Trainingsacteur

Ik zoek een trainingsacteur

De vraag naar rollenspel, praktijk-simulaties en trainingsacteurs is enorm gegroeid de laatste jaren in het bedrijfsleven. Dit komt omdat organisaties en bedrijven de nut en noodzaak inzien van praktijkgericht leren. Overigens hebben de medewerkers, het menselijk bedrijfskapitaal, hier ook het meeste baat bij. Omdat ze namelijk in een veilige setting met een trainingsacteur kunnen oefenen zo lang als nodig en na afloop ook feedback krijgen van de trainer, collega’s en trainingsacteur. Door deze feedback is men in staat de tips gelijk toe te passen in een volgende praktijksimulatie.

De trainingsacteur spiegelt vaak de non-verbale houding van de cursist dit maakt een praktijksimulatie soms confronterend en vaak leerzaam. De trainingsacteur heeft een volumeknopje wat in te stellen is door de cursist. Hierdoor kunnen, in elke werkvorm of het nu omgaan met agressie, DISC of een communicatietraining is, de cursisten leren door te ervaren.

 

‘Uitstekende acteur sympathieke man’

Wat kan een trainingsacteur opleveren tijdens een training ?

Een praktijkgerichte ervaring voor alle deelnemers
een eerlijke spiegel van non-verbaal & verbaal gedrag
Agressie wordt hanteerbaar, door te oefenen in veilige omgeving met trainingsacteur
Feedback die gelijk toe te passen is in de praktijk
Communicatie stijlen worden herkenbaar voor cursisten
een aanpasbaar levend leermiddel in de training

Als trainingsacteur ben ik gespecialiseerd in het spelen van een, gewenste, rol binnen een leersituatie. Daarbij heb ik mij de laatste 8 jaren specifiek ontwikkeld in het omgaan met agressie, communicatie en gedrag. Het oefenen van de exameneisen van de buitengewone opsporingsambtenaren (Boa's) in de verschillende openbare domeinen hoort daar ook bij. Ook in assessments en klantonderzoeken ben ik ervaren.

Assessments om bijvoorbeeld de juiste kandidaat te vinden voor een sollicitatieprocedure. Denk bij klantonderzoek aan de rol van mysterie gast of bezoeker bij een groot bedrijf om de gastvrijheid van de medewerkers te onderzoeken op een bepaalde afdeling. Tevens ben ik al 11 jaar een gecertificeerd EHBO’er via het Oranje Kruis en acteer ik als LOTUS in verschillende zettingen. Als EHBO’er en LOTUS wordt ik vaak ingezet bij BHV trainingen om medewerkers adequaat te trainen in geval van nood.

 

‘Erik weet alles uit je te halen wat in je zit’

Als trainingsacteur ben ik in staat verschillende geloofwaardige soorten gedrag neer te zetten doormiddel van improvisatie. Gekscherend noem ik mezelf vaak een levend leermiddel, oefenmateriaal, omdat de cursist kan aangeven welk gedrag ze willen zien. Hoe groot de moeilijkheidsgraad mag zijn en wat men graag wil leren. Ik ben altijd in mijn rol beïnvloedbaar door de cursist. Laat de cursist ander gedrag zien dan laat ik ook ander gedrag zien. De cursist ervaart hierdoor het effect van zijn eigen gedrag in dit moment.

Ik ben met vele trainingsmethodieken door de jaren heen bekend geraakt. Na afloop van de praktijksimulatie vind ik het waardevol om feedback te geven aan de cursist. Tijdens de rol heb ik een helikopterview zodat ik na afloop gericht aan kan geven waar de aandachtspunten liggen en wat er allemaal goed ging. Hoe leuk is het als een cursist aan het einde van een training naar je toe komt en zegt ‘Ik vond het echt lastig maar hier kan ik wat mee in mijn werk’.

 

‘Hele goede acteur erg begaan met onze mensen en prettig mens’

 

Bedrijven waar Innerchanges mee heeft samengewerkt:

‘Erik weet alles uit je te halen wat in je zit tijdens een praktijk simulatie’

Meer weten?

Ik hoor graag van je en denk met je mee. Om zo samen het beste en gewenste resultaat te bereiken voor alle betrokken partijen. Vul hieronder het formulier zo volledig mogelijk in en ik neem contact met je op.

Aanmeld persoonlijk en zakelijke coaching

Het aanbod van Innerchanges

Elke uitdaging die je ervaart in je leven is een kans om te groeien als mens, bedrijf en samenleving.
Ik ben graag jou weg naar onafhankelijkheid, authenticiteit en innerlijke vrijheid.
Top menu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat