Grote Drumcirkel Midden Nederland

Grote Drumcirkel Midden Nederland 7 januari 2023

Grote Drumcirkel Midden Nederland “Om het leven en jezelf te vieren”

De Grote Drumcirkel Midden-Nederland volgt de cyclus van het leven waarbij mensen samen komen om elkaar te ontmoeten, te delen, te verbinden en te genieten. Als er gedrumd wordt in dankbaarheid en liefde, voor alles wat ons gegeven is door moeder aarde en onze medemensen, voltooien wij een cyclus van leven en begint er automatisch een nieuwe cyclus.

Neem deel en boek je ticket online! 

Grote Drumcirkel Midden Nederland Smudge reinigingsritueel. Je wordt verwelkomd en voor binnenkomst wordt je "gesmugd" dit is een native gebruik waarbij je wordt gereinigd met de rook van de Salie plant. De salie blaadjes worden aangestoken in een schelp en de rook die vrij komt wordt gebruikt samen, met de smudgeveer van een dier, om de rook richting je lichaam te wapperen.  De rook van de salie plant zorgt ervoor dat alle indrukken van de dag, uit je systeem verdwijnen door je energie lichaam te reinigen. Dit reinigingsritueel is erg oud en wordt vaak gebruikt voor een ceremonie zoals de Zweethutceremonie. Grote Drumcirkel Midden Nederland leendrums De gemaakte "leendrums" van Innerchanges, die te gebruiken zijn tijdens de grote Drumcirkel Midden Nederland, zijn allemaal bezield en van natuurlijke materialen en met de hand gemaakt. Omdat ze allemaal bezield zijn verdienen ze ook het respect dat je een ander mens/spirit zou geven. Investering voor de grote Drumcirkel Midden Nederland Koop je toegangskaart online via de Webshop, gevuld met drums en kruiden van Innerchanges, en ontvang €2.50 korting online. De prijs is € 22,50 aan de deur en € 20,- online. Reserveer nu met € 2,50 korting, je plaats Voor de kleine portemonnee is de prijs €15,- Omdat ook de grote Drumcirkel Midden Nederland voor iedereen toegankelijk mag zijn. Na je betaling online is je aanmelding definitief. Mocht je een leendrum willen gebruiken, vermeld dit dan in de opmerkingen wanneer je jou online ticket aanschaft. Of natuurlijk via de mail, door te mailen naar Erik@innerchanges.nl Voor de liefhebbers is er de Grote Drumcirkel Midden Nederland 6-rittenkaart:
  • Drumcirkel 6- rittenkaart (5x betalen en 1x gratis) voor slechts € 112,50 te koop in de webshop

Inschrijven

Online ticket Grote Drumcirkel Midden Nederland 7 januari 2023
20
Available Tickets: 30

Online ticket Grote Drumcirkel Midden Nederland 7 januari 2023

Het Online ticket Grote Drumcirkel Midden Nederland 7 januari 2023 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Kleine portemonee Grote Drumcirkel Midden Nederland Ticket voor de Grote Drumcirkel Midden Nederland 7 januari 2023
15
Available Tickets: 5

Kleine portemonee Grote Drumcirkel Midden Nederland Ticket voor de Grote Drumcirkel Midden Nederland 7 januari 202

Het Kleine portemonee Grote Drumcirkel Midden Nederland Ticket voor de Grote Drumcirkel Midden Nederland 7 januari 2023 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

07 jan 2023

Tijd

Inloop vanaf 19.30 uur
20:00 - 22:00

Kosten

€20,00
Desmond Tutu centrum

Locatie

Desmond Tutu centrum
molenstraat 8, 3764 TG Soest
Innerchanges

Organisator

Innerchanges
Telefoon
+31(0)644116706
Email
Erik@innerchanges.nl
Website
https://innerchanges.nl

Andere Organisatoren

BESTEL JE TICKET
Top menu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat