Taking too long? Close loading screen.

Bedrijfstrainingen

Innerchanges staat voor verandering is een keuze. Innerchanges kijkt naar de hele mens achter de medewerker, van intrinsieke motivatie, passie tot aan hun kwaliteiten. Als de mens wordt meegenomen in alle (werk)processen wordt er een Win-win situatie gecreëerd. Door werkelijk gemotiveerde medewerkers in dienst te hebben zal een bedrijf en organisatie kunnen groeien. Innerchanges is in staat om medewerkers enthousiast te maken en positief te stimuleren, op zo’n manier dat ze het ook daadwerkelijk durven over te dragen. Dat wat ze leren tijdens een training, daadwerkelijk in zichzelf ervaren, kunnen ze in het werk gaan toepassen. Innerchanges werkt vanuit het hart, daar waar alles vandaan gaat stromen. Als medewerkers hun hart durven uit te spreken, ontstaat er verandering. Innerchanges staat voor deze verandering.

Innerchanges biedt hierin een ondersteunende rol en heeft een aantal van haar bedrijfstrainingen hieronder toegelicht. Zijn er specifieke onderwerpen die getraind moeten worden? Innerchanges denkt graag mee in het ontwikkelen van trainingen op maat. Te denken valt aan specifieke thema’s en teambuildingsdagen. Neem gerust contact op om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Effectief vergaderen

Is er genoeg ruimte voor alle deelnemers? Is de communicatie kort en duidelijk? Zit de juiste persoon op de juiste plaats?
Kort en duidelijk alles vertellen wat noodzakelijk is zodat alle leden van de vergadering op de hoogte zijn, is een grote uitdaging.
De uitdaging ontstaat vaak door de persoonlijkheden die de verschillende rollen vervullen. Dit kan de effectiviteit van een vergadering omlaag halen.
Deze training laat onder andere de volgende onderwerpen voorbij komen:

  • Effectief luisteren.
  • Effectief praten.
  • Rol bepalingen.
  • Individuele kwaliteiten.

Prettig samen werken

Met elkaar zo prettig mogelijk samen werken vraagt iets van alle teamleden. Vragen die bij elk teamlid voor kunnen komen:

  • Feedback geven en ontvangen, hoe doe ik dat?
  • Als mijn emoties en frustraties te hoog opgelopen zijn, weet ik niet meer hoe ik de feedbackregels het beste kan toepassen?
  • Ik weet wel hoe het moet maar de uitvoering is soms zo lastig?

In deze training leren de deelnemers wat nodig is om feedback te geven en te ontvangen op een neutrale manier. Zonder lading, helder en duidelijk. Er wordt duidelijk wat de lading veroorzaakt en hoe elk teamlid kan bijdragen aan een prettige manier van samenwerken. Prettig samen werken kun je niet alleen: samenwerken doe je met elkaar!

Wezenlijk communiceren

Tijdens deze training ga je als team ontdekken wat de onderlinge communicatiestijlen zijn en hoe alle teamleden dezelfde taal kunnen spreken. Ook zal er uitleg gegeven worden aan hoe men zo efficiënt mogelijk met elkaar kan communiceren. Waar wel en niet op te letten en wat communicatie wezenlijk maakt.

Teambuilding De Hartslag

Tijdens dit weekend ga je als team één of meerdere drums maken. Doordat het hele team meewerkt aan de totstandkoming van deze drum(s) ontstaan er mooie processen tussen alle teamleden die van waarden zullen zijn voor een optimale samenwerking binnen het team. De drum(s) zal (zullen) uiteindelijk het team daar waar nodig ondersteunen om als team te kunnen blijven groeien en ontwikkelen. Wanneer alle leden van een team samen komen, ontstaat er iets krachtiger, is er focus, motivatie en een duidelijk doel.

Share This