Wandelcoaching

Ik zoek een wandelcoach

Onze omgeving en de natuur spiegelen ons vaak, alleen wij zijn vergeten echt te kijken. Door alle prikkels en bezigheden in het dagelijks leven worden we ‘blind’ voor onze omgeving.  We hebben alleen nog maar het einddoel  voor ogen, zonder dat we werkelijk genieten van alles wat we ervaren onderweg. Bij wandel coaching neem ik jou en je vraag mee en gaan we op weg in de natuur en ontmoeten we alles wat zich aandient. We gebruiken hierbij de natuur als metaforische spiegel. De natuur antwoord in al zijn eenvoud direct en duidelijk.


Ik heb hulp nodig

Jouw vragen kunnen allerlei gebieden beslaan van werk, relaties, toekomst tot gezondheid of het verleden. Door werkelijk contact te maken met je kern en je innerlijke belevingswereld kun je meer uit je leven halen en ontdek je wie je werkelijk bent en ervaar je dat er nog heel veel meer is. Kortom er is een verandering.

Ik begeleid je graag bij het maken van de eerste stappen op jouw nieuwe ingeslagen weg naar je onafhankelijkheid, authenticiteit en innerlijke vrijheid.

 

Als Innerchanges coach en therapeut bied ik meerdere werkvormen aan, zoals Wandel coaching, Ademcoaching, Lichaamsgerichte therapie, Regressie therapie, Soundgift

Afhankelijk van de vraag en daar waar gewenst biedt Innerchanges verschillende coachingstrajecten aan van meerdere sessies. Klik hier voor de tarieven – een investering in jezelf.

Maak daarom nu jouw wandel afspraak, stel je vraag en ik ontmoet je graag.

Wat kan Wandel coaching jou opleveren?

Je verbinding met de natuur wordt versterkt.
Je krijgt vele inzichten in welke patronen je leeft en hoe je deze kunt veranderen.
Hierdoor word je weer authentiek en autonoom, zodat je zelf verder kunt.
Inspiratie en antwoorden op jouw vraag.
Een eerlijke spiegel van waar je nu staat.
De tools om anders met situaties om te gaan.
Je leert weer vanuit jou te handelen en je behoeftes te verwoorden en aan te geven.
Je gaat bewuster leven en bent alerter in het dagelijks leven.
Je zit weer op jouw eigen pad en niet ernaast op een zijspoor.

Voor iedereen die wil werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en praktische handvatten wil krijgen om met uitdagingen in haar/zijn leven om te gaan.

 • Als je vastzit en het loopt niet lekker.
 • Als je het gevoel hebt dat “het niet stroomt” in je leven.
 • Als je moeite hebt om goed om te gaan met stress en snel overprikkeld bent.
 • Als je niet lekker in je lichaam zit of somatische klachten hebt.
 • Als je genoeg hebt van het gevecht dat je dagelijks levert met jezelf en jouw omgeving.
 • Als je antwoorden zoekt en die maar niet kunt vinden.
 • Als je niet weet wie je nu bent en wat je precies wilt.
 • Als je in een midlife crisis zit
 • Als je burn-out hebt
 • Laag concentratievermogen
 • Tijd te kort
 • Niet begrepen voelen
 • Erg moe worden als je in een grote groep mensen bent
 • Burn-out
 • Gevoel hebben vast te zitten in je lichaam
 • Depressie
 • Overprikkeling
 • Vaak te laat komen
 • Moeilijk kunnen schakelen in je hoofd bij veranderingen
 • ADHD/ ADD
 • Autisme
 • Hoog Sensitief Persoon (HSP)

 

Bij wandel coaching wordt er aandachtig en liefdevol gewerkt. Door bewust de stappen te zetten tijdens de wandeling zul je merken dat je meer ontspant, je hoofd leger wordt, de vraag duidelijker en het antwoord dichterbij komt. Na een korte kennismaking gaan we samen kijken wat de vervolgstappen zijn. Plekken waar we onder andere kunnen werken zijn de Soesterduinen en de bossen eromheen. Uiteraard kan een sessie ook op een andere locatie langs de kust of op de Veluwe plaatsvinden. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Neem naar wens wat te drinken of te eten mee mocht daar behoefte aan zijn.

Wandelcoaching kan voor verschillende doelen worden ingezet die wij samen zullen opstellen. Ik vind het altijd belangrijk om de vraag helder te krijgen die je intern motiveert om zo tot het kloppende doel te komen.
Door gebruik te maken van aandachtige technieken zoals o.a. reflectie, NLP, transformatie management, chakrapsychologie en lichaamswerk kun je leren hoe je jouw kwaliteiten kan benutten en kan omgaan met jouw uitdagingen en/of beperkingen.

Je gaat o.a. aan de slag met het bewust worden van de signalen van je lichaam, je patronen en je gewenste situatie. Je krijgt zicht op je energetische, emotionele en mentale bewustzijn, met andere woorden je gedachtes, gevoelens en je energiehuishouding.
Door inzicht te krijgen in je patronen en dit grondig te onderzoeken ontstaat er weer overzicht en dus rust in je leven. Jij kiest wat je wel en niet wil. Zo ben jij weer in staat een positieve wending te geven aan je leven.
Ik inspireer en motiveer je graag de verandering door te voeren op alle vlakken van je leven. Door je bewust te zijn van de stappen die je maakt, ontspan je meer. Je hoofd wordt meer leeg. De vraag wordt duidelijker en het antwoord komt dichterbij.

Tijdens een kennismaking en intakegesprek kun je ervaren wat ik allemaal aanbied. We gaan kijken naar wat het gewenste doel is en wat er voor nodig is. Daarna gaan we de stappen zetten die nodig zijn om jouw gewenste situatie te realiseren.

Maak daarom nu jouw wandel afspraak, stel je vraag en ik ontmoet je graag.

Wat ik een belangrijke basis vindt om tot resultaat te komen is vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. De inhoud van de gesprekken is daarom van vertrouwelijke aard. Hierop maak ik alleen een uitzondering als er sprake is van een wettelijke verplichting of in het kader van een klachtenregeling.

Tijdens het hele traject ben jij zelf verantwoordelijk voor de realisatie van het gewenste resultaat in je dagelijks leven. Wezenlijke antwoorden liggen in onszelf te wachten om ontdekt te worden. Ik geef je praktische tips en tools om in je dagelijks leven door middel van oefeningen en opdrachten stap voor stap jouw doel te bereiken.
Door je eigen verantwoordelijkheid op te pakken, neem jij het roer van jouw leven weer in handen en vaar je niet langer stuurloos rond.

Door je eigen verantwoordelijkheid op te pakken, neem jij het roer van jouw leven weer in handen en vaar je niet langer stuurloos rond.

 

 

Toename van “energie” om dat te doen wat je leuk vindt en wat voldoening geeft.

De kracht van de natuur wandelend ervaren?

Vul het formulier in en samen wandellen we naar de kracht van jouw natuur!

Aanmeld persoonlijk en zakelijke coaching

Het aanbod van Innerchanges

Elke uitdaging die je ervaart in je leven is een kans om te groeien als mens, bedrijf en samenleving.
Ik ben graag jou weg naar onafhankelijkheid, authenticiteit en innerlijke vrijheid.
Top menu-circlecross-circle
Erik Roesink

Erik Roesink

Motivator, Trainer, Ademcoach, Trainingsacteur

I will be back soon

Erik Roesink
Hallo 👋 Heb je een vraag? Ik help je graag op weg!
Ik ben bereikbaar via:
chat