Regressie therapie

Ik zoek een regressie therapeut

Zijn er patronen die je belemmeren in je leven waar je maar niet bij kunt? Gedragingen die maar niet veranderen, wat je ook probeert! Dan is regressietherapie een uitstekende manier om dit op te lossen en te transformeren. Deze werkvorm gaat terug naar het begin, waar het probleem ontstaan is. Werkelijke verandering kan ontstaan door vanaf het begin de situatie te veranderen. Dit ontstaat door inzicht te verkrijgen, de ervaring te verwerken, los te laten en met het verkregen inzicht verder te gaan in jouw leven nu. Je ontdekt tijdens regressietherapie wat de motor is achter jouw gedragingen en patronen.

Patronen

Het kan zijn dat je besluiten hebt genomen toen er wat gebeurde in jouw kindertijd of in een vorig leven. Deze onverwerkte gebeurtenissen kunnen je nu hinderen en een last vormen. Vaak is er een “rode draad” te herkennen die ook in dit leven speelt. Deze zal blijven spelen en zal je blijven hinderen totdat je besluit hier wat mee te doen.

Regressietherapie is een kortdurende vorm van psychotherapie. Deze vorm van therapie gaat er van uit dat emotionele problemen en “vage lichamelijke klachten” zijn op te lossen door op vier niveaus terug te gaan naar het moment waarop het probleem ontstaan is. De 4 niveaus waarmee gewerkt wordt zijn het: mentale (verstandsniveau), emotionele (gevoelsniveau), somatische (lichamelijke niveau) en het spirituele (geestelijke niveau).

Ik begeleid je graag bij het maken van de eerste stappen op jouw nieuwe ingeslagen weg naar je onafhankelijkheid, authenticiteit en innerlijke vrijheid. Als Innerchanges coach en therapeut bied ik meerdere werkvormen aan, zoals Wandel coaching, Ademcoaching, Lichaamsgerichte therapie, Regressie therapie, Soundgift. Afhankelijk van de vraag en daar waar gewenst biedt Innerchanges verschillende trajecten aan van meerdere sessies. Klik hier voor de tarieven – een investering in jezelf.

Wat kan Regressietherapie voor jou opleveren?

Geen dagelijks hinderende patronen meer.
Inzicht in het probleem en het ontstaan ervan.
Ontlading van vastgezette emoties.
Blokkades in het lichaam zijn opgelost.
Rust in jezelf en berusting in de situatie
Vermoeidheid verdwijnt en je krijgt weer energie om dat te doen wat je leuk vindt.
Je gaat bewuster leven en bent meer alert in het dagelijks leven.

Geschikt voor mensen die aan zichzelf willen werken en hun persoonlijke ontwikkeling en groei willen versnellen. Als je jezelf herkent in onderstaande, dan is regressietherapie geschikt voor jou:

 • Slapeloosheid en nachtmerries.
 • Lichamelijke problemen zonder aanwijsbare oorzaak.
 • Relatie- of seksuele problemen.
 • Rouwverwerking van verlies van familie en vrienden.
 • Ontshocken na een traumatisch ongeval of confrontaties met geweld.
 • Chronisch last van moeheid en “energie” tekort in het dagelijks leven.

Niet geschikt voor mensen die psychische stoornissen hebben zoals schizofrenie, borderline en manische depressie.

 

 • Laag concentratievermogen
 • Tijd tekort
 • Niet begrepen voelen
 • Erg moe worden als je in een grote groep mensen bent
 • Burn-out
 • Gevoel hebben vast te zitten in je lichaam
 • Depressie
 • Overprikkeling
 • Vaak te laat komen
 • Moeilijk kunnen schakelen in je hoofd bij veranderingen
 • ADHD/ ADD
 • Autisme
 • Hoog Sensitief Persoon (HSP)

Binnen een veilige en vertrouwde sfeer wordt er op een liefdevolle manier gewerkt. In de regressie wordt er middels een lichte trance gewerkt. Deze lichte trance ontstaat vanzelf doordat men ergens sterk zijn/haar aandacht opricht, zoals men ook verdiept kan zijn in een film of boek.
Hierdoor kan de informatie die in het onderbewuste ligt, makkelijker naar het bewuste niveau komen. Er kunnen inzichten verkregen worden onder zorgvuldige begeleiding. Hierbij wordt aandacht besteed aan datgene waar je aan wilt werken en dat wat er op dit moment speelt in jouw leven.

Werkwijze

Je gaat o.a. aan de slag met het bewust worden van de signalen van je lichaam, je patronen en je gewenste situatie. Je krijgt zicht op je energetische, emotionele en mentale bewustzijn, met andere woorden je gedachtes, gevoelens en je energiehuishouding.
Door inzicht te krijgen in je patronen en dit grondig te onderzoeken ontstaat er weer overzicht  en dus rust in je leven. Jij kiest wat je wel en niet wil. Zo ben jij weer in staat een positieve wending te geven aan je leven.
Ik inspireer en motiveer je graag de verandering door te voeren op alle vlakken van je leven. Door je bewust te zijn van de stappen die je maakt, ontspan je meer. Je hoofd wordt meer leeg. De vraag wordt duidelijker en het antwoord komt dichterbij.

Tijdens een kennismaking en intakegesprek kun je ervaren wat ik allemaal aanbied. We gaan kijken naar wat het gewenste doel is en wat er voor nodig is. Daarna gaan we de stappen zetten die nodig zijn om jouw gewenste situatie te realiseren.

Wat ik een belangrijke basis vindt om tot resultaat te komen is vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. De inhoud van de gesprekken is daarom van vertrouwelijke aard. Hierop maak ik alleen een uitzondering als er sprake is van een wettelijke verplichting of in het kader van een klachtenregeling.

Tijdens het hele traject ben jij zelf verantwoordelijk voor de realisatie van het gewenste resultaat in je dagelijks leven. Wezenlijke antwoorden liggen in onszelf te wachten om ontdekt te worden. Ik geef je praktische tips en tools om in je dagelijks leven door middel van oefeningen en opdrachten stap voor stap jouw doel te bereiken.
Door je eigen verantwoordelijkheid op te pakken, neem jij het roer van jouw leven weer in handen en vaar je niet langer stuurloos rond.

Je ontdekt tijdens regressietherapie wat de motor is achter jouw gedragingen en patronen.

Ontdek makkelijk en eenvoudig wat je tegenhoudt, meer weten?

Vul het formulier in en ik neem contact met je op! Regressie is de manier om eenvoudig tot de kern van het probleem te komen waar je al tijden mee loopt!

Aanmeld persoonlijk en zakelijke coaching

Het aanbod van Innerchanges

Elke uitdaging die je ervaart in je leven is een kans om te groeien als mens, bedrijf en samenleving.
Ik ben graag jou weg naar onafhankelijkheid, authenticiteit en innerlijke vrijheid.
Top menu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat