Coaching

Ik zoek een coach

Ben je op een punt gekomen in je leven waarin je afvraagt wie ben ik nou werkelijk?
Vraag je je af is dit nou alles? Of kan ik nog meer uit mezelf en mijn leven halen?

Door alle hectiek en prikkels in je dagelijkse leven ben je vaak ver van jezelf en jouw gevoelswereld verwijderd en is het lastig om jezelf uit te drukken. Je wilt wel maar je weet niet hoe?! Jouw grens aangeven is vaak lastig als je geen helder beeld hebt van jezelf, zoekende bent naar je kern en je niet vrij voelt.

Afhankelijk van je vraag gaan we door heldere afspraken een stappenplan maken, worden de knel- en aandachtspunten zichtbaar. Door op maat en afgestemd te werken kun jij bij Innerchanges jouw verandering creëren en zo het beste uit jezelf halen.

Ik heb hulp nodig

Jouw vragen kunnen allerlei gebieden beslaan van werk, relaties, toekomst tot gezondheid of het verleden. Door werkelijk contact te maken met je kern en je innerlijke belevingswereld kun je meer uit je leven halen en ontdek je wie je werkelijk bent en ervaar je dat er nog heel veel meer is. Kortom er is een verandering. Als Innerchanges coach en therapeut bied ik meerdere werkvormen aan, zoals Wandel coaching, Adem coaching, Lichaamsgerichte therapie, Regressietherapie, Soundgift

 

Ik begeleid je graag bij het maken van de eerste stappen op jouw nieuwe ingeslagen weg naar je onafhankelijkheid, authenticiteit en innerlijke vrijheid.

 

Afhankelijk van de vraag en daar waar gewenst biedt Innerchanges verschillende coaching trajecten aan van meerdere sessies. Klik hier voor de tarieven – een investering in jezelf.

 

Wat kan Coaching jou opleveren?

Inzichten in welke patronen je leeft en hoe je deze kunt veranderen.
Je bewustzijn wordt vergroot waardoor je eigen oplossend vermogen groeit.
Hierdoor word je weer authentiek en autonoom, zodat je zelf verder kunt.
Je leert weer vanuit jou te handelen en je behoeftes te verwoorden en aan te geven.
Een eerlijke spiegel van waar je nu staat.
Rust in jezelf en berusting in de situatie.
De tools om anders met situaties om te gaan.
Je zit weer op jouw eigen pad en niet ernaast op een zijspoor
Je gaat bewuster leven en bent alerter in het dagelijks leven.
De situaties worden beter behapbaar en je weet wat je kunt doen.

Voor iedereen die wil werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en praktische handvatten wil krijgen om met uitdagingen in haar/zijn leven om te gaan.

 • Als je vastzit en het loopt niet lekker.
 • Als je het gevoel hebt dat “het niet stroomt” in je leven.
 • Als je moeite hebt om goed om te gaan met stress en snel overprikkeld bent.
 • Als je niet lekker in je lichaam zit of somatische klachten hebt.
 • Als je genoeg hebt van het gevecht dat je dagelijks levert met jezelf en jouw omgeving.
 • Als je antwoorden zoekt en die maar niet kunt vinden.
 • Als je niet weet wie je nu bent en wat je precies wilt.
 • Als je in een mid-life crisis zit
 • Als je burn-out hebt

 

 • Laag concentratievermogen
 • Tijd te kort
 • Niet begrepen voelen
 • Erg moe worden als je in een grote groep mensen bent
 • Burn-out
 • Gevoel hebben vast te zitten in je lichaam
 • Depressie
 • Overprikkeling
 • Vaak te laat komen
 • Moeilijk kunnen schakelen in je hoofd bij veranderingen
 • ADHD/ ADD
 • Autisme
 • Hoog Sensitief Persoon (HSP)

Elk coaching- gesprek of traject begint met een intakegesprek, waarin we gaan kijken waar de knel- en aandachtspunten liggen en wat je gewenste doel is. Daarna gaan we de stappen zetten die nodig zijn om jouw gewenste situatie te realiseren.

Een sessie beslaat ongeveer zo’n 1,5 uur en maximaal 2 uur. De sessies worden gegeven in de praktijk maar zijn in overleg, en na akkoord van de gewenste werkplek, ook mogelijk op locatie.
Tijdens het intakegesprek zal er gekeken worden welke dienst er voor jou op dat moment passend is zodat jij op maat de sessie krijgt die je nodig hebt.

Ik vind het belangrijk om de vraag helder te krijgen die je intern motiveert om zo tot het kloppende doel te komen.
Door gebruik te maken van integrale holistische technieken zoals o.a. reflectie, NLP, transformatie management, chakrapsychologie en lichaamswerk kun je leren hoe je jouw kwaliteiten kan benutten en kan omgaan met jouw uitdagingen en/of beperkingen.

Je gaat o.a. aan de slag met het bewust worden van de signalen van je lichaam, je patronen en je gewenste situatie. Je krijgt zicht op je energetische, emotionele en mentale bewustzijn, met andere woorden je gedachtes, gevoelens en je energiehuishouding.

Ik werk vanuit het holistisch principe.
Dit principe gaat uit van de gehele mens in lichaam, ziel en geest. De verschillende niveaus (het mentale, emotionele, fysieke en energetische bewustzijnsniveau) hebben een diepe verbondenheid met elkaar in de mens. Als er wordt gewerkt op 1 niveau worden automatisch de andere niveaus meegenomen zodat werkelijke verandering kan plaatsvinden van binnenuit.

De verschillende lagen van bewustzijn kort uitgelegd;

 • Mentaal bewustzijn (je verstand = het denken = cognitief zelfdenkend vermogen).
 • Emotioneel bewustzijn (de verschillende emoties: liefde, angst, vreugde,woede, verdriet, verbazing/verrassing, schaamte en walging).
 • Somatischbewustzijn (je lichaam, organen, spieren, botten, bloed, meridianen en cellen).
 • Energetisch bewustzijn (alles wat niet direct tastbaar is, o.a. je intuïtie).

 

Alle aangeboden diensten bij Innerchanges zijn onder geen beding vervanging van de huisarts. Is er sprake van twijfel of zijn er ernstige klachten raadpleeg dan te allen tijde de huisarts.

 

Wat ik een belangrijke basis vindt om tot resultaat te komen is vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. De inhoud van de gesprekken is daarom van vertrouwelijke aard. Hierop maak ik alleen een uitzondering als er sprake is van een wettelijke verplichting of in het kader van een klachtenregeling.

Tijdens het hele traject ben jij zelf verantwoordelijk voor de realisatie van het gewenste resultaat in je dagelijks leven. Wezenlijke antwoorden liggen in onszelf te wachten om ontdekt te worden. Ik geef je praktische tips en tools om in je dagelijks leven door middel van oefeningen en opdrachten stap voor stap jouw doel te bereiken.
Door je eigen verantwoordelijkheid op te pakken, neem jij het roer van jouw leven weer in handen en vaar je niet langer stuurloos rond.

 

Erik coacht en begeleidt mij en sindsdien is er veel veranderd.
Ik kwam bij hem omdat ik met mijn gevoelens geen weg wist. Ik gebruikte een antidepressivum omdat ik angst-en paniekaanvallen had. Erik liet me inzien dat de paniek in mijn hoofd zit. Wanneer ik luister naar wat mijn hart en mijn buik me willen zeggen, verdwijnt de paniek. Inmiddels is de dosering van het antidepressivum sterk verlaagd en willen we gaan afbouwen. Het is zo heerlijk om op jezelf te kunnen vertrouwen.

Erik is ontzettend geduldig met me. Ik vind het moeilijk mezelf te laten zien, maar hij ziet me toch wel.
Erik laat me inzien dat ik overleefd heb, dat ik mijn gevoelens ontken. Er waren harde en pijnlijke confrontaties nodig om mijn afweer te breken. Soms was het zo moeilijk dat ik op wilde geven, maar Erik hielp me er doorheen. Hij steunt me, ik kan hem om hulp vragen.

Ik ben nu zeventig jaar. ik ben de afgelopen paar jaar met de hulp van Erik erg veranderd.
Ik overleef niet langer. Ik mag er zijn, ik ben er. Ik mag mezelf liefhebben. Het is ongelooflijk mooi om zo te kunnen leven.
Door de liefde die Erik mij geeft, door zijn zorg en steun ben ik zover gekomen.
Ik LEEF.

Tineke van de Ree

 

Erik heb ik leren kennen als een oprecht en integer mens met een heel groot hart voor zijn medemens. Zijn onvoorwaardelijke liefde heeft mij geopend om aan het werk te durven gaan met thema’s die in mijn  leven belangrijk zijn voor mij. Ik heb daardoor een enorme sprong gemaakt in mijn persoonlijk en spirituele ontwikkeling. Ik weet nu waar ik in het leven sta en waarheen ik toe wil. Zelf verantwoordelijk zijn voor je eigen proces maakt hoeveel je uit de sessies kunt halen en hiervoor nodigt Erik je telkens uit. Dat geeft mij het gevoel dat ik niet alles alleen hoef te doen. Het is een kado voor jezelf om bij Erik met jezelf aan de slag te gaan!

Natuurlijk Gezinscoaching staat voor:
Coaching & Therapie voor ouders in de natuur. Voor meer rust, liefde en verbinding met jezelf én in je gezinsleven!

Nicoline Valkenburgh Natuurlijk Gezinscoaching 

 

9 maanden is een symbolische tijd, een tijd wanneer een nieuw leven geboren kan worden. Dit was ook voor mij het geval. En nee, ik kreeg geen kind. Maar een wel een nieuw leven. Gedurende 9 maanden heb ik een coachingtraject gevolgd bij Erik Roesink van Innerchanges.

In deze 9 maanden ben ik veranderd, ontwikkeld en gegroeid. Ik heb letterlijk wikkels los kunnen laten. Ik heb oude patronen kunnen doorbreken en liefdevol losgelaten. Ik heb gelachen, was gefrustreerd, in en in verdrietig en uiteindelijk sterk en in balans. Alles is gepasseerd en dat was soms pijnlijk, soms verwarrend, soms verdrietig. Maar al met al kan ik echt zeggen, ik ben echt volwassen geworden.

Erik is geniaal in het doorgronden van ‘vastgeroeste’ patronen en het aankijken van innerlijke kind stukken. Hij is een coach die liefdevol, zacht en respectvol mee kijkt naar je blokkades. Maar ook niet schuwt voor de confrontatie en je flink een spiegel voor houdt. Dit doet hij op een duidelijke en humoristische manier. Door het actief omzetten van gevoelens in bv collages of gedichten zijn er voor mij heel veel puzzelstukjes duidelijk geworden.

Ik gun iedereen een coach zoals Erik.

Liefs Janine

Het is alweer een poosje terug, de herinnering als de dag van gister, a real innerchange!
Dank Erik, voor de veiligheid, oprechte aandacht en ruimte om alles te laten zijn…
Karoline B

Opzoek naar jezelf en meer weten?

Vul het formulier in en ik neem contact met je op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te maken om jou zo goed mogelijk te ondersteunen

Aanmeld persoonlijk en zakelijke coaching

Het aanbod van Innerchanges

Elke uitdaging die je ervaart in je leven is een kans om te groeien als mens, bedrijf en samenleving.
Ik ben graag jou weg naar onafhankelijkheid, authenticiteit en innerlijke vrijheid.
Top menu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat