ceremonie vaak “herboren” en kom ook zo naar buiten.

Wenszakjes voor de zweethut Vision Quest
Wenszakjes worden ook wel Tabacco tie’s genoemd. Ze worden gemaakt van een klein lapje stof met daarin tabak. In de wenszakjes stop je je gebeden; alles wat je los wilt laten, je verlangens, waar je dankbaar voor bent en dat wat wilt realiseren. Je hangt ze boven je tijdens de ceremonie in de zweethut. Na afloop worden de wenszakjes op het vuur gelegd. Je gebeden gaan middels de rook terug naar Grote Geest waar ze worden gehoord.

 

“Aho Mitakayo Oyasin”

De betekenis van dit woord is vrij vertaald; “Voor mij en al mijn zielsverwanten in verbondenheid”. Dit Lakota woord wordt in vele ceremonies gebruikt om stil te staan bij en te bedanken voor. Zo wordt de cirkel weer rondgemaakt. Door dankbaar te zijn voor alles wat je gegeven is kan er ook weer een nieuwe cyclus beginnen. Vaak wordt er ook een afgekorte versie gebruikt “AHO”.

Gebeden, drum en zang tijdens je Quest
Vaak wordt er tijdens de zweethut ceremonie gedrumd, gezongen en gebeden. Tijdens jouw Vision Quest kan het heel dienend zijn om je drum, ratel of krachtvoorwerp mee te nemen om te gebruiken tijdens je reis. De zweethut ceremonie is een eeuwenoude ceremonie van reiniging en gebed om je zelf weer te ontmoeten, te verstillen en van jouw prachtlichaam te genieten.

 

Na jouw innerlijke ‘ja’ begint jouw reis met een ontmoeting en een afstem moment waarop je doel en dat wat jij wilt realiseren besproken wordt. Je begeleiders worden gekozen en gemiddeld gaan er minimaal drie maanden aan vooraf, voordat jouw zweethut Vision Quest werkelijk begint. In deze periode vooraf word je door drie mensen begeleid die ook je voorbereidende zweethut, vier weken voor aanvang zullen verzorgen. In deze periode ben je bezig om je intenties, verlangens en dat wat je wilt loslaten, wat je wilt bekrachtigen en wenst te verduidelijken middels wenszakjes(tays) en gesprekken met je begeleiders.

Zes weken tot een maand van tevoren ga je stapsgewijs onder begeleiding, afgestemd op jouw lichaam en wensen afbouwen naar een dieet dat bestaat uit voornamelijk groente en fruit. Dit is namelijk nodig omdat je tijdens je zweethut Vision Quest vast en alleen water zult drinken. De reden hiervoor is omdat voeding in je spijsverteringssysteem afleidend werkt tijdens je reis. Tijdens een normale zweethut ceremonie wordt het aanbevolen om licht tot niet te eten, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw proces.

Op de dag van aankomst zul je een initiatie zweethut ontvangen en daarna begint jouw Vision Quest. Gedurende 2,5 dag beleef je jouw unieke reis en proces in de zweethut. Wanneer de deur weer opengaat en jij de wereld opnieuw begroet zul je stap voor stap begeleid worden om weer volledig terug te keren naar het hier en nu. Dit doen we o.a. ook met je voeding. Op deze dag kunnen er ook enkele dierbaren aanwezig zijn. Gezamenlijk is er nog een afsluitende zweethut en ronden we de dag af en ruimen we alles op.

Het dringende advies is om na de Quest 3 tot 5 dagen vrij te nemen om alle indrukken en belevingen goed te integreren in jezelf. De begeleiding is de eerste paar weken bereikbaar om je te ondersteunen. De ervaring leert namelijk dat, in de eerste paar weken na een Quest, jouw hele reis zich voor je geestesoog of in je dromen nogmaals herhaalt. Dit gebeurt op een dieper niveau, om zo al je ervaringen te integreren. De Quest kan tot een jaar na afloop doorwerken in je dagelijks leven.

Koop je zweethut Vision Quest nu online en ontvang € 371,00 korting.

De prijs is € 3300,00, nu online voor slechts € 2929,00.

Reserveer, daarom nu met € 371,00 korting.

(Inclusief 2 voorbereidingsmomenten, 3 dagen en nachten in de natuur met een brandend heilig vuur, 4 individuele zweethut ceremonies, voedingsadviezen om te vasten, afgestemde maaltijden tijdens deze 3 dagen en volledige begeleiding van begin tot eind)

 Betalingsmogelijkheden

Betalen in termijnen is mogelijk. Ik bied dit bewust aan omdat ik vind dat waardevolle reizen voor iedereen beschikbaar zouden mogen zijn.

Na jouw mail met ‘Ja ik wil deze reis maken’, neem ik contact met je op om gezamenlijk jouw unieke zweethut Vision Quest te plannen.

Heb je interesse of vragen over de zweethut Vision Quest laat het weten door te mailen naar [email protected] 

Hartsgroet,
Erik Roesink & Team zweethut ceremonie Nederland

 

Wil je graag meer lezen over de zweethut? Bekijk dan eens de blog die ik geschreven heb over de zweethut ceremonie.  Bekijk ook eens de webshop met onder andere bijzondere kruiden en zelfgemaakte drums.

 

Een vision quest" is een roeping, een roeping die ik uitsprak en gehoord werd door Erik Roesink van Innerchanges... dankbaar dat je deze mooie reis wilde begeleiden. Doordat ik gehoord werd in een uitspraak, ontstond de mooiste reis van mijn leven. Een innerlijke reis, een reis van wedergeboorte.

Het begint door "JA" te zeggen, tegen de reis, die staat voor je jezelf. De stroming voel je meteen door je heen stromen, ik werd geraakt op zielsniveau. Ik had mijn "Ja" drie maanden voor mijn vision quest uitgesproken. In de maanden voel je de vision quest ook steeds dichterbij komen. De twee coaching momenten vooraf geven ook de inzichten om de dieptes van jezelf aan te kijken, te herkennen en te erkennen. Door in deze tijd stil te staan ga je jezelf ook heel anders voeden. Op alle holistische niveaus. Het laat je stil staan in dat wat je daadwerkelijk nodig hebt, niet wat de illusie je weergeeft.

De vision quest heb ik als wonderlijk ervaren. Het Vlinderhuys in Amersfoort is plek van rust, liefde en licht. De plek is magisch en geeft je een warm ontvangst. In de opbouw van de zweethut en het vuur wordt de bedding gelegd. Mocht ik stil staan bij mijn eigen bedding van het leven die ik beleid. Een zachte zweethut vooraf en dan komt het moment dat de deur van de zweethut drie dagen niet meer opengaat en je in verstilling blijft. In die verstilling heb ik mijn weerstanden gezien, heb de keuzes gezien die ik gemaakt heb, soms de juiste en soms ook niet. De levenslessen die ik eruit gehaald hebt zijn liefdevol. De reis heeft vele inzichten waar twijfel was tot helderheid gebracht. Doordat ik deze reis mocht maken weet ik dat ik alles aankan, niks is onmogelijk, sta ik krachtiger in het leven met de zachtheid van mijn eigen kern. Ik ervaar het leven zoals het zich aandient, zonder verwachting, het is zoals het komt!

Voor iedereen is een vision quest anders, ik durf eenieder te verzekeren dat je geraakt zal worden door Erik. Kundig, vertrouwd en veiligheid zijn de woorden die naar de oppervlakte komen. Mijn dank gaat ook uit naar Renske Quekel, teamleden van Innerchanges die in het zicht waren, uit het zicht maar ook zeker hen die in gedachten erbij waren.

Joanne May https://www.mediumjoannemay.nl/

 

Vision Quest 2020 Bart van der Geest, Erik had ik een keertje kort gesproken op het Wildemanfestival in 2019. Daarna heb ik bij hem eind 2019 een healing drum gemaakt. Begin 2020 hoorde ik dat Erik een Vision Quest zou gaan doen in Zwitserland. In eerste instantie dacht ik: ok, klinkt leuk…. Maar ja, wat moet ik ermee? Toch bleef de Vision Quest steeds weer terugkomen bij mij, tijdens gesprekken met mijn vriendin, tijdens het surfen op het internet, bij de zweethutten en bij de drumcirkels. Steeds had ik een heel mooi excuus om niet naar de informatieavonden te gaan, te druk, voetballen, werken, niets doen, nog meer niets doen en ga zo maar door…

Toen ik uiteindelijk wel wilde gaan kwamen de maatregelen om de hoek kijken van de lockdown... Toen baalde ik eigenlijk best wel, en intussen was er ook echt wel een drang van binnenuit om toch een keertje serieus te gaan onderzoeken of dit iets voor mij zou zijn… Zodoende heb ik op een zondagmiddag met Erik afgesproken, tijdens een prachtige wandeling in de bossen bij Hoenderloo was daar de JA. De ja van binnenuit. Mijn lijf wilde dit…Wat het zou gaan brengen? Geen idee… Maar het voelde goed. Mijn lijf wil het, mijn hoofd twijfelde nog, of eigenlijk zat daar heel veel weerstand...In eerste instantie zou ik 3 Mei de hut ingaan en erop, hoe toepasselijk, 5 mei weer uitkomen. Door de verdere verscherping van de maatregelen werd het uiteindelijk 17, 18 en 19 juli.

Door dit uitstel heb ik in de aanloop naar de Vision Quest toe heel veel extra tijd gekregen. In deze periode heeft Erik met zijn team mij een aantal hele mooie, emotionele, heftige, confronterende spiegels voorgehouden. Mijn hoofd dacht hierdoor dat ik het meeste wel had gehad en dat de rest “makkelijk” zou worden…Bij de openingshut op 28 juni, de verjaardag van mijn overleden zus Els, werd ik meteen met beide benen op de grond gezet… Deze hut was anders dan alle andere hutten die ik gedaan heb. Deze hut pakte mij meteen bij de strot en eigenlijk wist ik mij geen raad met mijzelf. En toen ging het hard. De achtbaan was vetrokken. Daar waar ik dacht al veel issues een plek te hebben gegeven, werd het mij al snel duidelijk dat ik nog veel meer had te doen, het universum was nog niet klaar met (of voor?) mij….

Daarna op 17 juli de daadwerkelijke hut in voor de Vision Quest. Dit was echt een spirituele en helende ervaring. Zo gaaf om te werken wat er allemaal mogelijk is als je je ervoor open stelt en indien je er daadwerkelijke aandacht aan geeft.
Mijn intentie voor deze reis was: Innerlijke verbinding tussen mijn innerlijke -man, -vrouw en –kind. Zo gaaf om te merken dat eerst mijn innerlijke vrouw zich aandiende, nadat ik haar had toegelaten kwam het innerlijke kind om de hoek kijken. Hoe mooi is het om zelf aanschouwer te zijn dat jouw innerlijke vrouw jouw innerlijke kind in de armen sluit… En daar was mijn hoofd. Zo, 2 van de 3 zijn er missie geslaagd.

Echter voelde Erik dit haarfijn aan en hij begon op een van zijn drums te spelen. De trilling van de drum bracht mij uit mijn hoofd weer in mijn lijf. En de reis kon weer verder. Uiteindelijk kwam ook mijn innerlijke man tot mij. Onder begeleiding van mijn innerlijke vrouw konden mijn kind en man veilig kennismaken. Dit was zo gaaf om dit bewust mee te maken. De laatste nacht was er een van vele cadeautjes. Uiteindelijk ging de deur open. En als herboren mocht ik weer naar buiten. Onder de superfijne begeleiding van Erik en Coby kon ik weer rustig landen. Echt, de hut uitkomen voelde als weer opnieuw geboren worden…

Samen met Erik, Coby, mijn vriendin en mijn zus de dag op een fantastische manier afgesloten. Eindelijk voel ik mijn lijf en heb ik verbinding in en met mijzelf, zodat ik van hieruit verbinding kan maken met diegene die mij lief zijn….

Aho Mitakayo Oyasin, Bart van der Geest

 

Na een intensief jaar van 9 maanden coaching bij Erik van Innerchange besloot ik dat het tijd werd voor een Zweethut vision quest. Gek genoeg wist ik niet eens precies wat het inhield, vond ik het financieel best uitdagend, en toch was daar die die JA. Die was zo duidelijk dat ik er voor ging. De datum was ook gewoon té magisch. Ik ging 10 november erin en zou dan 11/11/2020 er de hele dag in zitten en erop 12/11/2020 uitkomen.

Vanaf het moment dat ik JA heb gezegd stroomde het, financieel lukte het allemaal, de data was ik vergeten vrij te vragen op het werk, dit werd ook geregeld. Alsof het hele universum samenspanden om dit te fixen. Het proces erna toe, dagelijks nadenken wat je mee wilt nemen in de hut, maar vooral ook wat je achter wilt laten, was mooi, intensief en soms ook een pijnlijk proces.
Het ironische was dat ik heel veel weerstand tegenkwam, ook heel veel oordeel, ik kreeg het gevoel dat de begeleiding ‘tegen’ mij was. Met z’n drieën tegen 1. Dit was absoluut niet het geval, zij zijn er altijd open en liefdevol en ook confronterend voor mij geweest. Er werden alleen ‘oude stukken’ van mij aangeraakt.

Na een aantal maanden voorbereiding en begeleiding was het zover, ik had mijn dieet afgebouwd en kwam met gezonde spanning het terrein op. Het was prima weer, niet te koud en droog. Samen met mijn vriend arriveerde ik met al Mijn spulletjes. We dronken nog wat en namen afscheid, hij zou mij over 3 dagen weer ophalen. Er was ruimte en tijd om de laatste dingen door te nemen en aan te geven hoe ik mij voelde. Hier schoot ik in oude stukken en dacht pfff dit is heftig, en ben eigenlijk bang, weet niet precies wat ik moet doen of verwachten, ik laat mij niet kennen stel me stoer op, en laat niemand dichtbij, dus ik de hut in.
Alles klaargezet. De stenen kwamen naar binnen, WOW, ik was overweldigd door de hitte, kon niks anders dan mij overgeven, zo erg dat ik ook gal heb gespuugd.
Mijn controlefreak gedrag stak in mij de kop op, o jee ik zweet veel, drink bijna niks, heb geen zouten, droog ik nu niet uit? Krijg ik nu geen elektrolyten stoornis? Straks heb ik hyponatriëmie en raak ik comateus...Later toen het afkoelde was ik achteraf helemaal niet bezig geweest met binnen, maar alleen maar met buiten.
En in het donker werd ik geconfronteerd met mijn angsten.

Ik was heel erg bezig met alles wat ik om mij heen hoorden en probeerde zo te controleren welk moment het op de dag was. Kreeg ook het gevoel dat de begeleiding lekker aan het kamperen was en mij misschien wel vergeten was.
Al met al ging het nog best snel voorbij en was daar het moment dat ik eruit mocht. Dat licht was zoooo heftig dat ik er emotioneel van werd. Ik was slap, maar zoooo dankbaar, het zien van de natuur deed mij zo goed, alsof ik even helemaal 1 met het geheel was. Na liefdevol opgevangen te zijn en bijgekomen, kwam Eelco om mij te verwelkomen. Ik zou daarna nog in de hut gaan, de angst won het en ik ‘sloeg weer op de vlucht’. Ik ben naar huis gegaan zonder het af te ronden. Ik zag dat op dat moment niet zo.

Ik kwam donderdag uit de hut en ben zondag teruggegaan om mijn vergeten spulletjes op te halen. Daar heb ik de beste, heftigste maar meest puurste vorm van evaluatie gehad op mijn proces. Ik kreeg in een veilige setting feedback op de patronen en gedragingen van mij tijdens het proces, het voelde soms als gefaald hebben of het gevoel van niet goed genoeg zijn. Maar deze ervaring was ECHT de afronding die ik gemist had door mijn eigen toedoen. Achteraf was dit het meest waardevolle cadeau. Hierdoor besefte ik dat ik mij heel erg heb laten tegenhouden door oude angsten en overtuigingen door dit inzicht mocht het er in mij ineens zijn en kon was het niet meer nodig. Nu had ik begrepen hoeveel ze voor mij hadden gedaan, en dat ik dat dus gewoon mag toelaten. En omarmen.
Nu bijna twee maanden later, voel ik mij rustiger, zachter, liefdevoller naar mezelf en anderen. En waar ik zo dankbaar voor ben minder oordelen.

Dit was achteraf gezien een magische ervaring met waanzinnig veel groei. Ik raad eenieder aan om deze stap te nemen, want al ging het voor mij heel anders dan ik me had voorgesteld de lessen waren er, zijn er, en ik heb veel geleerd.
Alle begeleiding was heel waardevol. Erik kan op een zachte, liefdevolle maar ook humoristisch en confronterende manier dingen laten inzien.

Janine Veen, eerste hulp verpleegkundige

Vanaf het moment dat ik JA heb gezegd stroomde het, financieel lukte het allemaal, de data op mijn werk werd ook geregeld, alsof het hele universum samenspanden om dit te fixen.

Wil jij een Zweethut Vision Quest boeken? Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Events meer weten

Het aanbod van Innerchanges

Elke uitdaging die je ervaart in je leven is een kans om te groeien als mens, bedrijf en samenleving.
Ik ben graag jou weg naar onafhankelijkheid, authenticiteit en innerlijke vrijheid.
Top menu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat