Portfolio

Innerchanges staat voor verandering is een keuze. Innerchanges kijkt naar de hele mens achter de medewerker, van intrinsieke motivatie, passie tot aan hun kwaliteiten. Als de mens wordt meegenomen in alle (werk)processen wordt er een win-win-win situatie gecreëerd.

Kwalitatief Coachingstraject

Innerchanges biedt verschillende kwalitatieve coachingstrajecten aan. Medewerkers kunnen zowel individueel als in teamverband gecoacht worden. Zowel Individuele Coaching als Teamcoaching kan voor verschillende doelen worden ingezet die de medewerker, de organisatie en de coach samen opstellen naar ieders belang. Op basis van een individueel gesprek, een persoonlijkheidstest vanuit DISC worden er handvatten aangedragen. De medewerkers leren hoe ze hun verschillende kwaliteiten nog meer kunnen benutten

Individuele bedrijfscoaching

Aan de hand van het intakegesprek zal er een offerte worden opgesteld. De individuele coaching kan plaatsvinden op de werkvloer, daar waar de medewerker zich het prettigst voelt. Wezenlijke antwoorden liggen in onszelf te wachten om ontdekt te worden. De medewerker krijgt vele inzichten in zijn/haar werkpatronen, gedachten en gedragingen op het werk. Daar waar nodig kunnen deze werkpatronen worden veranderd waardoor de medewerker nog meer of weer plezier heeft in het werk. De medewerker floreert weer in zijn/haar dagelijkse handelingen.

Wat kan innerchanges de organisatie en de medewerkers opleveren?

Inzicht krijgen in de werkpatronen binnen het team
Versterken onderlinge communicatie binnen het team, het bedrijf en richting de klanten
Kennis van communicatiestijlen waardoor teamleden elkaar beter en sneller begrijpen
Vergroten van de algehele teamspirit en werkdrive
Bedrijven waar Innerchanges mee heeft samengewerkt:

Op basis van een individueel gesprek, een persoonlijkheidstest vanuit DISC worden er handvatten aangedragen. De medewerkers leren hoe ze hun verschillende kwaliteiten nog meer kunnen benutten en krijgen handvatten om met hun beperkingen om te gaan.

Het aanbod van Innerchanges

Elke uitdaging die je ervaart in je leven is een kans om te groeien als mens, bedrijf en samenleving.
Ik ben graag jou weg naar onafhankelijkheid, authenticiteit en innerlijke vrijheid.
Top menu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat